Pokaż swoją twarz
- minimav
- Juventino
Czy to sie tyczy mnie? ;>kacek_ pisze:Panie.. ? żebyś mógł popatrzeć sobie na 'tyłek i piersi' jak to w temacie o ideałach napisałeś.. ? :roll:
ja i moja dziewoja. mnie mało widać co jest oczywiście in plus.. ; )
i datą się nie sugerować proszę.
http://s50.photobucket.com/albums/f329/ ... a108-2.jpg
- Franek1897
- Juventino
Dobra ja tez sie dolacze 8)
http://img255.imageshack.us/img255/9528 ... 049gu7.jpg
heh zdjecie robiopne na ognisku... juz pod koniec wiec troche tak jakby bym przepity... ale pozory myla :lol:
http://img255.imageshack.us/img255/9528 ... 049gu7.jpg
heh zdjecie robiopne na ognisku... juz pod koniec wiec troche tak jakby bym przepity... ale pozory myla :lol:
"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- Mrówa
- Juventino
10 Brygada Kawalerii Pancernej, czyli czołgi i inne badziewieCzarnyZkultury pisze:co to za jednostka ? w tym sensie czy jakas desantowo - szturmowa czy jak ? przynajcie sie szeregowyMichał`fcj pisze:Moje najnowsze oblicze. :twisted:
http://img299.imageshack.us/my.php?imag ... 171mg6.jpg
8)![]()

Dionizy, musiałem spełnić mój patriotyczny obowiązek. Tobie też polecam

- CzarnyZkultury
- Juventino
to ty niski musisz byc jak Cie do puszki zapchaliMichał`fcj pisze:10 Brygada Kawalerii Pancernej, czyli czołgi i inne badziewie
- Mrówa
- Juventino
Jestem niski, ale nie bój się. W czołgach tylko same trepy służą, ja zasiadam w HonkerzeCzarnyZkultury pisze:to ty niski musisz byc jak Cie do puszki zapchaliMichał`fcj pisze:10 Brygada Kawalerii Pancernej, czyli czołgi i inne badziewie

- Hybryd
- Juventino
Przecieżna tym zdjęciu praktycznie wogóle Cie nie widać... Z tego co wiem to jest temat "Pokaż SWOJĄ twarz" a nie pochwal się fotką dziewczyny :evil:kacek_ pisze:
No a jak sie już pochwaliłeś, to musz powiedzieć, że jak na takiego buraka jak Ty, to dziewczyna prezentuje sie bardzo fajnie...
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
przecież widać moją twarz skarbie..Hybryd pisze:Przecieżna tym zdjęciu praktycznie wogóle Cie nie widać... Z tego co wiem to jest temat "Pokaż SWOJĄ twarz" a nie pochwal się fotką dziewczyny :evil:kacek_ pisze:
No a jak sie już pochwaliłeś, to musz powiedzieć, że jak na takiego buraka jak Ty, to dziewczyna prezentuje sie bardzo fajnie...

a co do dziewczyny.. postaram się ją zabrać kiedyś na jakiś nasz mecz.. może wśród pięknych i młodych Juventino znajdzie lepszego buraka ode mnie..
- Hybryd
- Juventino
Skarbie ?? Musisz uważać co piszesz bo jeszcze pomyśle, ze mnie podrywasz i kiepsko będzie... Pięknych i młodych Juventino ... Ja się tam na facetach nie znam, za to Ty najwyraźniej aż za dobrze... Chyba masz z tym problem, dziewczyna chyba będzie zazdrosna.kacek_ pisze: przecież widać moją twarz skarbie..
a co do dziewczyny.. postaram się ją zabrać kiedyś na jakiś nasz mecz.. może wśród pięknych i młodych Juventino znajdzie lepszego buraka ode mnie..

- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Chyba wyraźnie dobrze znasz się na facetach skoro mnie wyzywasz od buraków. A siebie pewnie masz za sto razy lepsiejszego.. :roll:
I nie martw się o moją dziewczynę. Nie będzie zazdrosna bo wolę długowłosych blondynów.. <3
I nie martw się o moją dziewczynę. Nie będzie zazdrosna bo wolę długowłosych blondynów.. <3
- LordJuve
- Juventino
Tak przeglądałem sobie ten temat bo chciałem kogoś zobaczyć...
...i przypomniałem sobie, że jakiś czas temu założyłem sobie konto na fotce. Więc jakby ktoś chciał to zapraszam. 
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2022, 19:36 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- jarobtm
- Juventino
- Sapo
- Juventino
- LordJuve
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
W sumie ja też mógłbym tak powiedziećLord_ Juve pisze:Oj stary, trzeba sobie jakoś frekwencje podbijać.... Nie no, jak napiszę docelową miejscowość to mnie nikt nie znajdzie...
![]()
Poza tym teraz w Krośnie jestem 5 a czasem 6 dni w tyg. po kilka godzin, więc to mój drugi dom.
Mam kolegę w klasie z Twojej miejscowościLord_ Juve pisze:P.S
A skąd wiesz, że nie jestem z Krosna8)