"Prison Break"

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2007, 19:01

www.hatak.pl

No mnie się nawet i podobał ten 3 odcinek . Zwłaszcza zakończenie :D Choć nie ukrywam , że ma się troszkę wrażenie że wszystko już jest w tej serii naciągane ...

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2007, 07:39

Prison Break 3x03 pisze:Mdło, mdło i jeszcze raz mdło. Co tu dużo mówić. Zero emocji i znów jeden poważny błąd - na zdjęciu Sara raz ma jedno oko przysłonięte włosami, raz nie. Pół biedy, gdyby fotki były pokazane dwa razy, ale one przewijały się praktycznie przez pół odcinka. Co do Sary odniosłem wrażenie, że w umiejętny sposób się jej pozbyli. Wyraźnie było widać, że unikają jej twarzy, a w pudełku.... no cóż. Tylko jak zniesie to Michael. Czy Linc mu powie?
Co do reszty to za wiele nie ma co opowiadać. Akcja z telefonem, w ogóle nie zrobiła na mnie wrażenia, ale widać, że T-Bag znalazł się w odpowiednim dla siebie środowisku i nieźle niedługo namiesza. Znów stwierdzę, że "mam nadzieję" iż scenarzyści troszkę zwolnili tempa aby stworzyć nam "background". Wiemy kim jest Whistler. Jak tu się znalazł. Wiemy, że nie ma co szukać LJ, a Sara.... hmmm. No i w końcu wiemy o co to całe zamieszanie. Oby w kolejnych odcinkach nam się to bardziej rozkręciło....
Ocena 3/6 (za to, że mamy jeszcze nadzieję)

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2007, 08:04

3x03 pisze:W tym tygodniu wyjątkowo nie wypowiem się o samej fabule odcinka, bo seans skopała mi jedna rzecz: zassałem z Internetu napisy nie do tej wersji video, którą miałem.. i nie były zsynchronizowane... idiota.. myślałem, że mnie szlag trafi. A nie miałem już możliwości ściągnąć prawidłowych. Odcinek więc pewnie jest lepszy od poprzednich, ale nie oglądało mi się go wcale dobrze. A w pudełku na pewno nie ma - moim zdaniem - głowy Sary. Może jest tam coś banalnego.

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2007, 19:40

3x03 pisze:odcinek tak slaby jak 3x01. Z tym zdjeciem tez zabawne ze Ci ktorzy je robili nie zwrocili uwagi na palec Sary..ogolnie masa naciagania ale jeszcze to jakos trzyma sie kupy i jak sie czlowiek zapomni to nawet mozna sie niezle bawic [bo o napieciu to raczej mowy byc nie moze]

aha, no i ciao Sara! Szkoda bo mi sie podobala 8) Pozegnanie z nia raczej juz pewne bo ponoc aktorke zwolnili z serialu.

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 października 2007, 13:10

Mialem podobny problem co mnowomiejsky... wiec tez mi sie zle ogladalo... Odcinek slaby, bez rewalacji... jak dla mnie max 3.
Nadzieja na lepszy nastepny odcinek wciaz jest...

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2007, 12:35

Oceniamy 3. sezon Prison Break:

3x01 Orientacion: 4,15 (20 głosów)
3x02 Fire/Water: 3,67 (15 głosów)
3x03 Call Waiting: 3,76 (17 głosów)
3x04 Good Fences: ?

Zapraszam do kolejnej sondy.
Ostatnio zmieniony 16 października 2007, 14:35 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2007, 14:59

03x04 pisze:No i pozamiatane. Sara nie żyje. Oczytałem się dzisiaj wywiadów z producentami, reżyserami, scenarzystami - miała zginąć w 13-14 odcinku, okazało się, że się nie dogadali z nią i musiała zginąć szybciej. Szkoda, że w taki sposób.
Michael się dowie, ciekawe co zrobi.
Odcinek mi się podobał. W moim mniemaniu jest to jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy, do tej pory w tym sezonie.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2007, 17:22

03x04 pisze:Jak dla mnie najlepszy odcinek 3 serii! Czytalem na forach opinie fanow PB i nie braklo tam teorii, ze to nie jest glowa Sary tylko kogos do niej podobnego:) Mam nadzieje, ze na tak "genialny pomysl" nie wpadli scenarzysci PB. Mimo wszystko powoli 3 sezon zaczyna nabierac tempa i osobiscie jestem usatysfakcjonowany z nowych odcinkow.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2007, 21:07

wojteceek pisze:Wszystko ładnie pięknie ale z tym prądem było po prostu bez sensu. Michael, który nie widział żadnych planów Sony dokładnie wie gdzie jest puszka z prądem. Trochę to zepsuli...
Odcinki, które jeszcze nie ukazały się w polsce zaznaczamy cytatem i białą czcionką /Martin

YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2007, 22:14

3x04 pisze:Pierwszy odcinek trzeciej serii, który przywodzi na myśl pierwszą serię. Poziom naprawdę wysoki, no i w końcu jakieś napięcie. Sara zasługiwała na trochę "lepszy" koniec, no ale trudno, stało się. Teraz tylko pozostaje pytanie jak zareaguje Mike wiedząc, że Lincoln kłamał. Widać, że w głowie Scofielda powstał już jakiś plan i powoli to zaczyna przypominać jego "tatuażową ucieczkę". Z wieloma naciąganymi elementami, ale trzymającą się konwencji Prison Breaka. Co do tego, skąd Michael wiedział, gdzie szukać puszki, to jako inżynier budownictwa musiał wiedzieć, gdzie przeważnie umieszcza się przewody, plus szczęście wynikające z naciągnięcia rzeczywistości dla potrzeb filmu i mamy znalezioną puszeczkę ;). Po tym odcinku zaczynam wierzyć w ten trzeci sezon... Obym nie został zbyt prędko sprowadzony na ziemię...

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2007, 09:17

Prison Break 3x04 pisze:Nareszcie! Tyle mogę powiedzieć. To mało, ale też i dużo. Mało bo gdyby odcinek o takim poziomie pojawiłby się w pierwszej części przeszedłby bez echa, ale musimy wziąć pod uwagę, że trzeci sezon nie doścignie nigdy pierwszego, więc trzeba przyznać, że wreszcie mamy to na co wszyscy czekali.
I o ile w przypadku ukrytej "niespodzianki" w puszce można był się spodziewać, że Michael wyjdzie bez opresji tak mnie "egzekucja" grabarza i mianowanie na jego miejsce Sucre zaskoczyła - byłem przekonany, że koleś zniknie w następnym odcinku. A jak już jesteśmy przy znikaniu to nie można pominąć wątki Sary... który właśnie się definitywnie zaskoczył. Pytanie jak zareaguje Michael i kiedy Linc mu o tym powie? A pisanie, że może to nie Sara, że może ktoś podobny wydaje się śmieszne i wygląda jak szukanie nadziei tam gdzie jej już nie ma.
Ciekawą sceną była kara dla Bellicka. Tego też się nie spodziewałem. Koleś ma po prostu przechlapane :smile: . Ale nie odpuści. Tego jestem pewien, tylko że tym razem już nie pójdzie tak ochoczo do Lechero.

Ocena: 5/6

scofield_38

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2007, 16:29

zajefajny jest ten 3 odcinek

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 13 października 2007, 13:17

No i ciekawy odcinek :) fajna kara dla Bellicka... "jak klamie niech zgine..." ma za swoje, kabel na kabelku sie potknał :P :P oczywiste jest, ze Michael cos tam zakopał w tej ziemi :) Szkoda mi Sary, myslalem ze jakos Mike bedzie wynagrodzony za swoj trud. A teraz "dolaczyl" do swojego brata, ktory stracil Veronike... Fajna rola "McGrady"... podoba mi sie ten gosc :) no i ciekawe co z Mahonem... Pojdzie czy nie o to jest pytanie, bo dragi ma, wiec bedzie sie lepiej czul i panowal nad soba :) to tyle...

Ocena -5/6

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2007, 14:33

Oceniamy 3. sezon Prison Break:

3x01 Orientacion: 4,15 (20 głosów)
3x02 Fire/Water: 3,67 (15 głosów)
3x03 Call Waiting: 3,76 (17 głosów)
3x04 Good Fences: 4,50 (16 głosów)