Bramki,Całe Mecze z Europejskich Boisk

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2007, 17:02

stahoo pisze:
Railis pisze:najwyżej jednodniowym opóźnieniem ciekawsze akcje z meczu. Wstyd. :-D
z tym to różnie bywa... :roll:
nie widzę związku :roll:
edit. to jest link do bramek, mi się rozchodzi o skróty, których z serie A jest raz, dwa. Dwa. Nie mówie że to wina modów, ale jakby koleś mógł kołowac to... patrz niżej. \/
Nie bardzo rozumiem o co są pretensje.
Tu nie ma pretensji (chyba, przynajmniej nie umnie!). Jeżeli dąłoby sie załatwiac skróty, a co za tym idzie w pewnym stopniu rozwijac strone to czemu nie?

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2007, 17:10

to jak..ma ktos final MS :D??

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2007, 17:24

stahoo pisze:
stahoo pisze:
Railis pisze:najwyżej jednodniowym opóźnieniem ciekawsze akcje z meczu. Wstyd. :-D
Jeśli cytujesz to rób to dokładnie. Mi chodziło o wypowiedź darka13, który mówił o bramkach.
stahoo pisze:Jeżeli dąłoby sie załatwiac skróty, a co za tym idzie w pewnym stopniu rozwijac strone to czemu nie?
Już pisałem o skrótach. Sprawa wygląda tak jak wygląda, ale postaramy się to zmienić od najbliższego spotkania.

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2007, 17:26

stahoo pisze:
stahoo pisze:
edit. to jest link do bramek, mi się rozchodzi o skróty, których z serie A jest raz, dwa. Dwa. Nie mówie że to wina modów, ale jakby koleś mógł kołowac to... patrz niżej. \/
Nie bardzo rozumiem o co są pretensje.
Tu nie ma pretensji (chyba, przynajmniej nie umnie!). Jeżeli dąłoby sie załatwiac skróty, a co za tym idzie w pewnym stopniu rozwijac strone to czemu nie?
Ściągaj z zakładki "Bramki", oraz z zakładki "Akcje". Jestem pewien, że żaden skrót nie będzie obfity w tyle szczegółów.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2007, 17:53

mesju pisze:Jeśli cytujesz to rób to dokładnie. Mi chodziło o wypowiedź darka13, który mówił o bramkach.
sorki, mój błąd... :oops: <kwiatek> :wink:
Już pisałem o skrótach. Sprawa wygląda tak jak wygląda, ale postaramy się to zmienić od najbliższego spotkania.
No ja jak juz pisałem nie mam pretensji o nic tylko chciałem, żebysmy dali koledze szanse na wykazanie sie :wink:

@Railis
Co do zakładki AKCJE to fakt, nie zagladałem tam a w tym sezonie jest ich mnóstwo. ( w zeszłym było z tym troche gorzej wiec teraz nie zagladałem) :)

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2007, 18:04

stahoo pisze:
mesju pisze:Jeśli cytujesz to rób to dokładnie. Mi chodziło o wypowiedź darka13, który mówił o bramkach.
sorki, mój błąd... :oops: <kwiatek> :wink:
luz :wink:
stahoo pisze:tylko chciałem, żebysmy dali koledze szanse na wykazanie sie :wink:
ale tu nikt nikomu nie broni. Jedna robota mniej 8)
stahoo pisze:Co do zakładki AKCJE to fakt, nie zagladałem tam a w tym sezonie jest ich mnóstwo. ( w zeszłym było z tym troche gorzej wiec teraz nie zagladałem) :)
czyli strona jednak się rozwija :D

Myślę, że warto zakończyć już tą dyskusję. Czekamy na uploady Pajo1906 :ok:

Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2007, 21:39

Zaczynam od Soboty... :lol:

Obrazek
ODPOWIEDZ