Serie A (6): Torino 0-1 JUVENTUS
- betek
- Juventino
zajefanie wogule sie nie scina leci jak ulał POLECAM :-D

- FutureFargo
- Juventino
Gamba czyli,ze chodzi Ci to juve24.eu... dziala?
Jak tak,to jakiego masz WMP,bo jesli trzeba 10 or higher to zanim go sciagne mecz mi minie:/
Jak tak,to jakiego masz WMP,bo jesli trzeba 10 or higher to zanim go sciagne mecz mi minie:/
- paruf
- Juventino
ja ogladam na sopcascie na RAI International i jest ok, nic nie tnie. adres wzialem z www.rojadirecta.com
Co do samego meczu to nie pokazalismy jeszcze prwie nic. Moim zdaniem jak narazie to nie mozna nikogo wyroznic za dobra gre.
Co do samego meczu to nie pokazalismy jeszcze prwie nic. Moim zdaniem jak narazie to nie mozna nikogo wyroznic za dobra gre.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie wiem czy dobry mecz oglądałem, albo jeszcze do mnie nie dotarło, że Trezeguet strzelił w ostatnich minutach bramkę na 1-0?
Nie oglądałem całego meczu (z sumie to sotatnie 15 minut), ale ale jak się okazało wystarczyło te 15 minut
. Tak dalej! Forza Juve!
Nie oglądałem całego meczu (z sumie to sotatnie 15 minut), ale ale jak się okazało wystarczyło te 15 minut
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ja ogladalem od 85 dopiero niestety
co do meczu to pewnie gazety jutro sie beda rozpisywaly o sedziach, strzelic gola z 5 metrowego spalonego to sztuka w doliczonym czasie gry...
co do meczu to pewnie gazety jutro sie beda rozpisywaly o sedziach, strzelic gola z 5 metrowego spalonego to sztuka w doliczonym czasie gry...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- grejt
- Juventino
I kolejne cenne zwyciestwo
Jak zwykle David zalatwil wynik bardzo sie ciesze jak zobaczylem ze pilka jest w siatce to az skoczylem na krzesle (serio) teraz naprawde realnie mozna patrzec na mistrzostwo po tym jak Roma dostaje lomot a Milan meczy sie z Catania jedynie Inter nie obniza lotow no ale sa do pojechania . Ciesze sie ze moglem ogladnac cala druga polowe bo mialem problemy techniczne Hyh . FORZA BIANCONERI !:D

- paruf
- Juventino
Ogladalem caly i jestem szczesliwy ze Treze strzelil tego gola, nic tego nie zapowiadalo ze wywalczymy 3pkt a jednak! Czy byl spalony czy nie to inna sprawa, nie wiem jak on to strzelil do teraz:)
Najwazniejsze zwyciestwo,pomijam to jak grali bo to juz na dluzszego posta bede musial sie pokusic.
Najwazniejsze zwyciestwo,pomijam to jak grali bo to juz na dluzszego posta bede musial sie pokusic.
- x-pack
- Juventino
wlasnie chcialem napsiac ze spalonego nie bylo a co do meczu to typowy mecz walki szczescie ze mamy takiego czlowieka jak Treze bo mimo ze 93 minuty gral co najwyzej srednio to wystarczyla 1 minuta i jest na ustach wszystkich pozdro
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie ma to znaczenia
podawal nedved? i ten moment sie liczy, glowka obroncy byla "niekontrolowana" i wierz mi ze tak to sie interpretuje
ale oczywiscie najwazniejsze sa 3 punkty
podawal nedved? i ten moment sie liczy, glowka obroncy byla "niekontrolowana" i wierz mi ze tak to sie interpretuje
ale oczywiscie najwazniejsze sa 3 punkty
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- darek
- Juventino
I po derbach 8) . Było ciężko, ale wygraliśmy. Pierwszej połowy nie oglądałem dlatego nie wiem jak grali. W drugiej połowie można było zobaczyć wyrównany mecz w którym było dużo walki i co się z tym wiąże sporo kartek. Znowu Treze
. Brawo za grę do końca. Jestem zadowolony.
Pozdro...
FORZA JUVE

Pozdro...
FORZA JUVE
- Bartas_01
- Juventino
a zasady pilki noznej znasz?? spalony jest wtedy kiedy dany zawodnik jest za linia obrony w momencie podania od SWOJEGO zawodnika a nie gdy podaje mu zawodnik z druzyny przeciwnej jak to mialo miejsce w tej sytuacjiMaly pisze:ja ogladalem od 85 dopiero niestety

Ostatnio zmieniony 30 września 2007, 22:46 przez Bartas_01, łącznie zmieniany 1 raz.