podnoszenie ciezarow, kulturystyka...

W tym pokoju możesz podyskutować z kibicami na temat innych dyscyplin sportowych.
ODPOWIEDZ
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2007, 11:39

a rekordy ?

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2007, 18:50

Na klatke 148 kg reszty niewiem bo nie sprawdzałem.

Obrazek
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2007, 02:01

Jak tam panowie rośniecie coś?? :)

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 października 2007, 03:26

Ja co prawda nie rosnę fizycznie, ale kondycyjnie owszem, moje ukochane 10km robie obecnie spokojnie w 40 minut, zdychać zaczynam dopiero po 15/17. Za jakiś czas zabiorę się być może za "6" Weidera, później za masę i będzie można zacząć już na szerszą skalę mordować hipisów, żydów i komuchów :prochno:

A u Ciebie, Juve The Best, co słychać ? wymieniałeś już futrynę w drzwiach ?:D

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2007, 20:07

ja zacząłem pracowac i jakos nie moge znales nawet godziny dziennie :(((((

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2007, 21:17

Siewier, Z Radkiem mieszkamy juz dosc troche w akademiku, dziennie siłka, no i powiem Ci, ze z dnia na dzień coraz węższe lustro sie wydaje...

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2007, 21:28

Chciałbym zwrócić uwagę na jeden drobiazg w owej "6" Weidera. Jesli chcemy miec kaloryfer pod cyckami, musimy ograniczać jedzenie. Za dużo kalorycznego piwka, studenckich fastfood'ów i efekty mizerne. Co rpawda coś widać, ale tkanka tłuszczowa zamazuje efekt. A wytrwałem do końca. Za 4 razem. Zawsze wymiękałem w połowie. Chyba łatwiejsze ćwiczenia są na bicepsy.

żeby spalić brzuszek zacząłem znowu biegać. jednak do maratonów już nie wrócę, bo nei ma po co. Ani za dobry w tym nei byłem (kto przebiegł choć raz 42 km, choć nawet pół-maraton ten wie o czym mówię. Niby sie człowiek przygotowuje do takiego wysiłku, jednak zawsze po 30 km jest umieranie i sranie po kątach), ani czasu nei mam na takie imprezy. Wystarczy dla mnie trasa 8-10 km. Choć z tym nawet ostatnio był problem...

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2007, 22:29

Ja ostatnio stoje wagowo 116 kg łapa 47 cm wycisk 158

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2007, 23:22

Przy jakichkolwiek ćwiczeniach trzeba stosować dietę, lub przynajmniej ograniczać wszelakie żywnościowe syfy, jeśli chce się osiągnąć dobre wyniki w miarę normalnym czasie, no chyba, że ktoś jest bardzo cierpliwy :P

RuTeK - powiem Ci, że jeśli faktycznie się czegoś chce, to "wystarczy" się odpowiednio zdyscyplinować i zorganizować, a znajdzie się wtedy czas na wszystko. Jak "chodziłem" (w zasadzie to byłem tam gościem :P) do technikum, to miałem w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wolnego czasu, a mimo to nigdy nie mogłem wygospodarować czasu by regularnie ćwiczyć. Teraz pracuję (po 10/12 godzin dziennie), dorabiam i studiuję , mam JP na głowie, robie prawko na C, a mimo to potrafię znaleźć czas na różne towarzyskie wyskoki i różnego rodzaju pierdoły, a i potrafię wygospodarować trochę czasu na ćwiczenia indywidualne, czy żeby skoczyć na trening i basen. Na pewno dużym ułatwieniem ćwiczeń jest to, że już jakiś czas temu zmieniłem moje nawyki i przyzwyczajenia żywieniowe.

Wszystko jest kwestią chęci, oczywiście duuuużo czasu zeszło, zanim udało mi się odpowiednio zorganizować swój codzienny tryb życiowy :P

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2007, 23:25

no to żeś mi teraz dopiekł :)) aż się zmobilizowałem i poprzerzucałem trochę hantli w domu a od Listopada zamierzam wrócic do treningu... cięzko będzie ale 2-3 godzinki 3 razy w tygodniu to niewiele przecież !

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2007, 20:52

i jak ci idzie ? Ja się niestety rozpiłem :P

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2007, 19:18

tak jak mówiłem 3 razy w tygodniu po 2 h :) od grudnia jakies BCAA z kreatynka i WPI i zobaczymy efekty.. narazie w lapci 37 cm w klacie bez zmian a na klatke 100 :))

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2007, 16:57

No i podjęte pierwsze kroczki :) L-glutamina w domku wraz z BCAA oraz Białkiem. Jeszcze w czwartek krea-fusion i na 2 msc spokój :) aż sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie !

Lester

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2007, 18:45

Jako, że zbliża się Nowy Rok wielkimi krokami postanowiłem, że moim postanowieniem noworocznym będzie poprawienie muskulatury i ogólnie siły. Tylko mam problem bo nie wiem jak powinien wyglądać taki trening. Dostałem od kolegi taki dziwny plan treningowy ale postanowiłem skonsultować to z kimś, żeby sie nie przejechać. Wyglądał ten plan tak, że zaczynało się od serii brzuszki, przysiady, pompki, hantle (ćwiczenia na biceps oraz na triceps). Wszystko po 10 powtórzeń a później każdego dnia zwiększa się dawkę o 2. Na końcu gdy dochodziło się do 100 zwiększało się o 10 przez cztery dni. Czyli na końcu dochodziło się do 140. Mi najbardziej chodziłoby o wyćwiczenie klaty, biceps, triceps, mięśnie brzucha i te okolice, czyli ogólnie górną połowę ciała. Może zna ktoś jakiś efektywny zestaw ćwiczeń.

Lumberjack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2007, 19:03

Co do mięśni brzucha, to Weider jest naprawdę dobry, ale jeszcze lepszy efekty daje ABS połączony na przykład z bieganiem. A6W nieźle spala tkankę tłuszczową, ale do samego budowania mięśni wybierz abeesa (wszystko jest w Inecie), no z tym że potrzebny Ci będzie drążek.

Oczywiście kolejną przesłanką sukcesu jest dieta, więc w Święta zajadaj do oporu, a potem czas na ostrą ascezę ;)

I always wanted to be a lumberjack!
ODPOWIEDZ