Gdzie mogę kupic oryginalną koszulke juve nike -jaki sklep
- Bull
- Juventino
Chciałbym kupić sobie oryginalną koszulkę juve i wlaśnie w tym problem , nie mogę znaleść żadnego sklepu internetowego w ktorym sprzedają takie koszulki , znalazłem 1 iss.punkt ale niestety ich oferta mnie zabardzo nie zatysfakcionuje , tzn jak jakas koszulka mi sie podoba nie maja rozmiaru 

- nookie
- Juventino
Z tego co ja wiem ( bo kilka już transakcji tam zawarłem) to ISS sam nie wie kiedy i jakie i czy w ogóle będzie miał produkty. Jeśli chodzi o same koszulki to sprawa zapewne wygląda inaczej, ale jeśli chodzi np. o kurtkę czy inną czapkę to niestety ciężko powiedzieć co będą mieli w przyszłości i kiedy...a szkodaBull pisze:dzieki za odpowiedź bede czekała wiesz moze mniej wiecej kiedy bedą ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- stahoo
- Juventino
No własnie problem w tym, że oni nie wiedza kiedy bedą... wysłałem pare dni temu maila do nich z zapytaniem i mi odpisali ze nie wiedza... Maila skopiowałem do tematu koszulki juve na sezon 2007/2008 jak ktos by chciał zobaczyc (jeden z ostatnich postów..)
- Martin
- Juventino
http://www.nhsponsorship.com/juventuscollection/
Niby można wybrać polską wersję językową ale podejrzewam, że na tym się kończy.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- telioZzo
- Juventino
ja bym polecał dla bardziej zainteresowanych zarejestrowac się na tej stronce i dojsc do kroku z podaniem adresu o ile da rade tak daleko
( do tego czasu powinna się wyjaśnic cena koszulki 18 ojro + niewiadoma przesyłka ) jeśli ktoś byłby zainteresowany to może by dało radę zamówic 

- naros
- Juventino
To nie są koszulki nike i trochę inacxzej wygladają. Znalazłem taką na allegro. http://allegro.pl/item255722073_orginal ... s_r_l.htmlMartin pisze:http://www.nhsponsorship.com/juventuscollection/

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- drozdi
- Juventino
ja bym sie dolaczyl do pytania aczkolwiek szukam bramkary. dokladnie takiej jaka wczoraj mial Gigi podczas meczu z Genua

co prawda zdjecie jest minimalnie niewyrazne (mimo to trafilem w fajny moment
:D:D) ale mysle ze teraz kazdy wie o jaka chodzi...
szukalem na allegro i w ISS jednak nic nie znalazlem... bylbym wdzieczny gdyby link byl do ktoregos z polskich sklepow internetowych...
z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich kibicow

co prawda zdjecie jest minimalnie niewyrazne (mimo to trafilem w fajny moment

szukalem na allegro i w ISS jednak nic nie znalazlem... bylbym wdzieczny gdyby link byl do ktoregos z polskich sklepow internetowych...
z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich kibicow

- stahoo
- Juventino
Pisałem do ISS w sprawie koszulki bramkarskiej juve. Napisali ze jak sie pojawi to mnie powiadomią. W piatek pojawiła sie (czarna bramkarska z tego sezonu) ale po obejrzeniu meczu Juve-Genoa zapragnałem niebieskiej
No i teraz nie wiem czy zamawiac czarna czy czekac na niebieską (czy wogole sie doczekam...).
pozdro

pozdro