Juventus 1-4 Manchester (ChampionsWorld Tour)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 22:11

[quote="azuriana"]Ja oglądałam na żywo i po pierwszej połowie jak było już 3-0 chciałam iść spać ale...zostałam i nie żałuję.Najlepsza była ta akcja z pustą bramką.Jak ten angol nie trafił nie mam pojęcia.Chyba jakiś cud.Chimenti bawił się w żonglowanie piłką tylko cud go uratował.

Masz rację!!! on jest zbyt słaby (a raczej starszej daty) żeby być REZERWOWYM bramkarzem JUVE!!!! co z tego że czasami skoczy do piłki skoro przejdzie mu przez te dziurawe łapy!!!!!!!! ma szczęście że grał z podstawowym składem!!! bo by mu zrobili taką strzelaninę!!!!

ralf

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 22:17

to była zbyt duża porażka dla juve rewanż będzie jak nastompi champions lige
a teraz milan do rozwalenia

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 22:19

Co do wcześniejszej wypowiedzi, to musiało Ci się jadnak usnać, bo po pierwszej połowie było 1-0 a nie 3-0... ale w końcu mecz był dopiero o 2 w nocy, więc może się zdarzyć. :wink:

Przed chwilą przeczytałem, że Lippi jest zniesmaczony wynikiem meczu i postawą graczy Juve. Uważa on iż każdy pracował na Siebie, a nie na drużynę. Chce to całkowicie wytępić przed meczem z Milanem.

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 22:39

Znowu Juventus pokazal ze z druzynami nie z Serie A ciezko nam sie gra nie u siebie:( Wogole ciezko nam sie gra nie u siebie z dobrymi druzynami i nie mowcie ze BArca bo to bylo chyba 2, albo 3 zwyciestwo na wyjezdzie w CL w 02/03... Nawet Bazylea nas pokonala:( Jakies fatum nad nami ciezy ze nie mozemy wygrac na wyjezdzie:( Miejmy nadzieje ze wkoncu sie to zmieni bop czarno widze lige mistrzow i watpie ze w tej nowej CL uda nam sie wyjsc z grupy roznica bramek (dla przypomnienia tak bylo w 2 rundzie:()

POZDRO

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 23:39

Jak tak sobie przemyślałem, to w meczu z ManU zabrakło nam trzech rzeczy:

1. Skuteczności
2. Szczęęęęścia
3. Bartheza :D

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 23:47

Anglicy zaczynają grać juz za 2 tygodnie nasi mają jeszcze miesiąc!Spokojnie,Milan jest w podobnym etapie przygotowań ,no może troche bardziej jest pozbierany. :? Ale my to nadrobimy! :D

JIm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 23:56

Taki preznet na urodziny dostalem :( ale mam nadzieje ze zrehabilituja sie w niedziele za Final za dzisiaj i za wszystko

Juve !
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2003, 19:08

mówi sie trudno

Zawsze Wierni ! ! !
3andit

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2003, 22:59

Olszan pisze:mówi sie trudno
..........i miejmy nadzieje że sie uczy na błędach.

Kurde będzie dobrze :D bądźmy dobrej mysli 8)

< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
Marek

Tifoso ManU
Tifoso ManU
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 17:40

witam :D

mecz typowo sparingowy więc nieciesze się az tak bardzo z wyniku. w sumie w juve niegrało kilku czołowych zawodników , w MU troche mniej ale jednak(silvestre,brown). wynik mnie cieszy i gra równiez , a dzisaj gramy z barcą i mam nadzieje ze skopiemy im tyłki. a wy macie skopac tłki milanowi :D ma się rozumiec

Glory Glory ManUtd!!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 18:54

Marek pisze: a dzisaj gramy z barcą i mam nadzieje ze skopiemy im tyłki. a wy macie skopac tłki milanowi :D ma się rozumiec
O, miło z Twojej strony, że życzysz nam powodzenia :wink: Pokonajcie Barcę, choć nassz mecz jest bardzo ważny bo to 1 oficjalny w tym sezonie i to z ...milanem :twisted: Musimy to poprostu wygrać!

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 19:03

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Marek pisze: a dzisaj gramy z barcą i mam nadzieje ze skopiemy im tyłki. a wy macie skopac tłki milanowi :D ma się rozumiec
Pokonajcie Barcę !
Ja tam bede przymał kciuki za Barce....

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 20:31

BIGGI pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Pokonajcie Barcę !
Ja tam bede przymał kciuki za Barce....
No...w sumie to Barca nam nieźle p[odpadla ale p odłuższym zastanowieniu to ManUtd. chyba o wiele bardziej...a więc moze remis. No ale mieliśmy okazję pokonać MU porostu niewykorzystaliśmy jej ale to już historia z przeszłości...

Obrazek
bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2003, 08:17

Juventinho pisze:1. Ogólnie Juventus nie rozegrał złego spotkania i nie zasłużył na tak wysoką porażkę. Mecz był wyrównany i szans na zdobycie bramki było mniej więcej po równo. Tylko, że ManU wykożystało aż o 3 więcej od Juventusu.

2. Zagrały rezerwy i nie poszło za dobrze. Jednak po wejściu piłkarzy z podstawowego składu gra bardzo się ożywiła i już tylko Juventus napierał. No i zdobył bramkę. Zapały jednak ostudziła kolejna bramka ManU. Ostatnie minuty Juve już tak napierało...

3. Fantastycznie bronił w tym meczu bramkarz ManU. Czego nie można było kompletnie powiedzieć o Chimentim...
Wszystko się zgadza. Ja jednakże nie załamawałbym rąk. Gra nie była zła. Obiektywnie oceniając to Juve było równie dobre jak MU, zabrakło tylko skuteczności. Ni i rzeczywiście w bramce MU świetnie bronił ... nie wiem jak się nazywa!!!

Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2003, 23:27

No nie stety Juve chyba nie wzięło sobie meczu z Mu dośc poważnie o czym sam powiedział Lippi po meczu.....

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
Zablokowany