Serie A (11): JUVENTUS 1-1 Inter
- stahoo
- Juventino
Kto mi powie kiedy i o której w końcu jest ten mecz bo mam sprzeczne informacje...
onet.pl pisze: Na ten dzień kibice i piłkarze Juventusu czekali od dnia degradacji tego klubu do drugiej ligi w 2006 roku. W sobotę "Bianconeri" podejmować będą Inter Mediolan, który najwięcej skorzystał na ukaraniu klubu z Turynu za udział w skandalu z fingowaniem wyników.
tabo89 pisze: Czas:
2007-11-04 (niedziela)
Godzina 20:30
program telewizyjny Canal+ pisze: Canal+ Sport 2
Niedziela 20:25
Juventus Turyn - Inter Mediolan
NEWS na Eurosport 2 pisze: Kibbice Juventusu z utesknieniem wyczekuja sobotniego meczu z Interem.... (cos w tym stylu)
bądź tu mądry... :roll:livescore.com pisze: November 4
20:30 Juventus ? - ? Inter Milan
- The_Stig
- Juventino
Poprawka. O 20:25 na Canal + sport. Gdyby był na C+ sport 2 to chyba bym się pociął

Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
- The_Stig
- Juventino
Czemu na stronie Canal plus pisze że na C+sport 1?? Możecie nawet sobie sprawdzić, na www.canalplus.pl
- The_Stig
- Juventino
- Maciuś JuveFan
- Juventino
http://www.canalplus.pl/program/full?19091 Tutaj macie informacje, mecz będzie transmitowany na żywo na kanale Canal+ Sport czyli na "przysłowiowej" sportowej jedynce

- Marcin_ACM
- Milanista
To jest jedyny mecz w roku, w ktorym mocno sciskam kciuki za Juve 
Forza Juve Bianconerri

Forza Juve Bianconerri

- Max_LP
- Juventino
Mecz na który czekaliśmy tyle czasu ... Innego wyniku niż wygrana nie będe przyjmował do wiadomości. Mam nadzieje że zobacze Juve które "gryzie trawe" przez 90 minut spotkania.
Wynik:
2-1
Treze
Alex
Ibra

Wynik:
2-1

Marcin_ACM:
Forza Juve Bianconerri

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- M.
- Juventino
Juve - Inter. Mecz, na który czekam od ponad roku, mecz, o którym śmiało mogę powiedzieć, że jest najważniejszym spotkaniem od potyczki z Milanem w sezonie 2004/05. Jednak tamten pojedynek rozstrzygał "tylko" sprawę Scudetto, niedzielny spektakl będzie miał zupełnie inne znaczenie. Po niespodziewanym ciosie, jakim była degradacja do Serie B, już podnieśliśmy się z kolan, jednak teraz przyszedł czas na coś więcej. Musimy udowodnić wszystkim, że tamta decyzja była błędem i pokazać wszystkim niedowiarkom, że Juventusu nie można zniszczyć. I to właśnie mecz z Interem będzie ku temu najlepszą okazją. Śmiem twierdzić, że wynik tego i rewanżowego spotkania będzie dla mnie ważniejszy od wywalczenia mistrzostwa w tym sezonie. Musimy pokazać, że nas nie można lekceważyć i kopać bez konsekwencji. Trzeba pokazać Vieirze i Zlatanowi, największym zdrajcom, że mimo wielkich pieniędzy i chwilowego triumfu, popełnili błąd. Powróćmy do czasów, w których dominacja Juventusu nie podlegała dyskusji, w których Inter bez pomocy sądu mógł walczyć o co najwyżej drugie miejsce w tabeli.
Do tego będzie potrzebna maksymalna mobilizacja i całkowite poświęcenie, ale o to akurat się nie boję. Jestem przekonany, że piłkarze zdają sobie sprawę ze stawki tego spotkania i niesieni dopingiem (szkoda, że nie naszym) zrobią wszystko, aby wygrać to spotkanie. Mecz ten nie będzie rozgrywany o trzy punkty, nasi zawodnicy będą walczyć o coś więcej. Kontuzje, dyskwalifikacje przyjmę ze spokojem, ważne tylko, aby wygrać. Jednym słowem - vincere o morire. Zwycięstwo w tym meczu będzie dla mnie najlepszą (i jedyną) rekompensatą za Calciopoli. Niech sprawiedliwość zatriumfuje - wtedy możemy być o wszystko spokojni.
Do tego będzie potrzebna maksymalna mobilizacja i całkowite poświęcenie, ale o to akurat się nie boję. Jestem przekonany, że piłkarze zdają sobie sprawę ze stawki tego spotkania i niesieni dopingiem (szkoda, że nie naszym) zrobią wszystko, aby wygrać to spotkanie. Mecz ten nie będzie rozgrywany o trzy punkty, nasi zawodnicy będą walczyć o coś więcej. Kontuzje, dyskwalifikacje przyjmę ze spokojem, ważne tylko, aby wygrać. Jednym słowem - vincere o morire. Zwycięstwo w tym meczu będzie dla mnie najlepszą (i jedyną) rekompensatą za Calciopoli. Niech sprawiedliwość zatriumfuje - wtedy możemy być o wszystko spokojni.
:roll:
- Gooray
- Juventino
Tobias_10 pisze:według mnie 2-1 dla nas
Iaqinta
Del Piero
Ibrahimović
Widze, że stara miłość nie rdzewieje...Max_LP pisze:2-1
Treze
Alex
Ibra
Moje jedyne marzenie związane z ibrą to to żeby Legro go ośmieszył i skopał troszeczek.

- Drugo ufficialmente
- Juventino
jak dla mnie to bez sensu ze mecz jest na stadio olimpico ktory tylko moze pomiescic 27tys na taki mecz na pewno przyszlo by te 50 tys troche tesknie ze ta wielka bieznia na delle alpi!!! :twisted:
- stahoo
- Juventino
Zwłaszcza po tym jak Juve zdegradowano, i jak ma rachunki do wyrównania z Interem. Ehh..... ale jak przebuduja juz to Delle Alpi to bedzie super stadionik który zapamieta wiele zwycieskich meczów, i wiele wygranych scudetto. A póki co Stadio Communale czy jak kto woli Olimpico bedzie świadkiem wyrównania rachunków z Interem 

- Mr Cezary
- Juventino
Wiesz, dla mnie Ibra jest skończonym psem, sprzedawczykiem, jednak nie zmienia to faktu, że wciąż jest wielki i w piłkę gra może nawet lepiej niż za czasów gry na Delle Alpi. Dlatego podziwiam jego grę, jednak za to jakim jest człowiekiem (o czym świadczy jego zachowanie) jest dla mnie zerem.VariaTH pisze:Tobias_10 pisze:według mnie 2-1 dla nas
Iaqinta
Del Piero
Ibrahimović
Widze, że stara miłość nie rdzewieje...Max_LP pisze:2-1
Treze
Alex
Ibra
Moje jedyne marzenie związane z ibrą to to żeby Legro go ośmieszył i skopał troszeczek.