Refleksje

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 11:57

Po obejrzeniu wczorajszego ( a wlasciwie dzisiejszonocnego:) spotkania przeciwko ManU doszedlem do kilku wnioskow :
1) Najlepsi przegrywac tez musza :)
2) Nadal nie potrafie sie przyzwyczaic do nowych strojow Juve ( = sa takie troche bezplodne)
3) Di Vaio gra kiepsko i jezeli sie nie poprawi to bedzie znim marno
4) Przydalby sie nam lepszy zmiennik dla Buffona

5) ! Davids posiada najlepsza na swiecie kontrole nad pilka niech sobie kazdy mowi co chce ale on ma nad nia lepsza kontrole niz niektorzy zawodnicy pilki halowej

6) Mimo iz zarwalem noc to i tak warto bylo :) w koncu gral JUVENTUS !!!

FORZA JUVE
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 12:21

Też się dopiszę do tego ,bo mam dokładnie takie same refleksje:
1) Bufon to najlepszy bramkarz świata i nie zastąpi go nikt!
2)Nedved ma doskonałą forme i grał bosko!
3)Del Piero dochodzi do siebie,nie grał żle i nawet strzelał pare razy.
4) Zarwałabym jeszcze 1000 takich nocy!!!
5)KOCHAM JUVE! :twisted:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 15:05

Też bym zarwał...w końcu co Juve to Juve....ale trochę zwycięstw by się przydało ku pokrzepieniu serc :D

OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 15:38

RUDI pisze:Po obejrzeniu wczorajszego ( a wlasciwie dzisiejszonocnego:) spotkania przeciwko ManU doszedlem do kilku wnioskow :
2) Nadal nie potrafie sie przyzwyczaic do nowych strojow Juve ( = sa takie troche bezplodne)

5) ! Davids posiada najlepsza na swiecie kontrole nad pilka niech sobie kazdy mowi co chce ale on ma nad nia lepsza kontrole niz niektorzy zawodnicy pilki halowej

1) Nie wiem czy w tym meczu bylismy lepsi .
2) O gustach nie rozmawiajmy :PPP
3) Di Vaio faktycznie nic nie pokjazał choć prawie brameczke strzelił :D
4) Czemu przy bramkach nie zawiódł bramkarz tylko obrona zostawić samego nie pokrytego zawodnika, to nie wiem czy nawet Buffon by nie wpuscił tych strzałów.
5) Davids Bog techniki, pokazuje już teraz wielka forme i zaangarzowanie w gre. Czasami tyko robi o ten jeden zwód za dużo :D
6) Dokładnie trzeba ogladać kiedy ma sie okazje bo puzniej Polast pewnie znowu Milan I Real beda pokazywać.

FORZA JUVENTUS

Obrazek
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 16:32

Może to paradox ale im więcej oglądam meczów Juventusu tym bardziej jestem spokojny o ich forme Juventus mecz potraktował spokojnie bo najważniejszy dla drużyny będzie mecz z Milanem Czterech zawodników (Trezeguet Del Piero Nedved Zambrotta) weszło na ostatnie 30 min a wiadomo ile oni znaczą dla drużyny Po za tym z przebiegu gry nie było widać zbytniej przewagi Manchesteru Manchester wystawił swój najsilniejszy skład który mając sporo szczęścia pokonał Juventus Większe zastrzeżenia można mieć tylko do Chimentiego i Legrotaglie martwi mnie postawa tego drugiego bo prezentuje sie słabiej od zmienników obrońców a miał przecierz grać w podstawowej jedenastce Myśle że w meczu z Milanem wszyscy ujrzymy świetną grę Juventusu dużo walki bramek i oczywiście czego wam obiecuje zwycięstwo Juve

Zawsze Wierni ! ! !
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 21:53

[quote="RUDI"]
quote]

ooj tak! Chimenti dał ciała. Żadko mamy okazję go oglądać, jednak po kilku występach doszedłem do jednego wniosku: Chimenti to bardzo sympatyczny człowiek, jednak teraz jest już po prostu słabym bramkarzem. Przydałby się lepszy zmiennik dla Buffona, tym bardziej na Puchar Włoch. Jednak teraz to raczej już za późno. Myśle, że jest on jednym z najsłabszych punktów drużyny. Może się myle. W końcu może akurat mu w tych kilku meczach w których miał okazję grać po prostu nie wyszło, ale... takie mecze to jedyna szansa na pokazanie swojej przydatności do drużyny.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 22:45

ManU to wielki zespół i przgrana z nimi to dla nas nic nowego. Martwi mnie forma Legro. Wiecie o której godzinie będzie mecz o SP? Chodzi mi oczywiście o czas polski. 8)

lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 22:54

Dionizos pisze: ManU to wielki zespół i przgrana z nimi to dla nas nic nowego. Martwi mnie forma Legro. Wiecie o której godzinie będzie mecz o SP? Chodzi mi oczywiście o czas polski. 8)

3 sierpnia
(20:30) Giant's Stadium (New York)
Superpuchar Włoch
Juventus - Milan

RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 23:45

Do Oscar8
mowiac najlepsi tez przegrywaja mialem na mysli caloksztalt a nie przebieg meczu bo Juventus rzeczywiscie prezentowal sie gorzej od ManU ale ogolnie wiadomo ze jest najlepszy :)

FORZA JUVE
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2003, 00:08

RUDI pisze:Do Oscar8
mowiac najlepsi tez przegrywaja mialem na mysli caloksztalt a nie przebieg meczu bo Juventus rzeczywiscie prezentowal sie gorzej od ManU ale ogolnie wiadomo ze jest najlepszy :)
Małe nie porozumienie:)

Oczywiscie że JUVE jest lepszy, Juve jest najlepszy.
Manu do pięt Juve nie dorasta.

A taki zimny prysznic powinien ich zmobilizować przed meczem z Milanem.

Obrazek
Marek

Tifoso ManU
Tifoso ManU
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 17:43

panowie spokuj :-D , juz kiedys mówiłem ze Juve bez nedveda traci 50% swojej wartosci. i niezycze wam tego ale jak on załapie kontuzje to moze byc u was nieciekawe(tak jak u nas w przypadku ruuda)

Glory Glory ManUtd!!!
Ravanelli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2003, 10:49

RUDI pisze:Po obejrzeniu wczorajszego ( a wlasciwie dzisiejszonocnego:) spotkania przeciwko ManU doszedlem do kilku wnioskow :

1. No tak, absolutna racja :D
2. Bezpłodne, he he .... Mnie tam nie przeszkadzają ....
3. Rzeczywiście, Di Vaio nie gra najlepiej. Dalej nie może odzyskać formy po kontuzji i formy sprzed początku sezonu 2002/03. Jednak może pozostać dobrym dżokerem.
4. Myślę, ze mamy już takiego. Chimenti nie jest aż takim złym bramkarzem.
5. Tak jest! Dokładnie, absolutna racja! Davids pod tym względem jest po prostu nie do pobicia, i możemy się cieszyć że mamy takiego piłkarza w Juve!
6. Ja niestety widziałem tylko powtórki :oops: Ładnego gola strzelił Paweł Nedved ;)

Tym samym piszę swojego pierwszego posta po dłuuuuuuugim banie. Dostałem go dokładnie przed Ćwierćfinałowym meczem z Barceloną (tym skończonym 1:1) awięc bardzo długim. Sam nie wiem dokładnie kto mi go zdjął, ale bardzo chcę mu podziękować, i możecie być pewni że widzicie NOWEGO RAVĘ!

Pozdrawiam!

Fabrizio Ravanelli is the king of Juve
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
Juve, Juve cara gloriosa societa ...
FORZA JUVE!
fred

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 04:18

wygrał manu zespół zdecydowanie lepszy. pewnie nikt tutaj (form juventusu) nie przyzna tego ale tak jest. di vaio i chimenti (ten drugi mniej znacznie) mnieli rzeczywiście słaby mecz, co nie oznacza że są slabymi zmiennikami. po prostu akuart im nie wyszło. w dodatku najbardziej winny za bramki jest nie chimenti a obrona. szczegulnie lewy obrońca to klapa. jednak musi tam grać zambrotta.

ODPOWIEDZ