Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- DamKam
- Juventino
- Dionizos
- Juventino
Ostatnio tez znalazlem jakis filmik z odcinkiem o Polsce. Anglicy, jak to anglicy pomylili polska flage. A co najsmieszniejsze, za najwiekszy problem polskich trybun uznali zgubny wplyw Narodowego Odrodzenia Polski
.

- Kryształ
- Juventino
Wsumie trudno sie dziwic ostatnio coraz czesciej spotykam sie z opiniami ze jak ktos jest faszysta to pewnie jest tez chuliganem i lubi sobie "pochuliganić" A ci z NOP nie raz w swoich śmiesznych pikietach otwarcie propagowali faszyzm.
- Dionizos
- Juventino
Z tego co mi wiadomo to ta organizacja ma jakies 0,5 czlonka i znikomy wplyw na cokolwiek 8) . Na Zachodzie jednak ladnie wyglada, kiedy przyczyna wszystkich problemow sa "faszysci"
Edit: Wlasnie obejzalem sobie tego Rossa... ladnie nasz kraj przedstawil, nie ma co :lol: .
Edit: Wlasnie obejzalem sobie tego Rossa... ladnie nasz kraj przedstawil, nie ma co :lol: .
- Kryształ
- Juventino
Tak. Pokazanie tej wzajemnej "sympatii" miedzi kibicami Cracovi i Wisły pokazuje nasz kraj w bardzo przyjemnym świetle. Teraz każdy głupi angol sobie pomyśli: "to min. w tym kraju maja sie odbyc ME ???, to niemozliwe" Co jak co ale materiał zrobił dosyć ciekawy, ale jak pojechal na ta Nowa Hute to byl lekko obsrany 

- juveluck
- Juventino
Warto powrócić jeszcze na chwilę do Derby, gdyż Juventini urządzili sobie całkiem pokażne polowanie na flagi granata:
Flagi wywieszone przez Bravi Ragazzi:
flaga 1
flaga 2
flaga i gadżety zdobyte przed meczem
Flaga wywieszona przez Drughi, z tym, że z tego co doczytałem "weszli w jej posiadanie" już wcześniej, jednak dopiero teraz wywiesili.
Flagi wywieszone przez Bravi Ragazzi:
flaga 1
flaga 2
flaga i gadżety zdobyte przed meczem
Flaga wywieszona przez Drughi, z tym, że z tego co doczytałem "weszli w jej posiadanie" już wcześniej, jednak dopiero teraz wywiesili.
Ostatnio zmieniony 16 października 2007, 22:27 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dionizos
- Juventino

Ta flaga Ultras Granata byla juz na meczu z Lazio, na ktorym bylismy, albo to jest jakis seryjnie robiony wzor.
Podobno bohaterowie filmiku wrzuconego wczesniej, nie sa to czlonkowie zadnej z grup. To jest walka jakichs dwoch grup z jednego osiedla, albo okolicy.
- juveluck
- Juventino
Flaga UG to ta sama flaga co na lazio. Została skradziona już wcześniej.Dionizos pisze:
Ta flaga Ultras Granata byla juz na meczu z Lazio, na ktorym bylismy, albo to jest jakis seryjnie robiony wzor.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dionizos
- Juventino
- Bobryt
- Juventino
wszystkie czesci:
Ross Kemp On Gangs - Poland
http://youtube.com/results?search_query ... rch=Search
co ciekawe obok chuliganów z Krakowa i Poznania pokazali ciołków z.... Gorzowa :shock: :shock: :shock: na dodatek pokazali moje miasto chyba z najgorszej strony i strasznie mi sie nie podoba jak pokazali gorzów. co do kibiców 3-ligowego Stilonu to nawet nie chce mi sie wypowiadać. wstyd dla miasta

Ross Kemp On Gangs - Poland
http://youtube.com/results?search_query ... rch=Search
co ciekawe obok chuliganów z Krakowa i Poznania pokazali ciołków z.... Gorzowa :shock: :shock: :shock: na dodatek pokazali moje miasto chyba z najgorszej strony i strasznie mi sie nie podoba jak pokazali gorzów. co do kibiców 3-ligowego Stilonu to nawet nie chce mi sie wypowiadać. wstyd dla miasta