II liga Polska : Śląsk Wrocław - Motor Lublin 10:1 !
- Alexomichał
- Juventino
Co wy myślicie o tym meczu?? Ja akurat się bardzo ciesze bo Śląsk jest moim drugim ulubionym klubem (oczywiście po Juve) zespołem. Tylko trochę szkoda mi motoru bo to nasi przyjaciele. Ale ważne że wygraliśmy. We Wrocławiu znowu mamy lidera! WKS ŚLĄSK WROCŁAW FOREVER
- Szilgu
- Juventino
A ja się wyjątkowo nie cieszę z tego wyniku. Może dlatego że jestem z Lublina :roll: . Mówi się trudno, w poprzednich meczach źle im nie szło, więc myślę, że spokojnie utrzymają się w drugiej lidze. Pozostaje tylko pogratulować Śląskowi. Życzę Wam awansu
.
PS: Widzieliście na wp? 'lubliński' :lol:

PS: Widzieliście na wp? 'lubliński' :lol:
- JaPs
- Juventino
Nikt nie wspomnial, ze Motor prowadzil, a bramki zaczal tracic po pierwszej czerwonej kartce gracza Motoru. Po tym strzelac zaczeli gracze Slaskai mecz byl przesadzany. Druga czerwona karta, tym razem dla bramkarza, wcale nie pomogla Motorowi :roll: Ale coz wynik pojdzie w swiat. Szkoda tylko, ze stalo sie to w "meczu przyjazni". Nie wiem jak motorowcy sie z tego otrzasna. Zwlaszcza, ze Mierzwa to nasz jedyny bramkarz jako tako nadajacy sie na druga lige, bo Studzinski bardziej na tej bramce sie przewraca niz popisuje paradami
Czas pokaze jak sie z tego wyleczymy. Kac moralny gwarantowany.

Widzialem i wciaz nie wierze :shock:El Mass-turbo pisze:PS: Widzieliście na wp? 'lubliński' :lol: