Serie A (11): JUVENTUS 1-1 Inter
- blk01
- Juventino
miałem dziś sen, oby proroczy
2-0 Nedved i Treze. Był tak prawdziwy, że sie z bratem kłóciłem, że 2-0 a on mi mówił ze dziś sobora

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- M.
- Juventino
O to akurat nie trudno. 0 goli w 10 meczach w Champions League w sezonie 2004/2005 czy 7 bramek w 35 spotkaniach w Serie A (sezon 2005/2006) w moich oczach czyni go zawodnikiem nie tyle wielkim, co nieudolnym.Mr Cezary pisze:i w piłkę gra może nawet lepiej niż za czasów gry na Delle Alpi.
:roll:
- Karol_Juve
- Juventino
ja tez miałem sen tylko że nie wiem jak nazwac treść tego snu,nie mogłem spaćblk01 pisze:miałem dziś sen, oby proroczy2-0 Nedved i Treze. Był tak prawdziwy, że sie z bratem kłóciłem, że 2-0 a on mi mówił ze dziś sobora

- Marcin_ACM
- Milanista
Jak bedzie wygladac linia obrony Juve w tym meczu?
- Eric6666
- Juventino
Chiellini w środku?? ciekawe rozwiązanie:) ale czemu Tiago miałby nie grać??
Powiedzcie czemu Camor nie jest w 1 składzie przecież ten kolo wymiata !!!!
Del Piero za Napastnikami wspaniały pomysł!!! A Almiron?? Czy aż tak zawiódł trenera ,że on go sadza na rezerwie w takim meczu??
Powiedzcie czemu Camor nie jest w 1 składzie przecież ten kolo wymiata !!!!
Del Piero za Napastnikami wspaniały pomysł!!! A Almiron?? Czy aż tak zawiódł trenera ,że on go sadza na rezerwie w takim meczu??
- stahoo
- Juventino
wg. la Gazetta dello SportMarcin_ACM pisze:Jak bedzie wygladac linia obrony Juve w tym meczu?
Molinario-Chiellini-Legro-Grygera
tyle, że to według gazety. Jak bedzie tego do konca nie wiadomo
Eric6666
Tiago i Almiron nie spełniaja oczekiwan, za to Zanetti i Nocerino sa w miare solidni z czego ten 1 jest pewniakiem do pierwszego składu. Camor jeszcze nie ejst w pełni sił...
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie no. Bezsensowne wykopywanie piłki przez Molinaro skreśla go w moich oczach zupełnie. A to, że czasami się rozepcha i wybije piłkę gdzieś w przód to boskim go nie czyni.stahoo pisze:wg. la Gazetta dello SportMarcin_ACM pisze:Jak bedzie wygladac linia obrony Juve w tym meczu?
Molinario-Chiellini-Legro-Grygera
tyle, że to według gazety. Jak bedzie tego do konca nie wiadomo![]()
Taki wymóg sytuacji niestety i takie ustawienie najprawdopodobniej zobaczymy. Myślałem nad Criscito w środku i Chiellinim na lewej zamiast Molinaro, ale nie wiem czy można jeszcze młodziutkiemu defensorowi zaufać w meczu z tak niebezpiecznym rywalem...
- stahoo
- Juventino
Mnie bardziej przeraża brak doświadczenia u niego.mateelv pisze: Bezsensowne wykopywanie piłki przez Molinaro skreśla go w moich oczach zupełnie.
Taka sama wizje miałemMyślałem nad Criscito w środku i Chiellinim na lewej zamiast Molinaro

a co jest z Zebina? Bo nawet bym zaryzykował takie cos (tylko nie wiem czy Zebina moze grac):
Chiellini-Legro-Grygera-Zebina
- Monte Cristo
- Juventino
Tez wlasnie nad tym myslalem, dziwilem sie czemu w meczu z Empoli nie mielismy takiego ustawienia.stahoo pisze:Mnie bardziej przeraża brak doświadczenia u niego.mateelv pisze: Bezsensowne wykopywanie piłki przez Molinaro skreśla go w moich oczach zupełnie.Taka sama wizje miałemMyślałem nad Criscito w środku i Chiellinim na lewej zamiast Molinaro
a co jest z Zebina? Bo nawet bym zaryzykował takie cos (tylko nie wiem czy Zebina moze grac):
A wydawalo mi sie ze Zebine na lewce rezerwowych widzialem.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zebina siedzi sobie na ławeczce. Wychodzi na to, że w oczach Ranieriego jest on teraz słabszy od Birindelliego i Salihamidzica. Dobre jest to ustawienie, które proponujesz. Mam nadzieje, że tak właśnie będzie.stahoo pisze: a co jest z Zebina? Bo nawet bym zaryzykował takie cos (tylko nie wiem czy Zebina moze grac):
- Tharp
Hmmm... z całym szacunkiem dla milanistów, ale, ciekawe czy przed meczem z Milanem interisci beda tutaj sie wypowiadac "No, trzymamy za was kciuki"? 
Nie moge się doczekać meczu. Liczę na Treze, na to że znowu zaswieci skutecznoscią. Liczę na Del Piero i Nedveda, niech pokażą, że NIE są za starzy. I na C. Zanettiego, który swoim godnym odżałowania byłym kolegom z drużyny pokaże, że nikt nie jest nie do upilnowania.
Nasza obrona da rade, nie ma możliwosci zeby zawalili.
Juventus 2:0 Inter
54' Trezeguet
85' Del Piero
żółta: 16'Criscto
żółta: 18' Legro
żółta: 20' C.Zanetti
zmiana 21' Ibrahimovic zchodzi z boiska

Nie moge się doczekać meczu. Liczę na Treze, na to że znowu zaswieci skutecznoscią. Liczę na Del Piero i Nedveda, niech pokażą, że NIE są za starzy. I na C. Zanettiego, który swoim godnym odżałowania byłym kolegom z drużyny pokaże, że nikt nie jest nie do upilnowania.
Nasza obrona da rade, nie ma możliwosci zeby zawalili.
Juventus 2:0 Inter

żółta: 16'Criscto
żółta: 18' Legro
żółta: 20' C.Zanetti
zmiana 21' Ibrahimovic zchodzi z boiska

- krolikos33
- Juventino
to będzie piłkarska wojna trwająca 90 min...
zobaczymy jak to będzie ale liczę na zwycięstwo...
3:1 dla biało czarnych
zobaczymy jak to będzie ale liczę na zwycięstwo...
3:1 dla biało czarnych