BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Giacobbneri
- Juventino
Ja jestem jak najbardziej za . Do Poznania są bardzo szybkie i dobre połączenia a tam jest chyba stolica kibiców Juve w Polsce
Tylko oby coś w końcu wyszło a nie kończyło się na zapowiedziach 

- Giacobbneri
- Juventino
No z tego co pisał "stara dama" czekamy na to czy meczyk w multikinie będzie
Napisałem mejla zobaczymy co odpiszą . Jakbędzie to rozumiem , że będziecie ?

- Giacobbneri
- Juventino
Meczyk na pewno jest w Multi . Kto może i chce niech podjeżdża . Na razie pewne są 3 osoby ;-) Pozdro.
- SmyQ
- Juventino
No możemy organizowac jestem za tylo troche liczniejsza grupa żeby była niz na ostatnim eczu z TURINO było nas 3-ech hehepewnie jak by w tedy była nas liczniejsza grupa to bysmy oglądali cały mecz a nie tylko druga połowe!!!!
FORZAJUVE
FORZAJUVE
"Gdy idę korytarzem o jednym tylko marze by wszystkich Internistów trafił szlag!
By żony ich zdradzały, a córki się puszczały,a stary Juventinio śpiewał tak!..."
By żony ich zdradzały, a córki się puszczały,a stary Juventinio śpiewał tak!..."
- SmyQ
- Juventino
Jesli chodzi o mnie to się dostosuje!!!Multi czy łuczniczka mi to obojętnie!!!ważne żeby sobie zobaczyć meczyk!!!mam nadzieje że będzie liczna grupa
"Gdy idę korytarzem o jednym tylko marze by wszystkich Internistów trafił szlag!
- Giacobbneri
- Juventino
To co idziemy gdzieś na meczyk w niedziele ( transmisja na Canal Plus Sport , więc nie powinno być problemów tak jak ostatnio
) . Co prawda wieczór wyborczy ale można się zając w tym czasie czymś normalnym