Bramki,Całe Mecze z Europejskich Boisk
- Pajo1906
- Juventino
Może by ten temat został przyklejony...??? będę tu dawał dużo linków do Całych meczy i bramek... szczególnie z OE i Serie A... Pozdrawiam 
oczywiście wszystko co związane z Juve w temacie:"Linki - Bramki - Mecze - Filmy : JUVE " tutaj nic o naszym kochanym klubie nie będę dawał,chyba ze chcecie
Może byś przeczytał regulamin? /Martin
wiem.przepraszam,ale myśle że ten temat się przyda :-D
oczywiście wszystko co związane z Juve w temacie:"Linki - Bramki - Mecze - Filmy : JUVE " tutaj nic o naszym kochanym klubie nie będę dawał,chyba ze chcecie
Może byś przeczytał regulamin? /Martin
wiem.przepraszam,ale myśle że ten temat się przyda :-D
Ostatnio zmieniony 15 października 2007, 21:42 przez Pajo1906, łącznie zmieniany 1 raz.

- PrzemasJuve
- Juventino
ano bardzo dobry pomysl !! torrenty i rapidy mile widziane
np final MS Wlochy - Francja z wloskim komentarzem...cos czego bardzo poszukuje

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- darek
- Juventino
- Railis
- Qualità Juventino
Że aż się powtórzę.... Aż wstyd o takie coś na JuvePoland pytać. Zawsze za chwilkę po meczu pojawiają się brameczki, a z najwyżej jednodniowym opóźnieniem ciekawsze akcje z meczu. Wstyd. :-Ddarek13 pisze:No może i dobry taki temat do którego zawsze po meczu Juve można wejść i pobrać bramki. Tylko dobrze by było żeby zajęła się tym jedna osoba i robiła to w miarę dobrze i systematycznie...
- darek
- Juventino
- mesju
- Qualità Juventino
http://www.juvepoland.com/download.php?op=list&id=1darek13 pisze:Racja...Ja jakoś nie widzę tych bramek. Chyba czas kupić okulary :roll:stahoo pisze:Mi najbardziej zalezy na skrótach (najlepiej obszernych). Da radę? :-D
z tym to różnie bywa... :roll:Railis pisze:najwyżej jednodniowym opóźnieniem ciekawsze akcje z meczu. Wstyd. :-D
Mało Ci?
Nie bardzo rozumiem o co są pretensje. Bramki od kilku spotkań są wrzucane regularnie. Wystarczy odrobinę swojej inicjatywy i zajrzenie do działu Download, bo bramki często pojawiają się już po kilkunastu minutach na serwerze. Co do akcji - nie w każdym meczu są sytuacje warte zgrywania i przechowywania tego. Te lepsze są udostępnianie.
Ze skrótami jest nieco gorzej - trudniej je złapać. Niestety, takie są obecnie nasze możliwości. Pamiętajcie, że zawsze jedna osoba musi prowadzić relacje, druga w tym czasie zajmuje się multi, a nie każdy w redakcji ma możliwość obejrzenia czy zgrania każdego spotkania. Poza tym jesteśmy tylko ludźmi...
- Railis
- Qualità Juventino
Z meczu towarzyskiego oczywiście, że nie ma bramek. Żadna stacja nie transmitowała tego meczu. Czarodziejami nie jesteśmy.darek13 pisze:Racja...Ja jakoś nie widzę tych bramek. Chyba czas kupić okulary :roll:stahoo pisze:Mi najbardziej zalezy na skrótach (najlepiej obszernych). Da radę? :-D
z tym to różnie bywa... :roll:Railis pisze:najwyżej jednodniowym opóźnieniem ciekawsze akcje z meczu. Wstyd. :-D
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jeśli chodzi o mecze Juventusu, to nie wiem, o co właściwie się sprawa rozchodzi. Jak ktoś chce to zawsze może takowe pobrać ze strony bynajmniej JuvePoland, albo jak naprawdę chce, to może poszukać też w innych serwisach.
Cały temat wydaje się i jest bez sensu, bo jest podobny tutaj. Myślę, że na siłe nie ma się co pokazywać. Spokojnie.
Cały temat wydaje się i jest bez sensu, bo jest podobny tutaj. Myślę, że na siłe nie ma się co pokazywać. Spokojnie.
Niech zgadnę, z www.wislavideo.go.pl ?Pajo1906 pisze:Może by ten temat został przyklejony...??? będę tu dawał dużo linków do Całych meczy i bramek... szczególnie z OE i Serie A... Pozdrawiam
- darek
- Juventino
Nie chodzi mi tutaj o mecz towarzyski. Wydaję mi się że po spotkaniach ligowych też nie ma bramek. Nie mówię że po każdym, ale na pewno zdarza się i tak.Railis pisze:Z meczu towarzyskiego oczywiście, że nie ma bramek. Żadna stacja nie transmitowała tego meczu. Czarodziejami nie jesteśmy.darek13 pisze:Racja...Ja jakoś nie widzę tych bramek. Chyba czas kupić okulary :roll:stahoo pisze:Mi najbardziej zalezy na skrótach (najlepiej obszernych). Da radę? :-D
z tym to różnie bywa... :roll:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Masz rację, wydaje Ci się. Wiesz na pewno, czy po każdym ligowym meczu, takich bramek nie ma?darek13 pisze:Nie chodzi mi tutaj o mecz towarzyski. Wydaję mi się że po spotkaniach ligowych też nie ma bramek. Nie mówię że po każdym, ale na pewno zdarza się i tak.
- darek
- Juventino
Dobra. Przyznaję się do błędu. Po każdym meczu ligowym można pobierać z JP bramki. Przepraszam moderatorów, adminów i wszystkich których uraziłem. Wszystko jest w porządkuszczypek pisze:Masz rację, wydaje Ci się. Wiesz na pewno, czy po każdym ligowym meczu, takich bramek nie ma?darek13 pisze:Nie chodzi mi tutaj o mecz towarzyski. Wydaję mi się że po spotkaniach ligowych też nie ma bramek. Nie mówię że po każdym, ale na pewno zdarza się i tak.
EDIT: Ale chyba mam rację z tym że są wyjątki. Czasem wejdę do newsa gdzie jest wynik meczu a tam nie ma bramek. Trzeba ich szukać w komentarzach. Podkreślam że są to wyjątki

Ostatnio zmieniony 15 października 2007, 15:51 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Railis
- Qualità Juventino
Aj przesadzacie nikt nikogo tutaj nie obraża i nikt od nikogo nie żąda przeprosin. Chodzi tylko o to, żebyście wiedzieli i tyle.darek13 pisze:Dobra. Przyznaję się do błędu. Po każdym meczu ligowym można pobierać z JP bramki. Przepraszam moderatorów, adminów i wszystkich których uraziłem. Wszystko jest w porządkuszczypek pisze:Masz rację, wydaje Ci się. Wiesz na pewno, czy po każdym ligowym meczu, takich bramek nie ma?darek13 pisze:Nie chodzi mi tutaj o mecz towarzyski. Wydaję mi się że po spotkaniach ligowych też nie ma bramek. Nie mówię że po każdym, ale na pewno zdarza się i tak.