Serie A (6): Torino 0-1 JUVENTUS
- grejt
- Juventino
Jednego jestem pewny ... nie bedzie to latwy mecz nawet ze Torino moze prezentuje podobny moim zdaniem poziom jak Livorno czy Reggina ale beda ogromnie zmotywowani poniewaz to derby a w derbach przewaznie jest ogromna walka oto by pokazac kto zadzi w miescie . Torino bedzie chcialo wygrac ale my tez i to my wyjdziemy z tego zwyciesko 
Obstawiam: Torino 1:3 Juventus
Gole : Trezeguet , Rosina , Iaquinta , Trezeguet

Obstawiam: Torino 1:3 Juventus
Gole : Trezeguet , Rosina , Iaquinta , Trezeguet
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
W końcu derby! I znów udowodnimy kto jest najlepszy w mieście. Jest to pierwszy mecz w historii gdzie to Juve jest beniaminkiem w spotkaniu z Torino. Za wiele to raczej jednak gospodarzom nie pomoże. Mimo wielu kontuzji i przymusowego odpoczynku za kartki to ciągle my mamy znaczenie mocniejszą drużynę i chociaż derby to dość specyficzne mecze to myślę, że poradzimy sobie bez większym problemów z rywalem zza miedzy. Nie będę się bawił w obstawianie wyniku, ale myślę, że powtórka z Regginy jest możliwa ;)
- Pilekww
- Juventino
Ważny prestiżowy mecz. Nasze dyspozycja zła nie jest więc można liczyć na zwycięstwo. Bez Iaquinty będzie ciężej ale licze na dobrą dyspozycje Treze i Palladino. Mimo ze Alex na pewno chętnie zagrałby w tym meczu to posadziłbym go na ławce, ci dwaj wcześniej wymienieni są po prostu w lepszej dyspozycji.
Ciekawi mnie kto zagra na środku bo mamy 4 pomocników w niezłej dyspozycji.
W obronie Legro - Criscito powinni sobie dobrze poradzić.
Mecz nie tylko ważny z powodu prestiżu, bo musimy zdobywać punkty żeby trzymać się szczytu tabeli. Jak wygramy to awansujemy na 2 miejsce na rzecz Romy.
Aha, mam nadzieje ze kibice będą wiedzieli jak się zachować podczas tego meczu. Nie chciałbym wstydu na całą Europę. Mam nadzieje ze zamkną się w wartościach sportowych.
FORZA JUVE
Ciekawi mnie kto zagra na środku bo mamy 4 pomocników w niezłej dyspozycji.
W obronie Legro - Criscito powinni sobie dobrze poradzić.
Mecz nie tylko ważny z powodu prestiżu, bo musimy zdobywać punkty żeby trzymać się szczytu tabeli. Jak wygramy to awansujemy na 2 miejsce na rzecz Romy.
Aha, mam nadzieje ze kibice będą wiedzieli jak się zachować podczas tego meczu. Nie chciałbym wstydu na całą Europę. Mam nadzieje ze zamkną się w wartościach sportowych.
FORZA JUVE
- grejt
- Juventino
Aha to przepraszam jestem troche nie poinformowany bo ostatnimy czasu nie czytalem wszystkich newsow
ale dzieki za poprawke 
A wiec chcial bym zeby Palladino zagral i strzelil za Iaquinte a za Rosine nikt nie musi strzelac
A przy okazji chodza pogloski ze Mourinho za Ranieriego ma przyjsc ....

A wiec chcial bym zeby Palladino zagral i strzelil za Iaquinte a za Rosine nikt nie musi strzelac

A przy okazji chodza pogloski ze Mourinho za Ranieriego ma przyjsc ....

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
WRESZCIE!!! :twisted: Ponownie po 4 latach udowodnimy, że Turyn jest tylko biało-czarny :twisted: Jestem niesamowicie podekscytowany tym meczem, w zasadzie nie bedę nic więcej dodawał, nie ważne jaki wynik, ważne by dał na 3 pkt.!
FORZA JUVE :!:
FORZA JUVE :!:

- Treze
- Juventino
Moze Ci firewall blokuje po prostu, musisz dodac regule przewaznie , chociaz nie wiem jaki posiadasz jesli wogole posiadasz.Bartolek pisze:kurde nie wiecie co jest jak zawsze chce na SOPCAST ogladac mecz to pisze "Connecting to the Sop network, please wait..." i nic sie nie dzieje co to moze byc ?? :snooty:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nigdy nie pisałem o meczu na kilka minut przed jego rozpoczęciem, ale jak to mówią wszystkiego trzeba spróbować
.
Jak i przy poprzednim meczu jestem spokojny o wynik, chociaż mamy nieco odmieniony skład, to wierzę w skuteczność natastników i przytomność obrońców, dla któreych to może być wyjątkowo ciężki mecz.
Derby nie zdarzają się codziennie, dlatego jest to dodatkowa motywacja i cel, którego spełnieniem byłyby dziś 3 punkty.
Forza Juve!
Jak i przy poprzednim meczu jestem spokojny o wynik, chociaż mamy nieco odmieniony skład, to wierzę w skuteczność natastników i przytomność obrońców, dla któreych to może być wyjątkowo ciężki mecz.
Derby nie zdarzają się codziennie, dlatego jest to dodatkowa motywacja i cel, którego spełnieniem byłyby dziś 3 punkty.
Forza Juve!
- FutureFargo
- Juventino
Z checia ogladnal bym mecz,ale niestety chyba mi sie to nie uda,przewiduje wynik 3-1 do przodu,mam pytanie oglada ktos wogole ten meczyk?
Jak tak to gdzie?
Jak tak to gdzie?
- xam
- Juventino
- Gamba
- Juventino
1 post:
http://www.juve24.eu/juvelive.html
znalazłem... na żywo
2 post:
ale widze ze juz tu sie pojawil link... ^^
mi dziala bez zarzutu
używaj opcji 'zmien', zamiast pisać 2 posty pod rząd
/kouba
nie zmieniaj tego co ja napisałem!
/kouba
http://www.juve24.eu/juvelive.html
znalazłem... na żywo
2 post:
ale widze ze juz tu sie pojawil link... ^^
mi dziala bez zarzutu
używaj opcji 'zmien', zamiast pisać 2 posty pod rząd
/kouba
nie zmieniaj tego co ja napisałem!
/kouba
Ostatnio zmieniony 30 września 2007, 21:26 przez Gamba, łącznie zmieniany 1 raz.