Zapowiedź Video JUVENTUS - INTER by mateelv

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 02 listopada 2007, 19:09

Zapraszam do pobierania oraz oceniania zapowiedzi niedzielnego meczu JUVENTUSU z INTEREM
wykonanej przeze mnie specjalnie dla SoloJuve.com i EuroGoal.pl. :wink:

Rozmiar: 10 mb
Długość: 0.53 min

Obrazek

>>LINK<<

Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2007, 19:46

Wow, super zapowiedź. Gratulacje, prawdziwie!! Emocje może podkręcić ten filmik, o ile już nie są na maxa!!

:twisted: 8)

Jaki tytuł tej pioseneczki? :wink:

Aż sobie ściągnęłam z youtuba :oops: ... :wink:

Forza Juve!!

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
NeBu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2007, 19:50

Moondance Nightwish

PS. co do samej zapowiedzi...no cóż...średnio mi sie podoba...jakoś kompletnie nie pasi mi ta piosenka...może dlatego że jestem do niej w pewien sposób emocjonalnie przywiazana i ...sama nie wiem...

'this crazy shine it never lets you die'
Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2007, 20:01

NeBu pisze:Moondance Nightwish
Grazie :P Mnie się baardzo podoba :wink: :ok:

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
adam3p

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 listopada 2007, 20:17

SUPER więcej takich dobrana muzyka i fajne rzeczy były pokazane w tym filmiku. :ok:

Barton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2007, 21:02

No, zapowiedź całkiem dobra, zwłaszcza w porównaniu z tymi z poprzednich kolejek (oczywiście nie koniecznie tego samego autora). Ale kompilacja zaczyna się tak jakby znikąd... Przydałoby się, że tak to ujmę wprowadzenie do wprowadzenia czyli jakieś przedstawienie drużyn lub coś w tym stylu. Muzyka dobrana bardzo fajnie, spokojny początek a później... trach... Dodaje dynamizmu przez co podkreśla emocjonalność tego spotkania. Szkoda tylko, że Juventus zagrał z Interem tak na poważnie dawno temu i nie było jakichś aktualnych materiałów z takich pojedynków. Walki o piłkę, jakieś wślizgi, faule, spory itp. itd. Tego mi brakuje... W skali szkolnej dałbym tej zapowiedzi 4 :ok:

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2007, 21:26

Naprawde miłe dla oka i ucha :prochno: Mogło by byc dłuzsze, super sie oglada, no ale w koncu to zapowiedź...

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2007, 21:43

Fajna zapowiedź...Szybko treściwie i fajnie. Rób takie przed każdym meczem. Masz gwarancje że będę pobierał :P Podoba mi się to że na początku tak spokojnie a nagle taki zryw i szybka muzyczka...

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 listopada 2007, 12:06

NeBu pisze: PS. co do samej zapowiedzi...no cóż...średnio mi sie podoba...jakoś kompletnie nie pasi mi ta piosenka...może dlatego że jestem do niej w pewien sposób emocjonalnie przywiazana i ...sama nie wiem...
Nie wnikam jak jesteś przywiązana, ale skoro już zabrałaś głos to chociaż od strony technicznej mogłaś coś skomentować ;] Też mam czasami podobnie jak ty, ale pozostawiam to dla siebie i po prostu oceniam pracę. Jeśli aż tak nie możesz słuchać tej nuty to zrozumiem. :wink:
Barton pisze:Przydałoby się, że tak to ujmę wprowadzenie do wprowadzenia czyli jakieś przedstawienie drużyn lub coś w tym stylu
Co masz na myśli?
Barton pisze: Szkoda tylko, że Juventus zagrał z Interem tak na poważnie dawno temu i nie było jakichś aktualnych materiałów z takich pojedynków. Walki o piłkę, jakieś wślizgi, faule, spory itp. itd. Tego mi brakuje...
No szkoda. Nie mam pełnych meczów z sezonów przed spadkiem kiedy to Juve grało z Interem. Więc pozostało mi tylko spotkania towarzyskie, ale tam niestety takich starć i fauli nie było. To co widać na początku zapowiedzi to klipy pochodzące z okresu przygotowawczego przed teraźniejszym sezonem. Te wślizgi. Wiem o co Ci chodzi. Też chciałem umieścić więcej tego typu materiałów w tym trailerze.
stahoo pisze:Mogło by byc dłuzsze
Nie sądzę. Miło mi, że czas leciał Ci przyjemnie oglądając moją pracę, ale to jest zapowiedź. Nie kompilacja z potyczek między Juve a Interem. :wink:
darek13 pisze:Fajna zapowiedź...Szybko treściwie i fajnie. Rób takie przed każdym meczem. Masz gwarancje że będę pobierał. Podoba mi się to że na początku tak spokojnie a nagle taki zryw i szybka muzyczka...
No przed każdym to nie. Jak mi czas pozwoli to będę robił przed samymi szlagierami.
Bardzo przyjemnie czytać mi tak miłe komentarze.
Dziękuję wszystkim za "recenzje" i nadal zachęcam do pobierania :-D Bo to wszystko już jutro wieczorem :twisted:

Barton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2007, 13:14

mateelv pisze:
Barton pisze:Przydałoby się, że tak to ujmę wprowadzenie do wprowadzenia czyli jakieś przedstawienie drużyn lub coś w tym stylu
Co masz na myśli?
Sam nie wiem jak to do końca napisać bo widziałem już wiele fajnych początków i nie będę ich tu opisywał... Ale jakiś tytuł, żeby się pojawił na samym początku. Widziałem też jak na wstępie było ujęcie stadionu na którym będzie rozgrywany mecz. Fajnie też nieraz wyglądają takie efekty iście z filmów lub nawet gier komputerowych.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2007, 14:29

@mateelv Niestety niczym mnie nie zaskoczyles w swojej pracy... :-D Spodziewalem sie swietnej zapowiedzi i taka wlasnie obejrzalem. Znalazlo sie w niej wszystko co powinno sie znalezc w tego rodzaju pracach. Swietna synchronizacja, glosy komentatorow, ciekawe ujecia i fajna nuta.

A komentarzami, ktore sugeruja Ci, ze w tej pracy powinna znalezc sie tablica ogloszeniowa najlepiej przez 30s na poczatku filmiku nie przejmuj sie. Oni sie nie znaja :-D

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Barton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2007, 18:35

Bukol87 pisze: A komentarzami, ktore sugeruja Ci, ze w tej pracy powinna znalezc sie tablica ogloszeniowa najlepiej przez 30s na poczatku filmiku nie przejmuj sie.
Co :?: Tylko 30 sekund... Nie zdążył byś nawet przeczytać jednego zdania :whistle:

A jeśli chodzi o początek to musi być. Nie może być tak, że od razu ni stąd ni zowąd ktoś tam kopie piłkę. Czy mecz piłkarski się tak zaczyna... Nie :!: Więc zapowiedź też nie może. Koniec i kropka.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2007, 18:39

:bravo: :bravo: :bravo:
Wspaniała zapowiedź naprawdę mi się podobało. Wszystko było ładnie zgrane z muzyką, nie przesadziłeś z efektami ładnie przedstawiłeś obie drużyny. Świetna praca! Tak trzymaj! :D

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
ODPOWIEDZ