Juventus za kilka lat - jak to sobie wyobrażacie.
- tomkoz11
- Juventino
Ciekawy temat, rzeczywiscie w Juve kiedys bedzie musiala nastapic zmiana starej gwardii i jest to blizej niz nam sie wydaje. Nedved pewnie juz za rok skonczy kariere, co wymusi na klubie zakupienie jakiegos mlodego, wartosciowego pilkarza na jego miejsce.
- scofield_38
- Juventino
giovinco to już w tej chwili gwiazda podobnie jak vagner love,akinfeev,kompany i nocerino.licze że kupimy któregoś z tej trójki:van der vaart,nasri,diego.potrzebujemy świetnego młodego i przyszłościowego rozgrywającego bo ostatnim rozgrywającym jakiego pamiętam to zidane.no teraz jest almiron ale jakoś on mnie nie przekonuje
- stahoo
- Juventino
Giovinco nigdy mnie jakos nie przekonywał, ale mam nadzieje, że zawsze sie myliłem co do jego talentu
Z obecnie grajacych piłkarzy za powiedzmy 5 lat widzę NAPEWNO Chielliniego, Criscito, Nocerino. Palladino niby jest super, wielkim talentem, ale póki co wstrzymam sie od komentarza czy bedzie w przyszłosci trzonem ataku Juve. Ostatnio jakos mam mieszane uczucia
To samo z Giovinco. Za 5 lat pewnie bedzie grac jeszcze Buffon i bedzie w dobrej formie (najlepszy wiek bramkarzy to 28-nawet 35 lat). 

Ostatnio zmieniony 27 października 2007, 16:31 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Even
- Juventino
Skoro cie Giovinco nie przekonuje to nie wypowiadaj sie odnosnie tego tematu.. Bo zapewne przekonuje cię Messi , C. Ronaldo i Kaka.stahoo pisze:Giovinco nigdy mnie jakos nie przekonywał, ale mam nadzieje, że zawsze sie myliłem co do jego talentuZ obecnie grajacych piłkarzy za powiedzmy 5 lat widzę NAPEWNO Chielliniego, Criscito, Nocerino. Palladino niby jest super, wielkim talentem, ale póki co wstrzymam sie od komentarza czy bedzie w przyszłosci trzonem ataku Juve. To samo z Giovinco. Za 5 lat pewnie bedzie grac jeszcze Buffon i bedzie w dobrej formie (najlepszy wiek bramkarzy to 28-nawet 35 lat).
- Arsen
- Juventino
Skład za 3 lata.
Bramka: Buffon pogra jeszcze z 5 lat moim zdaniem. Miejmy nadzieje, ze w Juventusie (taki ma kontrakt).
Obrona: Zaccardo - Barzagli - Criscito - Chiellini
Pomoc: Marchionni - Nocerino/Marchisio - Montolivo - Giovinco
Atak: Trezeguet - Palladino/Quagliarella
Jak widać gołym okiem jestem za nacjonalizacją
. Zakupów dużych nie trzeba byłoby robić. Zaccardo, Barzagli i Montolivo tani by nie byli, ale to tylko trzech graczy, a skład wzmocniliby znacząco. Myślę, że Treze to taki typ napastnika, który w wieku 33 lat ciągle będzie strzelał wiele bramek. Tym bardziej, że Montolivo i Giovinco już teraz dysponują dobrym podaniem i mogliby Trezegola "obsługiwać" (bez skojarzeń). Mnie osobiście Huntelaar ciągle nie przekonuje (wiem, że strzela mnóstwo goli, ale co ja poradzę...).
Gracze, którzy mogliby jeszcze stanowić o sile drużyny: Andrade, Grygera, Almiron, Iaquinta, Molinaro (jako zmiennik całkiem solidny).
Bramka: Buffon pogra jeszcze z 5 lat moim zdaniem. Miejmy nadzieje, ze w Juventusie (taki ma kontrakt).
Obrona: Zaccardo - Barzagli - Criscito - Chiellini
Pomoc: Marchionni - Nocerino/Marchisio - Montolivo - Giovinco
Atak: Trezeguet - Palladino/Quagliarella
Jak widać gołym okiem jestem za nacjonalizacją

Gracze, którzy mogliby jeszcze stanowić o sile drużyny: Andrade, Grygera, Almiron, Iaquinta, Molinaro (jako zmiennik całkiem solidny).
- stahoo
- Juventino
Owszem Messi bardzo mnie przekonuje to samo Kaka. C. Ronaldo jakos nie za bardzo bo za duzo gwiazduje.Even pisze:Skoro cie Giovinco nie przekonuje to nie wypowiadaj sie odnosnie tego tematu.. Bo zapewne przekonuje cię Messi , C. Ronaldo i Kaka.stahoo pisze:Giovinco nigdy mnie jakos nie przekonywał, ale mam nadzieje, że zawsze sie myliłem co do jego talentuZ obecnie grajacych piłkarzy za powiedzmy 5 lat widzę NAPEWNO Chielliniego, Criscito, Nocerino. Palladino niby jest super, wielkim talentem, ale póki co wstrzymam sie od komentarza czy bedzie w przyszłosci trzonem ataku Juve. To samo z Giovinco. Za 5 lat pewnie bedzie grac jeszcze Buffon i bedzie w dobrej formie (najlepszy wiek bramkarzy to 28-nawet 35 lat).
Przekonuje mnie za to i to bardzo Diego oraz W. Snaijder.
Tylko ze sa szanse na sprowadzenie 1 z tej piatki (Diego).
- Łukasz
- Juventino
Yhm... A Barca pewnie bez dyskusji sprzeda nam Meksykanina. I jeszcze dorzuci Krkicia gratis...Tobias_10 pisze:Według mnie Juventus powinien sprowadzić Dos Sentosa z Barcy ma dopiero 18 lat a talent jak 25 latek.
- Myzarel
- Juventino
Widze (Tobias_10) że niektórzy już majaczą jeśli chodzi o przyszłość Juve - Dos Santos jest dla Barcelony bezcenny w tym momencie i za Chiny ludowe nikomu go nie oddadzą... ale zwalam tą "marzycielskość" na niedoswiadczenie i wiek użytkownika :-D
Co do Giovinco - ten chłopak ma to coś co może mu pozwolić stać się piłkarzem wybitnym - ale to samo nie przyjdzie, trzeba pracować - licze na niego
Co do Giovinco - ten chłopak ma to coś co może mu pozwolić stać się piłkarzem wybitnym - ale to samo nie przyjdzie, trzeba pracować - licze na niego

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- FlooZwT
- Juventino
Ja to chciałbym tak za 4-5 lat cos takiego w JUVE
OBRONA
1. Buffon
2. Chiellini
3. Criscito
4. Kompany
5. Zaccardo
POMOC
6. Quaresma
7. Marchisio
8. Montolivio
ATAK
9. Palladino
10.Huntelar
11.Giovinco
Oczywiscie Alex cały czas w JUVE na ławce jako JOKER
FORZA GRANDE JUVE FORZA ALEX
OBRONA
1. Buffon
2. Chiellini
3. Criscito
4. Kompany
5. Zaccardo
POMOC
6. Quaresma
7. Marchisio
8. Montolivio
ATAK
9. Palladino
10.Huntelar
11.Giovinco
Oczywiscie Alex cały czas w JUVE na ławce jako JOKER

FORZA GRANDE JUVE FORZA ALEX
FORZA GRANDE JUVENTUS!!!!!!
- Franz del Torino
- Juventino
Chciałbym żeby za parę lat Juventus rozgrywał macze następującą jedenastką:
________________________Buffon____________________________
Grygera_______Gerard Pique_____Jorge Andrade______Chiellini
______________________Fabregas_____________________________
___________Camoranesi__________Nocerino____________________
_____________________Van der Vaart__________________________
________________Iaquinta_______Trezeguet____________________
______________________________(Palladino)___________________
I w tym ustawieniu, nie innym!
________________________Buffon____________________________
Grygera_______Gerard Pique_____Jorge Andrade______Chiellini
______________________Fabregas_____________________________
___________Camoranesi__________Nocerino____________________
_____________________Van der Vaart__________________________
________________Iaquinta_______Trezeguet____________________
______________________________(Palladino)___________________
I w tym ustawieniu, nie innym!
''Czas jest względny, ale czasy są bezwzględne'' - Ferdynand K.
- naros
- Juventino
Nie wiem czemu ale myślę że ani Palladino ani Giuovinco nie zostaną wielkimi piłkarzami. Może zraża mnie to że ciągle mówi się o młodych Juventinich że wyrosną na super zawodników a stają się zwykłymi ciniasami. Wierzę w tych dwóch piłkarzy i mam nadzieję że się mylę. 

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mój skład:
________________Buffon____________________
Grygera_____Andrade_____Ivanovic____Chiellini
Camoranesi___Riquelme___Diego___Van d. Vaart
_________Trezeguet_____Iaquinta____________
Pewnie co po niektórych zainteresuje środek mojej 11,ale chciałem tylko zaznaczyć,że oboma zawodnikami się interesujemy.Argentyńczyk mógłby zostać sprowadzony na zasadzie wymiany z Villarreal za Tiago,ewentualnie za pieniądze pochodzące ze sprzedaży Portugalczyka.Natomiast Brazylijczyk to priorytet Juve już od dłuższego czasu.Co do Van der Vaarta-bez komentarza...Obecnie jeden z najlepszych skrzydłowych globu-"is gek" bym powiedział nawet.Jeśli rozumiecie holenderski,to zrozumiecie tę sentencję.
________________Buffon____________________
Grygera_____Andrade_____Ivanovic____Chiellini
Camoranesi___Riquelme___Diego___Van d. Vaart
_________Trezeguet_____Iaquinta____________
Pewnie co po niektórych zainteresuje środek mojej 11,ale chciałem tylko zaznaczyć,że oboma zawodnikami się interesujemy.Argentyńczyk mógłby zostać sprowadzony na zasadzie wymiany z Villarreal za Tiago,ewentualnie za pieniądze pochodzące ze sprzedaży Portugalczyka.Natomiast Brazylijczyk to priorytet Juve już od dłuższego czasu.Co do Van der Vaarta-bez komentarza...Obecnie jeden z najlepszych skrzydłowych globu-"is gek" bym powiedział nawet.Jeśli rozumiecie holenderski,to zrozumiecie tę sentencję.