Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Kamil_on
- Juventino
Ok. Projekt mi się podoba
Podpisuje się pod tym 

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Alexa Del Piero
- Juventino
Taka smycz (ale z napisami Juventus ułożonymi tak samo)

z taką złączką (lewa strona jest mi obojętna)swiergot pisze:Moja propozycja:
i biorę-Lucas- pisze:Postanowilismy wspólnie z Radkiem wprowadzic kilka poprawek do wcześniejszego projektu i oto owoc naszego wysiłku![]()

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Juventinha
- Qualità Juventina
To co? Mała anonimowa ankietka? 

- Radek_88
- Qualità Juventino
Kilka pytan...
Dlaczego napisy JUVENTUS FC sa odwrocone?
Czy 4 gwiazdki na jednej smyczy to nie za duzo? Rowniez byla juz dyskusja na ten temat, wiec nie chce jej rozpoczynac na nowo.
Kolejna niekonsekwencja - herby rownolegle do dlugosci smyczy, natomiast inny element - gwiazdki - prostopadle.
Jesli herby damy rownolegle do dlugosci smyczy to sie okaze, ze na smyczy beda sie znajdowaly w jednej plaszczyznie w nieduzej odleglosci od siebie az 3 herby JUVE.
I ostatnie, jak juz ktos cos proponuje to prosze zeby to byl konkretny projekt na prawa, lewa strone i zlaczke. Bo jak bedziemy projekty laczyc, albo mowic, ze cos tam jest nam obojetne to nigdy nam z tego nic nie wyjdzie i projektu nie skonczymy.
Dlaczego napisy JUVENTUS FC sa odwrocone?
Czy 4 gwiazdki na jednej smyczy to nie za duzo? Rowniez byla juz dyskusja na ten temat, wiec nie chce jej rozpoczynac na nowo.
Kolejna niekonsekwencja - herby rownolegle do dlugosci smyczy, natomiast inny element - gwiazdki - prostopadle.
Jesli herby damy rownolegle do dlugosci smyczy to sie okaze, ze na smyczy beda sie znajdowaly w jednej plaszczyznie w nieduzej odleglosci od siebie az 3 herby JUVE.
I ostatnie, jak juz ktos cos proponuje to prosze zeby to byl konkretny projekt na prawa, lewa strone i zlaczke. Bo jak bedziemy projekty laczyc, albo mowic, ze cos tam jest nam obojetne to nigdy nam z tego nic nie wyjdzie i projektu nie skonczymy.
- Wojt
- Juventino
Dobra, je.śli już na smyczy musi być herb Turynu, czy nie można wstawić takiego jak w herbie Juventusu? Tzn. czarno - białego?
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- $urfer
- Juventino
Dopiszcie mnie do listy. Miałbym jeszcze prośbe mogłby mi ktos powiedziec co oznaczaja te napisy po włsosku a mianowicie "Storia di un grande amore" i "Bianco che abbarracia il nero"? Bo mój włoski nie jest zbyt biegły własciwie to jest mierny. Zebym nie wyszedł na pajaca jak mnie ktoś zapyta.
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2007, 11:25 przez $urfer, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem

- swiergot
- Juventino
Patrz post LBaLina.Radek_88 pisze:Dlaczego napisy JUVENTUS FC sa odwrocone?
Bo ja wiem... Za 11 lat ta smycz będzie jak znalazłRadek_88 pisze:Czy 4 gwiazdki na jednej smyczy to nie za duzo?

Gwiazdki z założenia miały się znaleźć na boku szyi, wtedy wyglądałyby prosto.Radek_88 pisze:Kolejna niekonsekwencja - herby rownolegle do dlugosci smyczy, natomiast inny element - gwiazdki - prostopadle.
Wporządku. Mam kilka nowych pomysłów, postaram się jeszcze dzisiaj przelać je na piksele.Radek_88 pisze:I ostatnie, jak juz ktos cos proponuje to prosze zeby to byl konkretny projekt na prawa, lewa strone i zlaczke.

- tanhayi
- Juventino
Slater pisze: Miałbym jeszcze prośbe mogłby mi ktos powiedziec co oznaczaja te napisy po włsosku a mianowicie "Storia di un grande amore" i "Bianco che abbarracia il nero"? Bo mój włoski nie jest zbyt biegły własciwie to jest mierny. Zebym nie wyszedł na pajaca jak mnie ktoś zapyta.
Storia di un grande amore - historia wielkiej miłości
Bianco chce abbraccia il nero - czerń która obejmuję biel
z tego co ja wiem
- Sapo
- Juventino
to drugie odwrotnietanhayi pisze: Storia di un grande amore - historia wielkiej miłości DOBRZE
Bianco chce abbraccia il nero - czerń która obejmuję biel

z tego co ja wiem