Serie A (9): Napoli 3-1 JUVENTUS
- sushi
- Juventino
Witam mam pytanie meczu nie widziałem ale z opini wnioskuje że te dwa karne były ewidentnie z kapelusza czy jest taka możliwość we Włoszech ża pan Collina może powtórzyć mecz czy tylko może odsunąć na 3-4 mecz sędziego jeżeli ktoś wie coś w tym temacie niech mi odpowie !!!
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- alex_pl
- Juventino
Proszę Cię pomyśl trochę.. czy słyszałeś kiedyś o powtórzeniu meczu z powodu błędnych decyzji sędziego? sędzia się myli często i jest to część piłki nożnej- a piłka nie zawsze jest sprawiedliwa- straciliśmy 3 pkty i trudno- Napoli wygrało i trzeba się z tym pogodzić, raz sędzia myli się na naszą korzyść, a raz na korzyść przeciwnika, dzisiaj była ta druga opcja- aczkolwiek coś mam przeczucie że w tym sezonie będzie nam się to często przytrafiało niestety..sushi pisze:Witam mam pytanie meczu nie widziałem ale z opini wnioskuje że te dwa karne były ewidentnie z kapelusza czy jest taka możliwość we Włoszech ża pan Collina może powtórzyć mecz czy tylko może odsunąć na 3-4 mecz sędziego jeżeli ktoś wie coś w tym temacie niech mi odpowie !!!
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dobrze, że Marcelo odszedł z Juventusu. Jak widać, u nas nie mógł rozwinąć chociażby odrobiny talentu aktorskiego jaki posiada obecnie w Neapolu. Złote globy i inny szajs są w Twoim zasięgu!
Bravo, bravissimo Marcelo!
Nie ma czego komentować, powiem krótko.. nie wiem z której bramki chce mi się bardziej śmiać.. pierwsza chyba mimo wszystko wygra.
Bravo, bravissimo Marcelo!

Nie ma czego komentować, powiem krótko.. nie wiem z której bramki chce mi się bardziej śmiać.. pierwsza chyba mimo wszystko wygra.
- Sapo
- Juventino
pierwszy mecz Juve ktory mialem okazje obejrzec na zywo w necie i od razu taka parodia... Szkoda slow, zostalismy wydymani przez sedziego, ale nie zasluzylismy takze na wygrana, obrona troche spala, dobrze ze Buffon zyl na nogach bo byloby krucho
- sprawiedliwym wynikiem bylby remis, no ale nic, trzeba zapomniec o tym i skupic sie na Empoli, a potem na Interze
jutro proponuje pomodlic sie w kosciolku o przegrana Mistrzow 8)

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Z drugiej strony mozna zauwazyc, ze mielismy na tyle silny sklad ze powinnismy bez szemrania rozprawic sie z Napoli i nie pozwolic eby sedzia wypaczyl wynik spotkania. Szczescie przestalo nam sprzyjac to przyszly gorsze wyniki.
calma calma
- RavaneVialli
- Juventino
Może - zaraz po tym, jak uderzy grzywką o kant kuli.sushi pisze:czy jest taka możliwość we Włoszech ża pan Collina może powtórzyć mecz
- Giacobbneri
- Juventino
1 połowa typowa ostatnimi czasy dla Juventusu . Trochę dobrej gry , trochę kopaniny . Widać jednak , że brakuje nam porządnej linii pomocy i bez Nedveda i zwłaszcza Camoranesiego jest kiepsko . Jedynie Almiron ma jakieś przebłyski ale z taką grą to raczej nie na podstawową 11 Juve .
Gol Alexa palce lizać ! To co zrobił Palladino z tym obrotem mistrzostwo świata , odegrania Treze kapitalne potem ponownie Palla do Alexa i ten dość szczęśliwie i jest 1-0 . Piękna bramka !
Gol Gargano tylko utrzymuje mnie w przekonaniu , że obrona z podstarzałym Thuramem czy Tudorem to i tak było coś pewniejszego niż to co mamy obecnie . To jest po prostu tragedia i ktoś kto nie oglądał Juve od ery za Cappelo to pewnie nie może uwierzyć . Koniecznie trzeba ściągnąć jakiegoś klasowego obrońce i liczyć na powrót do zdrowia Andrade . Ba , nawet Boumsoung byłby chyba pewniejszy ...
2 karne to porażka totalna . Oglądam te sytuacje do znudzenia i najlepiej za ich komentarz niech posłużą słowa komentatora tego meczu . Nie rozumiem jak można odgwizdać takie karne
To nawet jak chce się drukować mecz to wstyd , bo to robienie z ludzi idiotów . Inna sprawa , że jeszcze większymi pacanami od "sędziego" okazali się ci dwaj aktorzy z Neapolu . Nawet Dida się przy nich chowa . Ja w takich sytuacjach rozumiem tych , którzy nie cierpią Calcio . Takie coś trzeba tępić . Ja bym karał takie zachowania wykluczeniem z kilku meczów ...
Gol Alexa palce lizać ! To co zrobił Palladino z tym obrotem mistrzostwo świata , odegrania Treze kapitalne potem ponownie Palla do Alexa i ten dość szczęśliwie i jest 1-0 . Piękna bramka !
Gol Gargano tylko utrzymuje mnie w przekonaniu , że obrona z podstarzałym Thuramem czy Tudorem to i tak było coś pewniejszego niż to co mamy obecnie . To jest po prostu tragedia i ktoś kto nie oglądał Juve od ery za Cappelo to pewnie nie może uwierzyć . Koniecznie trzeba ściągnąć jakiegoś klasowego obrońce i liczyć na powrót do zdrowia Andrade . Ba , nawet Boumsoung byłby chyba pewniejszy ...
2 karne to porażka totalna . Oglądam te sytuacje do znudzenia i najlepiej za ich komentarz niech posłużą słowa komentatora tego meczu . Nie rozumiem jak można odgwizdać takie karne

Ostatnio zmieniony 28 października 2007, 01:17 przez Giacobbneri, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bobeknaklo
- Juventino
- Del Rajko
- Juventino
Dokładnie to samo miałem napisać. Juventus i Milan póki co nie mają szczęścia do arbitrów. Czy jest to dziełem przypadku? Mecz do wygrania, a już na pewno na remis. Trzeba dziś liczyć na potknięcia Romy, Fiorentiny, a przede wszystkim Interu.hara pisze:Nie chcę, by to zabrzmiało jak jakaś teoria spiskowa, ale Galliani również mocno na sędziów narzeka...
Jest na to duża szansa, bo przeciwników łatwych nie mają.
Nie, nie ma takiej możliwości :snooty: Nie popadajmy w jakąś przesadesushi pisze:czy jest taka możliwość we Włoszech ża pan Collina może powtórzyć mecz

Jeśli ktoś tego jeszcze nie widział, to radze się mocno trzymać krzesłaBobek1991 pisze: 2-1 || http://www.mediafire.com/?5a1zjss2m4c
3-1 || http://www.mediafire.com/?cn2yqzypfgi
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Sprawa jest jasna - ustawianie meczów poprzez przydzielanie arbitrazu. Po prostu parodia co sie dzieje, mam nadzieje ze cos z tym zrobia, jest gorzej niz za Moggiego...
- wojteceek
- Juventino
Sędzia wygrał mecz Napoli. Taka jest prawda i nie ma się co z tym sprzeczać. Sędzia, który popełnia takie błędy nie powinien sędziować meczy nawet w Serie C.
Na prawdę nie wiem co można jeszcze więcej powiedzieć
Na prawdę nie wiem co można jeszcze więcej powiedzieć

- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Brak słów. Parodia. Ten "sędzia" powinien zostać zawieszony!!!
To były błędy?
To było umyślne gwizdanie. Zawodnicy Napoli dobrze wiedzieli co mają robić w polu karnym. W ogóle piłka ich nie interesowała. Położyli się dwa razy i dwa karne. Jaki idiota dałby się nabrać na takie wymuszanie? ślepy przecież nie jest!!! To po prostu perfidna stronniczość.
Co do bramki na 1:1 to i tak gdyby ktoś mu piłkę wybił "sędzia" podyktowałby karnego. Co nie zmienia faktu, że Gargano wszedł w pole karne jak w masło.
To były błędy?
To było umyślne gwizdanie. Zawodnicy Napoli dobrze wiedzieli co mają robić w polu karnym. W ogóle piłka ich nie interesowała. Położyli się dwa razy i dwa karne. Jaki idiota dałby się nabrać na takie wymuszanie? ślepy przecież nie jest!!! To po prostu perfidna stronniczość.
Co do bramki na 1:1 to i tak gdyby ktoś mu piłkę wybił "sędzia" podyktowałby karnego. Co nie zmienia faktu, że Gargano wszedł w pole karne jak w masło.
Ostatnio zmieniony 28 października 2007, 09:24 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 1 raz.