Schowaj Babci dowód
- Ein
- Juventino
Dość dziwny ten "kalkulator".
Moje wyniki :
Platforma Obywatelska - 75% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 60%
* Lewica i Demokraci - 55%
* Samoobrona RP - 50%
* Prawo i Sprawiedliwość - 45%
* Polska Partia Pracy - 45%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 35%
jestem zaskoczony
Moje wyniki :
Platforma Obywatelska - 75% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 60%
* Lewica i Demokraci - 55%
* Samoobrona RP - 50%
* Prawo i Sprawiedliwość - 45%
* Polska Partia Pracy - 45%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 35%
jestem zaskoczony

Na pewno, swoją drogą to kilka lat temu Wprost albo jakaś inna gazeta też miała taki "kalkulator" , dużo lepszejszy od tego :lol:Dionizos pisze: Ciekaw jestem Waszych wynikow. Dla wiekszosc to moze byc pierwszy kontakt z polityka opierajaca sie na problemach panstwa, nie na bredniach z TVN-u
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Abi
- Juventino
Prawo i Sprawiedliwość - 57% zbieżnych odpowiedzi
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 57%
Pozostałe partie:
* Platforma Obywatelska - 53%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 33%
* Polska Partia Pracy - 28%
* Lewica i Demokraci - 28%
* Samoobrona RP - 23%
Załamany nie jestem. Z drugiej strony szkoda, że kalkulator nie został bardziej rozbudowany(więcej szczegółowych pytań).
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 57%
Pozostałe partie:
* Platforma Obywatelska - 53%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 33%
* Polska Partia Pracy - 28%
* Lewica i Demokraci - 28%
* Samoobrona RP - 23%
Załamany nie jestem. Z drugiej strony szkoda, że kalkulator nie został bardziej rozbudowany(więcej szczegółowych pytań).
- rastapastor
- Milanista
- Ein
- Juventino
Ten kalkulator na serio lewy jest 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Michael900
- Juventino
Tym kalkulatorem nie można się zbytnio sugerować.
Ja swoich wyników nie podam, bo ich nie mam. W wielu pytaniach dałem odpowiedź "Nie mam zdania" i nie uzyskałem wynikui. Drugi raz nie podchodzę do pytań bo nie mam zamiaru się ośmieszać i mówić o czymś, o czym nie mam pojęcia.
Ale z waszych wyników wygląda na to, że np. Lewica i Demokraci nie są źli...
Ja swoich wyników nie podam, bo ich nie mam. W wielu pytaniach dałem odpowiedź "Nie mam zdania" i nie uzyskałem wynikui. Drugi raz nie podchodzę do pytań bo nie mam zamiaru się ośmieszać i mówić o czymś, o czym nie mam pojęcia.
Ale z waszych wyników wygląda na to, że np. Lewica i Demokraci nie są źli...
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- pan Zambrotta
- Juventino
Kalkulator wymaga dopracowania, wypadało zadać więcej pytań itd. Niektóre pytania za ogólnikowe, jak: "Czy jesteś za pogłębianiem politycznej integracji w ramach Unii Europejskiej?"
Ale i tak ciekawa sprawa, bo wyszło mi tak:
Polska Partia Pracy - 78% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Lewica i Demokraci - 68%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 68%
* Samoobrona RP - 63%
* Platforma Obywatelska - 48%
* Prawo i Sprawiedliwość - 43%
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 38%
Chyba muszę przejrzeć jeszcze raz program PO na te wybory.
Zaszokowało mnie 68% LiDu, na którego bym nawet po pijaku nie zagłosował.
Ale i tak ciekawa sprawa, bo wyszło mi tak:
Polska Partia Pracy - 78% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 68%
* Samoobrona RP - 63%
* Platforma Obywatelska - 48%
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 38%
Chyba muszę przejrzeć jeszcze raz program PO na te wybory.
Zaszokowało mnie 68% LiDu, na którego bym nawet po pijaku nie zagłosował.
- bblackk
- Juventino
Większość na JP, to ubeki z teczką w IPN'ie :lol:Michael900 pisze:Ale z waszych wyników wygląda na to, że np. Lewica i Demokraci nie są źli...
Tobie należałoby schować dowódDionizos pisze:Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 98% zbieżnych odpowiedzi

Hola hola! Z tym porównaniem to przesadziłeś... nie takie rzeczy ludzie robią po pijakupan Zambrotta pisze:Zaszokowało mnie 68% LiDu, na którego bym nawet po pijaku nie zagłosował.

Ogólnie to ten kalkulator jest ogólnikowy, tendencyjny i śmierdzi rybą. Te pytania są tak skonstruowane, że wystarczy odrobinę liberalizmu i już ma się 120% na PO.
Jedynie ciekawe wyniki ma na razie Abdul, który ma je dziwnie wyrównane (pewno ściągał albo jest wywrotowcem).

- Abi
- Juventino
Wyrównane czy nie wyrównane, najważniejsze, że partie prawicowe(albo przynajmniej za takie się uważające) zajęły u mnie tak wysoką pozycję.bblackk pisze: Jedynie ciekawe wyniki ma na razie Abdul, który ma je dziwnie wyrównane (pewno ściągał albo jest wywrotowcem).
- Trunxik
- Juventino
Platforma Obywatelska - 78% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Polska Partia Pracy - 63%
* Samoobrona RP - 63%
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 48%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 48%
podsumowywuwywuwywujac... w fifie 98 najbadziej podobala mi sie gra na hali
Pozostałe partie:
* Polska Partia Pracy - 63%
* Samoobrona RP - 63%
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 48%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 48%
podsumowywuwywuwywujac... w fifie 98 najbadziej podobala mi sie gra na hali

- bblackk
- Juventino
Prawica, prawicy nierówna (jak to mędrze brzmyAbdul_BN.pl pisze:Wyrównane czy nie wyrównane, najważniejsze, że partie prawicowe(albo przynajmniej za takie się uważające) zajęły u mnie tak wysoką pozycję.

Zresztą polska prawica, to na zachodzie byłaby skrajna skrajność lecąca po bandzie. Może kiedyś jak rozwiną się o te 150 lat w stosunku co do Europy będzie można nazywać ich prawicą.

- Barton
- Juventino
Platforma Obywatelska - 80% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Lewica i Demokraci - 80%
* Samoobrona RP - 60%
* Polska Partia Pracy - 60%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 55%
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 40%
* Prawo i Sprawiedliwość - 35%
Coś w tym jest...
Pozostałe partie:
* Lewica i Demokraci - 80%
* Samoobrona RP - 60%
* Polska Partia Pracy - 60%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 55%
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 40%
* Prawo i Sprawiedliwość - 35%
Coś w tym jest...
- Dionizos
- Juventino
Po tej wypowiedzi juz mozesz szykowac wazeline, bo nie bede mial litosci jak spotkam Cie w szkole. Nie wiem dlaczego zachodnie partie prawicowe (takie praktycznie nie istnieja) mialyby byc dla nas wzorem. Tam polityka jest na jedna noge, a partie roznia sie tylko podejsciem do kilku problemow. W Polsce jest tylko jedna prawidziwie prawicowa partia: UPR. Reszta do piachu. Howgh!bblackk pisze:Prawica, prawicy nierówna (jak to mędrze brzmyAbdul_BN.pl pisze:Wyrównane czy nie wyrównane, najważniejsze, że partie prawicowe(albo przynajmniej za takie się uważające) zajęły u mnie tak wysoką pozycję.)... poseł Zawisza ze swoim przystojnym wąsem oraz Romek i inni kompanioni, trochę różnią się od PiS'u, chociaż strzelają gole do tej samej bramki (jak na hali w fifie 98')... podobno.
Zresztą polska prawica, to na zachodzie byłaby skrajna skrajność lecąca po bandzie. Może kiedyś jak rozwiną się o te 150 lat w stosunku co do Europy będzie można nazywać ich prawicą.
- herr_braun
- Juventino
Prawo i Sprawiedliwość - 80% zbieżnych odpowiedzi
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 65%
Samoobrona RP - 55%
Platforma Obywatelska - 45%
Polskie Stronnictwo Ludowe - 40%
Polska Partia Pracy - 35%
Lewica i Demokraci - 25%
Nie czuję, żeby to było realne odzwierciedlenie moich poglądów, w kilku pytaniach nie da się określić czyichś zapatrywań. Pytania w teście nieco tendencyjne. Na kogo zagłosuje jeszcze nie wiem, podchodzę do tego z dystansem, z jednej strony PiS pod wieloma względami mi podpadł, z drugiej panika siana przez 'nasze' marks-media daje do myślenia. Na pewno wybiorę którąś z partii zaliczanych do prawicy (choć ten podział nie jest dla mnie najważniejszy).
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 65%
Samoobrona RP - 55%
Platforma Obywatelska - 45%
Polskie Stronnictwo Ludowe - 40%
Polska Partia Pracy - 35%
Lewica i Demokraci - 25%
Nie czuję, żeby to było realne odzwierciedlenie moich poglądów, w kilku pytaniach nie da się określić czyichś zapatrywań. Pytania w teście nieco tendencyjne. Na kogo zagłosuje jeszcze nie wiem, podchodzę do tego z dystansem, z jednej strony PiS pod wieloma względami mi podpadł, z drugiej panika siana przez 'nasze' marks-media daje do myślenia. Na pewno wybiorę którąś z partii zaliczanych do prawicy (choć ten podział nie jest dla mnie najważniejszy).
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 80% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Prawo i Sprawiedliwość - 60%
* Platforma Obywatelska - 60%
* Samoobrona RP - 40%
* Polska Partia Pracy - 30%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 25%
* Lewica i Demokraci - 25%
Kalkulatora jakoś specjalnie na poważnie nie biorę, mimo że nawet udało mu się trafić w moje sympatie polityczne...
Na kogo oddam swój głos nie wiem, ale będzie to zapewne ktoś z trójki PO, PIS, LPR (kolejność przypadkowa... ;P) Każda z nich ma program z którym w większości się zgadzam ale mają też spore minusy które ciężko mi będzie przeboleć... Prawdopodobnie dopiero przed urną zdecyduję się na kogo zagłosuję...
Media są stronnicze i tego nie zmienisz... Naprawdę myślisz że Trwam manipuluje ludźmi bardziej niż np TVN?
btw. na kogo głosujesz?
Pozostałe partie:
* Prawo i Sprawiedliwość - 60%
* Platforma Obywatelska - 60%
* Samoobrona RP - 40%
* Polska Partia Pracy - 30%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 25%
* Lewica i Demokraci - 25%
Kalkulatora jakoś specjalnie na poważnie nie biorę, mimo że nawet udało mu się trafić w moje sympatie polityczne...

Z tego co pamiętam to Wielgusa zlinczowały media... Kościół stał z boku i udawał "że WSZYSTKO jest ok" Wielgus najpierw zaprzeczał, i dopiero pod naporem dowodów postanowił się przyznać... W walce z "fałszywymi" zarzutami wspierały go najważniejsze kościelne instytucje i osoby w Polsce z Glempem i Dziwiszem na czele... Do dziś pamiętam jak Glemp próbował podważać dowody przyrównując je do "kilkukrotnie kserowanych świstków..."Dionizos pisze:Publiczne zlinczowanie Wielgusa, to dowod na to, ze kosciol nie przyznaje sie do swoich bledow??Problem stwarza sam Kościół, który twierdzi, że WSZYSTKO jest ok
A nie jest tak? Obejrzyj sobie choć jeden odcinek Wojewódzkiego...Juve Forever !!! pisze:''Moherowa Armia'' zrobi dokładnie to co powie im ''Ojciec Dyktator'' (...) wykorzystywanie do tego prywatnej telewizji jest nie fair!
To tak jakby w telewizji TVN nagle zaczęli mówić że należy zagłosować Na PO...
Media są stronnicze i tego nie zmienisz... Naprawdę myślisz że Trwam manipuluje ludźmi bardziej niż np TVN?
Dobrze że żaden inny polityk cię nie okłamał...mateo369 pisze:DLACZEGO NIE BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA PiS![]()
Kaczyński nas okłamał
btw. na kogo głosujesz?
- Marcin_FCJ
- Juventino
Platforma Obywatelska - 65% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
Samoobrona RP - 65%
Polska Partia Pracy - 60%
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 60%
Polskie Stronnictwo Ludowe - 55%
Lewica i Demokraci - 55%
Prawo i Sprawiedliwość - 40%