Serie A (10) JUVENTUS 3-0 Empoli
- pan Zambrotta
- Juventino
Volpato, Piccolo, Marchionni, Giovinco - wszyscy Juventini pracowali na chwałę Juventusu 8) . Chociaż jednak trzeba pochwalić Giovinco - parę razy zamieszał naszą obroną. Wie ktoś, czy w jego wieku można jeszcze brac piguły na wzrost ? Talent ma wielki, ale może się zagubić przez swoją wątłą sylwetkę. Era małego Maradony się skończyła, teraz co drugi obrońca to atleta i nie ma jak z nim konkurować.
Trezeguet nie będę chwalił, bo nie ma po co się powtarzać. Wypadł dobrze Molinaro, Tiago miał wahania formy w meczu, ale 1 asysta i 1 udział w bramce z niczego się nie bierze. Słabo Hasan, Zanetti, poniżej oczekiwań Iaquinta. Ale nie ma czego wymagać, skoro już niedługo mecz z Interem, a wygrywa się 3:0.
Nie wiem czy w derbach Italii zagra Camoranesi. Widac, że zbyt długo nie grał w piłkę. Wszystko zależy więc od Ranieriego, czy będzie w stanie zaryzykować.
Jedyny minus tego wieczora to fakt, że wszyscy nasi główni rywale wygrali swoje mecze.
Trezeguet nie będę chwalił, bo nie ma po co się powtarzać. Wypadł dobrze Molinaro, Tiago miał wahania formy w meczu, ale 1 asysta i 1 udział w bramce z niczego się nie bierze. Słabo Hasan, Zanetti, poniżej oczekiwań Iaquinta. Ale nie ma czego wymagać, skoro już niedługo mecz z Interem, a wygrywa się 3:0.
Nie wiem czy w derbach Italii zagra Camoranesi. Widac, że zbyt długo nie grał w piłkę. Wszystko zależy więc od Ranieriego, czy będzie w stanie zaryzykować.
Jedyny minus tego wieczora to fakt, że wszyscy nasi główni rywale wygrali swoje mecze.
- IGI
- Juventino
Udzial to on mial przy wszystkich bramkach. Przy pierwszej genialne podanie do Treze, przy drugiej asysta no i przy trzeciej po jego strzale padla bramka. Czyli cos na wzor Camora z meczu z Cagliaripan Zambrotta pisze:Tiago miał wahania formy w meczu, ale 1 asysta i 1 udział w bramce z niczego się nie bierze.

- Conrad JUVE
- Juventino
mecz byl w calosci an zywo na Bet365 tylko musialem sie zalogowac i tyle nawet nie bylo tak ze spoznali sie o minute z obrazem tylko bylo sekunda w sekunde polecam te strone a mecz w wykonaniu Juve dobry sczegolnie i chyba tylko w drugiej polowie licza sie 3 pkt. oby taki wynik byl z interem 
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- xam
- Juventino
- Makoto
- Qualità Juventina
Mecz raczej nie przeciw najtrudniejszemu przeciwnikowi, ale wynik jest super. Zwłaszcza, że 3 gole Treze!! To bardzo fajnie, ze sobie kolekcjonuje hat tricki
i że jest teraz przed Ibra w klasyfikacji strzelców
i niech tak pozostanie.
Forza Trezegoal! 8) Teraz to skupiamy się na jednym...
... Forza Juve (contro Inter)!!! :- ]

... Forza Juve (contro Inter)!!! :- ]
C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- alex_KiNiO
- Juventino
Bravo! Juventus zagrał bardzo spokojnie i to włąśnie dzięki temu odnieśliśmy takie ładne zwycięstwo. Cieszy szczegółnie druga połowa, gdzie po bezbramkowej pierwszej, Juve strzeliło 3 bramki. Wreszcie Ranieri pochwalił Tiago i no szczególne słowa trzeba skierować do Treze, który ustrzelił hat-tricka.
POZDRO
POZDRO

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Sapo
- Juventino
meczu nie widzialem na zywo, ale ze skrotu wynika ze zagralismy ladnie
brawo dla Treze i dla Ranieriego ktory dal szanse Tiago
- mysle ze wykorzystal swoja szanse
mam nadzieje ze chlopaki poczuli sie pewniej i z Interem zagraja jeszcze lepiej
FORZA!

- Mati
- Juventino
Cieszy mnie dyspozycja Tiago, zagrał bardzo ładnie.
Chciałbym jeszcze przypomnieć sytuacje Buffona, który wybił piłkę na wysokości ... około 25 metra.Wybiegł aż tam do napastnika (zrównując sie z linią obrony !) przydryblował, go, pobiegł dalej za piłką i podał do przodu.Kocham tego bramkarza
.
Oprócz Trezegueta chcę pochwalić Molinaro.W pierwszej połowie był głównym, kreatorem naszej gry.Rzadko ogląda się tak ofensywnie grających defensorów (ah ta próba strzału z powietrza po wrzutce z kornera Brazzo
.)
Nie zgodzę się że Zanetti zagrał źle.Zagrał bardzo dobrze, lepiej nawet niż Tiago, tylko mniej widowiskowo (bo ma inne zadania na boisku)
Musze jeszcze wspomnieć o Giovinco.Mimo że wszedł z ławki w drugiej połowie, zrobił więcej niż każdy inny przez cały mecz.On jest wyśmienity, nasi defensorzy nie mogli sobie z nim poradzić.Dryblował, podawał.Jedyny strzał na bramkę Buffona był oczywiście jego autorstwa.Skarb.
Chciałbym jeszcze przypomnieć sytuacje Buffona, który wybił piłkę na wysokości ... około 25 metra.Wybiegł aż tam do napastnika (zrównując sie z linią obrony !) przydryblował, go, pobiegł dalej za piłką i podał do przodu.Kocham tego bramkarza

Oprócz Trezegueta chcę pochwalić Molinaro.W pierwszej połowie był głównym, kreatorem naszej gry.Rzadko ogląda się tak ofensywnie grających defensorów (ah ta próba strzału z powietrza po wrzutce z kornera Brazzo

Nie zgodzę się że Zanetti zagrał źle.Zagrał bardzo dobrze, lepiej nawet niż Tiago, tylko mniej widowiskowo (bo ma inne zadania na boisku)
Musze jeszcze wspomnieć o Giovinco.Mimo że wszedł z ławki w drugiej połowie, zrobił więcej niż każdy inny przez cały mecz.On jest wyśmienity, nasi defensorzy nie mogli sobie z nim poradzić.Dryblował, podawał.Jedyny strzał na bramkę Buffona był oczywiście jego autorstwa.Skarb.
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2007, 10:35 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pajo1906
- Juventino

Wszystkie Bramki w Jednym Pliku
[37 sek.]
Kooora
Jakośc: Bardzo Dobra- 2043 kb/s
Rozdzielczośc: 856#480 [Duża]
Montowanie własne... 8)
Link Do Bramek:
Kod: Zaznacz cały
http://www.sendspace.pl/file/4By9E0iR/
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2007, 11:10 przez Pajo1906, łącznie zmieniany 2 razy.

- Vincitore
- Juventino
UNO-DUE-TREZEGUET!
Jakoś przez cały mecz byłem dziwnie spokojny o nas, pierwsza połowa raczej kiepska przypominała swoiste "walenie głową w mur" druga część to zaś teatr jednego aktora który obecnie ma już 10 goli w tabeli najskuteczniejszych strzelców
. Na małe wyróżnienie zasługuje także Tiago, po fatalnej pierwszej połowie, druga była zupełnie inna w jego wykonaniu i tak ma być po prostu zawsze, zrobiliśmy co mieliśmy zrobić a w niedziele czeka nas coś na co czekam od dłuższego czasu - ZEMSTA! :twisted:
Jakoś przez cały mecz byłem dziwnie spokojny o nas, pierwsza połowa raczej kiepska przypominała swoiste "walenie głową w mur" druga część to zaś teatr jednego aktora który obecnie ma już 10 goli w tabeli najskuteczniejszych strzelców

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No i pięknie. Po meczu z napoli wiadomą sprawą było, że będzie ogromna mobilizacja i chęć zwycięstwa. Udało się wywalczyć 3 punkty i to jest najważniejsze
. Choć meczu nie oglądałem to cieszy zarówno wynik, jak i (wnioskuje z komentarzy) dobra dyspozycja Tiago i Trezeguet'a (który teraz już samodzielnie prowadzi w tabeli najlepszych strzelców). To dobry znak przed meczem z Interem, bo od tych zawodników może sporo zależeć (obym się nie mylił).
- Mr Cezary
- Juventino
No i stało się to, co miało się stać. Wygraliśmy pewnie, wysoko, niekoniecznie pięknie grając, ale liczy się wynik. Pierwsza połowa bardzo słaba, druga już lepsza. Oczywiście bohaterem jest Trezeguet, ale na ten sukcesz pracowała cała drużyna. Odnośnie Tiago. Miał udział przy 2 bramkach i nie wiem, czy to czasem nie on podawał do Trezeguet, gdy ten był faulowany w polu karnym. Za to mu chwała, jednak jego gra nie była wcale jakaś rewelacyjna. Poprawny mecz i tyle. Zobaczymy czy Ranieri zacznie na niego stawiać w kolejnych meczach i jak spisze się z lepszymi przeciwnikami (Inter, Milan). Jak na razie nie róbcie z niego kolejnej gwiazdy.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wszystko zgodnie z planem, tak miało być 8) Jak widać Treze jest niezawodny, to były jego bramki nr. 148,149 i 150 dla Juve! Mecz wygraliśmi dobrze rozpalanowanym nakladem sił. Wiadomo, że w niedzielę wojna... z prawdziwego zdarzenia :twisted: Już teraz możemy myśleć tylko o tym.
Jak wspomniał pan Zambrotta, szkoda, że rywale nie pogubili pkt. inter wygrał gładko, roma mogla chociaż zremisować
a milan? hehe wygrali 0-5 by przegrać kolejny mecz :twisted:
Jak wspomniał pan Zambrotta, szkoda, że rywale nie pogubili pkt. inter wygrał gładko, roma mogla chociaż zremisować