Rasizm
- rastapastor
- Milanista
- Barton
- Juventino
WOW :!: Jaki zbawca świata się znalazł... Tylko pozazdrościć takich wyższych idei... Mam nadzieję, że nie rzucasz słów na wiatr i w sytuacji kiedy jakiś człowiek jest poniżany, obrażany lub bity reagujesz w sposób pozytywny nawet w sytuacji kiedy sam możesz się narazić. Cenię to bo potrzeba dużo odwagi żeby się zdobyć na takie postępowanie.( Szkoda, że nie było Cię jakiś rok temu w okolicy Wieliczki może przyszedłbyś mi z pomocą.) Więcej takich ludzi na świecie i byłby on lepszy...rastapastor pisze:Poczucie wartości które zaniżają ludzie uważający ich za gorszą kategorię...ja nie chcę wnikać głębiej w społeczeństwo homoseksualne bo mnie to w ogóle nie interesuje...ale nie pozwolę poniżać, obrażać, bić, drugiego człowieka...
Pozdroo...BLESS
PS: Nikt tu nikogo nie poniża, obraża a tym bardziej bije :!:
- rastapastor
- Milanista
Wiesz póki co nie miałem takiej sytuacji...w razie problemów starałbym się jakoś zareagować...na pewno nie stałbym obojętnie...nie uważam się za zbawcę świata...po prostu jestem człowiekiem...nie pozbawionym serca...nie można też winić ludzi którzy nie reagują osobiście bo mogą się po prostu bać...ale kiedy nie zawiadomią nawet policji...to już jest szczyt...czasem zdrowie lub życie może uratować zwykły telefon na policję...
Pozdroo...BLESS
Pozdroo...BLESS