Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Juventinha
- Qualità Juventina
Hmmm, ale mój brat już sobie zażyczył taką 

- Radek_88
- Qualità Juventino
Temat rzeczywiscie cos uchichl, ale sprawa ze smyczami kreci sie dalej
Zbieram informacje od producentow i praktycznie mam juz wybrana konkretna firme. Konkretnych projektow na obie strony smyczy jest jednak jak na lekarstwo, dlatego w miare jak bede mial wolny czas to postaram sie przedstawic juz gotowy projekt obu stron smyczy. Nie wiem czy wszystkich on zadowoli, wiec najlepiej przedstawiajcie rowniez swoje wizje na lewa strone. Z tego co widzialem to wielu osobom nie odpowiada gotycka czcionka, co postaram sie w takim wypadku zmienic i lewa strona bedzie robiona taka sama czcionka jak prawa.
Prawda jest taka, ze przy produkcji musimy zamowic conajmniej 100szt.
Najlepiej kazdy kto jest chetny na smycz niech wysle mi wiadomosc na priv zebym wiedzial na czym stoimy. Liste ta opublikuje w pierwszym poscie (bedzie na biezaco aktualizowana). Jesli ktos jest chetny bez wzgledu na projekt niech to zaznaczy, natomiast jezeli kogos zainteresowanie zalezy od konkretnego wzoru rozniez niech to napisze. No i prosze rowniez o informacje na ile sztuk jestescie chetni.
Prawda jest taka, ze przy produkcji musimy zamowic conajmniej 100szt.
Najlepiej kazdy kto jest chetny na smycz niech wysle mi wiadomosc na priv zebym wiedzial na czym stoimy. Liste ta opublikuje w pierwszym poscie (bedzie na biezaco aktualizowana). Jesli ktos jest chetny bez wzgledu na projekt niech to zaznaczy, natomiast jezeli kogos zainteresowanie zalezy od konkretnego wzoru rozniez niech to napisze. No i prosze rowniez o informacje na ile sztuk jestescie chetni.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Przepraszam za drugiego posta pod rzad, ale jak zedytuje poprzednigo to nikt nie zauwazy.

Projekt prawej strony praktycznie gotowy, dwie propozycje na lewa strone. Co do wielkosci napisow to bedzie wszystko dopracowane po wybraniu konkretnego wzoru. Oczywiscie napisy mozna zmienic jesli ktos rzuci ciekawa propozycja. I jest takze kwestia zlaczki - ktora jej strona po ktorej stronie smyczy.
Prosze o konkretne wypowiedzi, gdyz trzeba w koncu sie na cos zdecydowac, nie mozemy caly czas robic 'wstepnych' projektow i propozycji, bo smycze w koncu nigdy nie zostana wyprodukowane. Konkrety prosze!

Projekt prawej strony praktycznie gotowy, dwie propozycje na lewa strone. Co do wielkosci napisow to bedzie wszystko dopracowane po wybraniu konkretnego wzoru. Oczywiscie napisy mozna zmienic jesli ktos rzuci ciekawa propozycja. I jest takze kwestia zlaczki - ktora jej strona po ktorej stronie smyczy.
Prosze o konkretne wypowiedzi, gdyz trzeba w koncu sie na cos zdecydowac, nie mozemy caly czas robic 'wstepnych' projektow i propozycji, bo smycze w koncu nigdy nie zostana wyprodukowane. Konkrety prosze!
- -Lucas-
- Juventino
Moim zdaniem tarcza powinna się znajdować po prawej stronie smyczy aby całość ładnie wyglądała. W przeciwnym wypadku obok siebie będą się znajdowały dwa herby Juve. Jeśli chodzi o lewą stronę obstawiam pierwszą propozycje od góry, czyli tą gdzie napisy są normalne z tym że Per Sempre tam mi nie pasuje, chodź w ostateczności byłbym skłonny zaakceptować takie rozwiązanie 
- Radek_88
- Qualità Juventino
Byla juz dyskusja na ten temat. Jesli herby bylyby rownolegle do dlugosci smyczy, a wszelkie napisy (np JUVENTUS FC) tak jak to jest na projekcie to wtedy bedzie to wygladac dopiero paskudnie.swiergot pisze:Herby ułożone prostopadle do długości smyczy wyglądają paskudnie.
- swiergot
- Juventino
To sobie wyobraź taką smycz na szyi. Napis obrócony o 90 stopni jest ok, ale pomyśl jak taki herb będzie wyglądać.Radek_88 pisze:Byla juz dyskusja na ten temat. Jesli herby bylyby rownolegle do dlugosci smyczy, a wszelkie napisy (np JUVENTUS FC) tak jak to jest na projekcie to wtedy bedzie to wygladac dopiero paskudnie.

- Radek_88
- Qualità Juventino
Wyobrazam sobie ta smycz na szyi, a co wiecej moge zalozyc taka smycz (innego klubu, ale z herbami zrobionymi podobnie jak na projekcie) i wg mnie wcale nie wyglada to zle.swiergot pisze:To sobie wyobraź taką smycz na szyi. Napis obrócony o 90 stopni jest ok, ale pomyśl jak taki herb będzie wyglądać.

- swiergot
- Juventino
Źle nie wygląda, ale może dlatego, że te herby - w przeciwieństwie do herbu Juve - zamykają się w kwadracie. Ale i tak uważam, że lepiej wyglądałyby odwrócone.Radek_88 pisze:Wyobrazam sobie ta smycz na szyi, a co wiecej moge zalozyc taka smycz (innego klubu, ale z herbami zrobionymi podobnie jak na projekcie) i wg mnie wcale nie wyglada to zle.

- Radek_88
- Qualità Juventino
Wszystko okaze sie w praniu, jak dostaniemy probna smycz. Jesli sie wiekszosci nie spodoba to zrobi sie poprawki. Ale moim zdaniem jak juz robimy smycz to warto aby wszystko wygladalo i przede wszystkim bylo przemyslane. Naprawde nie umiem sobie wyobrazic herbu rownolegle do dlugosci smyczy, na szyi wygaldaloby to wg mnie nieciekawie w stosunku do reszty napisow..
A tutaj projekt na lewa strone wg sugestii Lucasa, ktory wydaje sie lepszy niz pomysl z napisem 'Per Sempre'.

A tutaj projekt na lewa strone wg sugestii Lucasa, ktory wydaje sie lepszy niz pomysl z napisem 'Per Sempre'.

- Kamil_on
- Juventino
Na smycz jestem chętny. Ale czy dokonam zakupu, zależy od projektu. Mozesz mnie dopisać do listy
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane