Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Szymek
- Juventino
Jeśli mam być szczery, to niezbyt mi podoba się ten herb Turynu. Może obok napisu Juventus FC damy herb z dwóch stron, a obok daty gwiazdki (po jednej z każdej strony). A co do lewej strony, to można zrobić tak, ze na złączce będzie herb Juve (prawa str.) i tarcza scudetto (lewa str.) i na lewej stronie zrobimy Campioni (zielony) d' (biały) Italia (czerwony) po dwóch stronach, a na karku Bianconeri. Tyle ode mnie. 

- Radek_88
- Qualità Juventino
Zamiast pisac tego typu komentarze (bo to juz nie pierwszy taki w tym temacie) to zaproponowalbys cos, a jak nie to chociaz laskawie wypowiedzial sie na temat zaproponowanych projektow.kropek pisze:Jak juz wybierzecie cos to ja sie pisze na smycz:)
Mam rozumiec ze gwiazdki maja byc w sasiedztwie z herbem JUVE? Tzn miedzy napisem JUVENTUS FC a data beda dwa elementy?Szymek pisze:Może obok napisu Juventus FC damy herb z dwóch stron, a obok daty gwiazdki (po jednej z każdej strony).
Wlasnie. Warto sie zastanowic co z ktorej strony, bo zlaczka nie pasuje obustronnie. Dobrze, ze na to zwrociles uwage.Szymek pisze:A co do lewej strony, to można zrobić tak, ze na złączce będzie herb Juve (prawa str.) i tarcza scudetto (lewa str.)
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Tak to będzie wyglądać:Szymek pisze:Herb Juve - JUVENTUS FC - Gwiazdka - 1897 - Gwiazdka - JUVENTUS FC - Herb Juve

Ja jestem jak najbardziej za

Ostatnio zmieniony 20 października 2007, 18:28 przez pinturicchia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Dodam tylko, ze znaczki JUVE na projekcie Szymka mogą być na smyczy mało widoczne, gdyż beda sie znajdowac w miejscu, gdzie, ze tak powiem konce smyczy beda sie ze soba laczyc. Podobnie jest na smyczy GieKSy, dlatego zwracam na to uwage. Co do projektu boma to ta zebre moze na zlaczke sprobowac dac z jednej strony?
Niedlugo chyba bedzie ankieta dotyzcaca zlaczki, ale poki co dopracujmy ktorys projekt prawej strony. Co do gwiazdek to moim zdaniem dobrze wyglada to tylko i wylacznie wtedy, kiedy dwie sa obok siebie - wtedy jest to symbolem. Natomiast kiedy sa rozdzielone juz to nic nie znaczy, nie widac tego.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Da rade jak najbardziej, tylko herby na pewno beda lepiej widoczne jak beda w okolicach szyi. Nie raz przeciez smycz nosi sie pod jakas bluza badz kurtka. A data 1897 i dwie gwiazdki po bokach niewiele beda mowic o tym jakiego klubu to smycz.Szymek pisze:A nie da rady podnieść herbów, żeby były wyżej niż na Twojej smyczy GKS?
- pinturicchia
- Qualità Juventina
- Zikson
- Juventino