Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Radek_88
- Qualità Juventino
Pomysl dobry, ale watpie zeby wystarczylo miejsca na 29 datLord_ Juve pisze:Ewentualnie dodałbym dookola na calej smyczy kolejne liczby scudetto zdobytych przez Juve(oczywiscie 29) a na koncu zostawil 3 kropki.

Czekam na jakis konkretny projekt.
Najlepiej tworzcie go na czyms takim.
Z tego co wycztalem z akcji na forum GKS gdziekolwiek bysmy nie zrobili smyczy zawsze na smyczach z drugiej strony moze czegos zabraknac. Wiec prosze tak projektowac zeby najwazniejsze rzeczy znajdowaly sie na prwej stronie. Niestety taka jest technika produkcji. Jednak prawa strona bedzie idealnie taka jak chcemy. Za jakis czas wrzuce zdjecie lewej strony smyczy GieKSy zebyscie zobaczyli jak ona wyglada na mojej smyczy, bo jak wiadomo kazda jest praktycznie inna..
- Szymek
- Juventino
Ja proponuję środek czarny, brzegi białe. Między złączką a zapięciem herb Juve. Po złączce po obu stronach herb i napis czytelną czcionką JUVENTUS FC a na karku 1897. Najważniejsze, żeby prawa strona była czytelna i estetyczna, aby każdy kto jest nie w temacie zrozumiał co na smyczy się znajduje. A co do lewej strony jest mi to obojętne.
Co do dat jestem za, ale ewentualnie na lewej stronie. Nie róbmy festynu na tej smyczy...
Co do dat jestem za, ale ewentualnie na lewej stronie. Nie róbmy festynu na tej smyczy...
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dokładnie. Powinna być estetyczna i praktyczna(kolor). Dobry pomysł to ta data na karku. Od środka proponuję dokładnie to samo co od zewnątrz.Szymek pisze:Ja proponuję środek czarny, brzegi białe. Między złączką a zapięciem herb Juve. Po złączce po obu stronach herb i napis czytelną czcionką JUVENTUS FC a na karku 1897. Najważniejsze, żeby prawa strona była czytelna i estetyczna, aby każdy kto jest nie w temacie zrozumiał co na smyczy się znajduje. A co do lewej strony jest mi to obojętne.
Nie widziałbym raczej nigdzie liczby scudett, za bardzo chyba nadźbane by było... Na samej smyczy widzę po prostu napis JUVENTUS TURYN albo coś po włosku, może "Juve, storia di un grande amore"... Tak to widzę. Brzegi smyczy jak wyżej - białe, 'wnętrze' czarne.
Ostatnio zmieniony 17 października 2007, 21:02 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- LordJuve
- Juventino
No bez przesady! Co ty chcesz się wieszać na tym? Ja osobiscie nie chce nosic sznurka na szyi.NeBu pisze:ja bym wolała żeby napis nie był gotykiem bo jest nieczytelny. na większych przedmiotach a i owszem, ale moim skromnym zdaniem smycz jest dla niego za mała
- wloski
- Juventino
Daj sobie spokój, nic po mnie nie będzie :lol: .mateelv pisze:albo coś po włosku
Taka smycz musi dość ciekawie być zaprojektowana, tak jak np. szalik, który wisi mi na ścianie, Dragon miał świetny pomysł, nie ma co gadać, co jak ma wyglądać, tylko chłopaki pokazywać swoje projekty, myślę, że pewnej nocy sobie usiąde i też projekt oddam do oceny, ale to weekend

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Hmm wiesz co... to może być troszkę za małe na smycz i niedokładne. Z daleka wyglądało by jak jakiś szalczek. Nie jestem pewien czy by się sprawidziło. Chyba jednak nie...Sapo_JuveFan pisze:
a co o tym myslicie? zeby daty byly w brzegach? oczywiscie czcionke itd mozna zmienic. no, ale jesli sie nie spodoba nie pogniewam sietylko rzucilem pomysl
- NeBu
- Juventino
a ja chce smycz nie szalik...(ciociaż w sumie czemu nieLord_ Juve pisze: No bez przesady! Co ty chcesz się wieszać na tym? Ja osobiscie nie chce nosic sznurka na szyi.

'this crazy shine it never lets you die'