[Promo] Sebastian Giovinco - Il Nuovo Fenomeno?

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 października 2007, 20:42

Sebastian Giovinco - Il Nuovo Fenomeno? [promo]

Obrazek

'Atomowa mrówka', jak mówią o nim we Włoszech, ma w niedalekiej przyszłości zastąpić Alessandro Del Piero w Juventusie Turyn czy Squadra Azzurra. Piłkarz ten posiada wspaniałą technikę, szybkość oraz drybling - o czym w mniejszy lub większy sposób będziecie mogli się przekonać oglądając to 1-minutowe promo kompilacji która niebawem powstanie (przynajmniej mam takie plany ;p).

długość: 1.00 min
rozmiar: 13 mb
specjalnie dla: EuroGoal.PL, SoloJuve.COM
program: Sony Vegas 6
data produkcji: 8 październik 2007

Linki:
=> ZShare.NET

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2007, 21:42

Czekam z niecierpliwościa na kompilacje hmm "właściwą" :think: ? :lol:
Zapowiada sie całkiem, całkiem. A co do tego że Barca sie nim interesuje to chyba jest to tylko plotka :wink:

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2007, 12:06

Calkiem fajnie sie zapowiada. Promo zrobione w typowy dla tego typu prac sposob. Szybka muzyka, dynamika, swietna synchronizacja. Czekamy z niecierpliowscia na kompilacje! Wielki minus jednak za blad na koncu filmiku!

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Meraviglioso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2007, 12:33

Z przyjemnością sobie obejrzę. Wiele się o nim nasłuchało, ale w życiu gości jeszcze nie widziałem. ;) Ciekawe, czy jest choć w połowie tak dobry, jak się o nim mówi. :P

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2007, 22:12

O bohaterze nie muszę nic wspominać. Poszedł właśnie nabrać doświadczenia na wypożyczeniu. Ale teraz mi chodzi o filmik. Synchronizacja jest świetna, tak jak i tempo. Nutka wpadająca w ucho. Powiem Ci, że twoja chęć do robienia kompilacji, no i umiejętności są godne pozazdroszczenia. Jeżeli chodzi o technikę to twoje kompilacje są coraz lepsze.

Dziwi mnie tylko jedno. Pomimo tematu bardzo mało osób się wypowiada w tym temacie. Albo to jest spowodowane ogólnym zleniwieniem społeczności strony, albo nie wiem czym...

tomkoz11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 października 2007, 00:02

Swietna zajawka, z niecierpliwoscia czekam na finalna wersje, zwlaszcza ze nie obejrzalem jeszcze zadnej kompilacji o Giovinco.

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2007, 15:18

Straordinario! ; O

Naprawdę jestem oczarowany tą kompilacją. Genialne klipy, muzyka i tempo ;) - i oczywiście idealny bohater filmiku. Naprawdę kapitalnie Ci to wyszło. Mam nadzieje, że to tylko przedsmak, a jeszcze więcej pokażesz nam w pełnej wersji :).

minimav

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2007, 14:37

Railis pisze:
...Dziwi mnie tylko jedno. Pomimo tematu bardzo mało osób się wypowiada w tym temacie. Albo to jest spowodowane ogólnym zleniwieniem społeczności strony, albo nie wiem czym...
Pewnie dlatego, ze wiekszosc tylko ogladnela to promo, a po ogladnieciu wpadla w taki zachwyt, ze nie wie co napisac... :P Chyba sie zapowietrzyli :smile:

ODPOWIEDZ