Inter osłabiony przed Derby d'Italia?
- stahoo
- Juventino
Skoro nie jest 1 bramkarzem Interu, znaczy to, ze jest słabszy do Julio Cesara. Czyli jest totalnym leszczem...Lord of San Siro pisze: myślisz, że Paolo jest jakimś totalnym leszczem, który nie potrafi bronić?
- The_Stig
- Juventino
Qrde. Zapomniało mi się
Każdemu się zdarza :roll:

Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Widzę,że mam do czynienia z prawdziwym kibicem,a nie domorosłym,"niedzielnym fanem".Tak się składa,że w lidze włoskiej siedzę od ładnych paru lat i doskonale wiem,że Inter(specjalnie z dużej litery)nic wielkiego w historii europejskiej piłki nie znaczył.We Włoszech zaledwie kilkanaście mistrzostw kraju(w tym jedno odebrane Juve i wam przyznane,choć nie mam pojęcia za co,za 3 miejsce?To scudetto powinni zwyczajnie unieważnić)-zawsze pocieszaliście się Coppa d'Italia,podczas gdy inne drużyny myślały o wyższych celach.Co do Interu wyraziłem,owszem,swoje subiektywne zdanie na temat znaczenia tego zespołu.Jednakże tę opinię podziela przynajmniej kilkanaście milionów kibiców na świecie-nie tylko Juve.Spytaj fana Barcelony,Manchesteru czy Bayernu,kogo tak naprawdę uważa za godnego siebie rywala i kogo darzy szacunkiem-oczywiście większość powie bez namysłu Juve.Interu się nie szanuje w Europie i choć możesz się z tym nie zgodzić-tak właśnie jest.Inter to według wielu krytyków klub bez duszy,będący zespołem,ale nie drużyną,jeśli wiesz o czy mówię.Interu nigdy nie szanowałem,nie szanuję i moja postawa do tej ekipy nigdy się nie zmieni.Zbyt wiele załatwiliście przy "zielonym stoliku",aby darzyć was obojętnym stosunkiem.
- TdF
- Interista
Dokładnie tyle co turyński klub.mrozzi pisze: Tak się składa,że w lidze włoskiej siedzę od ładnych paru lat i doskonale wiem,że Inter(specjalnie z dużej litery)nic wielkiego w historii europejskiej piłki nie znaczył.
Dwa mniej niż grande MilanWe Włoszech zaledwie kilkanaście mistrzostw kraju
Zobacz ile twój klub ma CI na koncie, a ile Inter...zawsze pocieszaliście się Coppa d'Italia
Inter per Sempre

- stahoo
- Juventino
nie, bo w LIDZE MISTRZÓW UEFA juve tryumfowało raz (1996 r) a Inter ani razu. Do tego dolicz ile razy Juve było w finale. A w historii to fakt, po 2 zwyciestwa... Ale wtedy były czasy co Real 5 czy iles tam razy pod rzadwygrywał LM dzieki Franco itp. przekrety...TdF pisze:Dokładnie tyle co turyński klub.mrozzi pisze: Tak się składa,że w lidze włoskiej siedzę od ładnych paru lat i doskonale wiem,że Inter(specjalnie z dużej litery)nic wielkiego w historii europejskiej piłki nie znaczył.
A widzisz, jednak 2 mniej...Dwa mniej niż grande MilanWe Włoszech zaledwie kilkanaście mistrzostw kraju
Zobacz ile Twój klub ma WYWALCZONYCH scudetto na koncie...Zobacz ile twój klub ma CI na koncie, a ile Inter...zawsze pocieszaliście się Coppa d'Italia
Ostatnio zmieniony 30 października 2007, 17:14 przez stahoo, łącznie zmieniany 5 razy.
- mrozzi
- Juventino
A zobacz ile Juve ma mistrzostw kraju,a ile ma inter...Wybacz,ale wyższą renomą cieszy się Scudetto.Brakuje ci argumentów,oj brakuje...Inter ma może tylko 2 mistrzostwa mniej niż Milan,ale ten z kolei ma ich na koncie kilkanaście mniej niż Stara Dama....
- Lord of San Siro
- Interista
Inter nic nie znaczył???? 2 puchary mistrzów (dawno, bo dawno, ale jednak) to nic. Catenaccio (krytykowane, nieefektowne, ale bardzo skuteczne kilkanaście, kilkadsiesiąt lat temu), które na dobrą sprawę rozwineło się w Interze i dzięki któremu włoska piłka zarówno klubowa jak i reprezentacyjna osiągała sukcesy to nic? Wiesz w ogóle kim był Helenio Herrera? Milan też ma "zaledwie" kilkanaście mistrzostw kraju, w tym 3 zdobyte, kiedy Interu jeszcze nie było na piłkarskiej mapie Europy. Siedzisz w umysłach tych "kilkunastu milionów fanów, że wiesz co myślą o Interze? Wiesz, że go nie szanują?? Nie no gratulacje! Bardziej śmiesznego zdania wymyślić nie mogłeś. Przy zielonym stoliku? Wy za to załatwialiście to pod stołem...mrozzi pisze:Widzę,że mam do czynienia z prawdziwym kibicem,a nie domorosłym,"niedzielnym fanem".Tak się składa,że w lidze włoskiej siedzę od ładnych paru lat i doskonale wiem,że Inter(specjalnie z dużej litery)nic wielkiego w historii europejskiej piłki nie znaczył.We Włoszech zaledwie kilkanaście mistrzostw kraju(w tym jedno odebrane Juve i wam przyznane,choć nie mam pojęcia za co,za 3 miejsce?To scudetto powinni zwyczajnie unieważnić)-zawsze pocieszaliście się Coppa d'Italia,podczas gdy inne drużyny myślały o wyższych celach.Co do Interu wyraziłem,owszem,swoje subiektywne zdanie na temat znaczenia tego zespołu.Jednakże tę opinię podziela przynajmniej kilkanaście milionów kibiców na świecie-nie tylko Juve.Spytaj fana Barcelony,Manchesteru czy Bayernu,kogo tak naprawdę uważa za godnego siebie rywala i kogo darzy szacunkiem-oczywiście większość powie bez namysłu Juve.Interu się nie szanuje w Europie i choć możesz się z tym nie zgodzić-tak właśnie jest.Inter to według wielu krytyków klub bez duszy,będący zespołem,ale nie drużyną,jeśli wiesz o czy mówię.Interu nigdy nie szanowałem,nie szanuję i moja postawa do tej ekipy nigdy się nie zmieni.Zbyt wiele załatwiliście przy "zielonym stoliku",aby darzyć was obojętnym stosunkiem.
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- TdF
- Interista
Bla bla bla. Liga Mistrzów jest to kontynuacja Pucharu Europy i czy ci się to podoba czy nie turyński klub i Inter mają po dwa tryumfy w tych rozgrywkach i po kilka przegranych finałów. Do tego po trzy puchary UEFA.nie, bo w LIDZE MISTRZÓW UEFA juve tryumfowało raz (1996 r) a Inter ani razu. Do tego dolicz ile razy Juve było w finale. A w historii to fakt, po 2 zwyciestwa... Ale wtedy były czasy co Real 5 czy iles tam razy pod rzadwygrywał LM dzieki Franco itp. przekrety...
Od niedawna i niedługo to się zmieni.A widzisz, jednak 2 mniej...
Widzę, że chyba nie za bardzo załapałeś kontekst tej wypowiedzi. Poza tym nie do ciebie pisałem więc stul.Zobacz ile Twój klub ma WYWALCZONYCH scudetto na koncie..
O, następny nieświadom tego, że turyński klub ma więcej pucharów Włoch niż Inter.mrozzi pisze:A zobacz ile Juve ma mistrzostw kraju,a ile ma inter...Wybacz,ale wyższą renomą cieszy się Scudetto.Brakuje ci argumentów,oj brakuje...Inter ma może tylko 2 mistrzostwa mniej niż Milan,ale ten z kolei ma ich na koncie kilkanaście mniej niż Stara Dama....
Ostatnio zmieniony 30 października 2007, 17:41 przez TdF, łącznie zmieniany 1 raz.
Inter per Sempre

- mrozzi
- Juventino
Coś czuję,że kolega opuści ten pokoik i powróci z podkulonym ogonem do swoich "tifosich"...............Chciałbym przypomnieć,że to wy macie węża jako maskotkę....A to świadczy o jednym.... :-D
- darek
- Juventino
No nie wiem. Nie bądź taki pewny...TdF pisze:Od niedawna i niedługo to się zmieni.A widzisz, jednak 2 mniej...
inter:
Mistrz Wloch (15):
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007
Puchar Włoch (5) :
1939, 1978, 1982, 2005, 2006;
SuperPuchar Włoch (3):
1989; 2005; 2006
Puchar Europy/Liga Mistrzów (2):
1964, 1965;
Puchar UEFA (3):
1991, 1994, 1998;
Puchar Interkontynentalny (2):
1964, 1965;
JUVE:
Mistrz Włoch (27): 1905, 1926, 1931, 1932, 1933, 1934, 1935, 1950, 1952, 1958, 1960, 1961, 1967, 1972, 1973, 1975, 1977, 1978, 1981, 1982, 1984, 1986, 1995, 1997, 1998, 2002, 2003
Puchar Włoch (9): 1938, 1942, 1959, 1960, 1965, 1979, 1983, 1990, 1995
Puchar UEFA (3): 1977, 1990, 1993
Puchar Zdobywców Pucharów (1): 1984
Puchar Europy/Liga Mistrzów (2): 1985, 1996
Super Puchar Włoch (4): 1995, 1997, 2002, 2003
Superpuchar Europy (2): 1984, 1996
Puchar Interkontynentalny (2): 1985, 1996
Widzisz różnice?
A co do osłabień interu. Trudno. Lepiej by było żeby mieli kompletny skład i my też. Ale tak to jest...
Ostatnio zmieniony 30 października 2007, 18:09 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Żyj w swoim świecie i nie szukaj szczęścia tam, gdzie go znaleźć nie możesz...TdF pisze:Poza tym nie do ciebie pisałem więc stul.
Wracając do sprawy osłabień Interu (bo o to się w temacie rozchodzi, nie o wygrane Scudetto czy Helenio Herrera). Dla mnie to bez znaczenia, bo martię się o swoje. Dla mnie większą wartość miałaby dyspozycja wszystkich naszych zawodników niż kilku kontuzjowanych podstawowych graczy Interu.
- M.
- Juventino
Oczywiście. Dokładnie tyle, co Torino.TdF pisze:Dokładnie tyle co turyński klub.mrozzi pisze: Tak się składa,że w lidze włoskiej siedzę od ładnych paru lat i doskonale wiem,że Inter(specjalnie z dużej litery)nic wielkiego w historii europejskiej piłki nie znaczył.
A ten znowu o Pucharze Włoch. Kompleks jakiś?TdF pisze:O, następny nieświadom tego, że turyński klub ma więcej pucharów Włoch niż Inter.
:roll:
- mateo369
- Juventino
prawdziwy Juventinodarek13 pisze:(...)
JUVE:
Mistrz Włoch (27)
(...)

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood