TRÓJMIASTO|| wspólne wypady na mecze
- Abi
- Juventino
genoa-Juventus
Tak jak w temacie. Obecność obowiązkowa. Darel załatwia Multikino, do Skrafiego z wiadomych przyczyn już nie uderzamy(mecz jest na C+, więc dużego wyboru nie mamy). Aktualna lista:
1. Majself
2. Altar
3. Krzysiu A.
4. hara
5. darel
6. j4e10
7. może ULAT(jak dorośnie i się ożeni)
8. Okoń
9. Grzesiu(L_M)
10.Tarnos
11.Szymon
Zgłaszać się, zgłaszać!
Tak jak w temacie. Obecność obowiązkowa. Darel załatwia Multikino, do Skrafiego z wiadomych przyczyn już nie uderzamy(mecz jest na C+, więc dużego wyboru nie mamy). Aktualna lista:
1. Majself
2. Altar
3. Krzysiu A.
4. hara
5. darel
6. j4e10
7. może ULAT(jak dorośnie i się ożeni)
8. Okoń
9. Grzesiu(L_M)
10.Tarnos
11.Szymon
Zgłaszać się, zgłaszać!
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2007, 17:19 przez Abi, łącznie zmieniany 9 razy.
- Juve4ever10
- Juventino
Rach ciach i na kurzaje...na dzien dzisiejszy sie deklaruje....
- juvefan85
- Juventino
Krzysiu A. vel juvefan85Abdul_BN.pl pisze:Tak jak w temacie. Obecność obowiązkowa. Darel załatwia Multikino, do Skrafiego z wiadomych przyczyn już nie uderzamy(mecz jest na C+, więc dużego wyboru nie mamy). Aktualna lista:
1. Majself
2. Altar
3. Krzysiu A.
4. hara
5. darel
6. j4e10
7. może ULAT (jak dorośnie i się ożeni)
8. Okoń
Zgłaszać się, zgłaszać!

Będę, będę. Abdul thx za cynka. Ostatnimi czasy nawet w neta nie mam czasu zerknąć.

31 SUL CAMPO !!!
- Luciano_Moggi
- Juventino
Ja nie wiem jeszcze czy będę. Dam znać do soboty co z moją obecnością! 

- Abi
- Juventino
No dobra panowie, Multikino już załatwione, nic tyko przyjść. Nie wiem czy tym razem będę wysyłał wszystkim przypomnienia(nie chce mi się iść doładować konta), więc ogarnijcie się!
Spotykamy się tak koło 20.10 pod multikinem, ew. jak ktoś będzie chciał się przed meczem napić(tak jak hara i ja), to może koło 19.30 się stawić(skoczymy na stację albo do maxa).
Na liście jest 10 osób - byłoby fajnie, gdyby przyszła cała dyszka :twisted:
Spotykamy się tak koło 20.10 pod multikinem, ew. jak ktoś będzie chciał się przed meczem napić(tak jak hara i ja), to może koło 19.30 się stawić(skoczymy na stację albo do maxa).
Na liście jest 10 osób - byłoby fajnie, gdyby przyszła cała dyszka :twisted:
- Szymon JUVEMAN
- Juventino
Ja rowniez sie na to pisze ;] a wiec do niedzieli
Bedzie ze mna raczej na pewno tez moj kumpel.

FORZA JUVE !!!
- Abi
- Juventino
Jak w temacie, rezerwujcie sobie niedzielny wieczór. Pewnie znowu Multi, chyba że komuś się chce(darel?
) przejść do Skrafiego i spytać WCzc. właściciela, czy przypadkiem nie leci tego dnia mecz którejś z europejskich potęg typu wisły kraków czy innego zagłębia. Tak czy inaczej - zgłaszać się, zgłaszać :!:
Aktualna lista:
1. Ja
2. darel
3. hara
4. Tarnoś
5. Szymon
6. Okoń
7. Czyżyk
8. juve09 vel Gregor
9. Kuba ORB
10.altar
11.Grzesiu
P.S. Byłoby miło, gdyby osoby głosujące w ankiecie skrobnęły chociaż posta. Chyba że to jacyś frajerzy spoza Trójmiasta którzy nie wiedzą co zrobić z wolnym czasem i głosują w ankietach nie czytając nawet opcji...

Aktualna lista:
1. Ja
2. darel
3. hara
4. Tarnoś
5. Szymon
6. Okoń
7. Czyżyk
8. juve09 vel Gregor
9. Kuba ORB
10.altar
11.Grzesiu
P.S. Byłoby miło, gdyby osoby głosujące w ankiecie skrobnęły chociaż posta. Chyba że to jacyś frajerzy spoza Trójmiasta którzy nie wiedzą co zrobić z wolnym czasem i głosują w ankietach nie czytając nawet opcji...
Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2007, 12:39 przez Abi, łącznie zmieniany 7 razy.
- Tasak
- Juventino
W takim razie, możesz odjąć jeden głos od opcji trzeciej. Zagłosowałem, przepraszam, wstyd mi. A tak naprawdę to jest to niecny plan pomieszania Wam szyków i skłócenia ze sobą w ramach zemsty za grę ''w butelkę'' na zlocie :twisted:Abdul_BN.pl pisze: P.S. Byłoby miło, gdyby osoby głosujące w ankiecie skrobnęły chociaż posta. Chyba że to jacyś frajerzy spoza Trójmiasta którzy nie wiedzą co zrobić z wolnym czasem i głosują w ankietach nie czytając nawet opcji...
- Szymon JUVEMAN
- Juventino
Ja sie oczywiscie zjawie 

FORZA JUVE !!!
- Abi
- Juventino
A kolegę zabierzesz?Szymon JUVEMAN pisze:Ja sie oczywiscie zjawie
Zacytuję klasyk: "Ty węgierska dziwko!" :-DTasak pisze:W takim razie, możesz odjąć jeden głos od opcji trzeciej. Zagłosowałem, przepraszam, wstyd mi. A tak naprawdę to jest to niecny plan pomieszania Wam szyków i skłócenia ze sobą w ramach zemsty za grę ''w butelkę'' na zlocie
- Szymon JUVEMAN
- Juventino
Kolega bedzie na pewno a i moze z jakas wieksza ekipa sie zjawie 8)
FORZA JUVE !!!
- Juve4ever10
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> 4tego bede w drodze do Danii..... :evil:
Ale moge sie z Toba zalozyc Abdul o specjala ze Interkontynentalne laczki dostana 2:1 od Juve...wiec przygotuj sie, ze wyskakujesz ze specjala ktorego stracilem po meczu z Viola....
No chyba ze pekasz Abdul i nie przyjmujesz zakladu.....
Ale moge sie z Toba zalozyc Abdul o specjala ze Interkontynentalne laczki dostana 2:1 od Juve...wiec przygotuj sie, ze wyskakujesz ze specjala ktorego stracilem po meczu z Viola....
No chyba ze pekasz Abdul i nie przyjmujesz zakladu.....