mecz w Poznaniu
- Venomik
- Juventino
Szczerze mówiąc zdecydowanie wolałbym zagrać z kibicami Milanu niż kibicami Warty.
Milaniści równiez zaproponowali ten sam termin - 29 bądź 30 września (czyli przyszly weekend) i to by, moim zdaniem, był najlepszy wybór.
Zwłaszcza że mam z nimi łatwy kontakt.
Ponawiam pytanie: kto organizował balon jak graliśmy mecz? Ile on płatny?
Milaniści równiez zaproponowali ten sam termin - 29 bądź 30 września (czyli przyszly weekend) i to by, moim zdaniem, był najlepszy wybór.
Zwłaszcza że mam z nimi łatwy kontakt.
Ponawiam pytanie: kto organizował balon jak graliśmy mecz? Ile on płatny?
Dirty mind
- zal adminow
- Juventino
jesli nie wiadomo ile kosztuje to ja moge pojechac zarezerwowac termin i zapytac o ile kosztuje.
- Venomik
- Juventino
Niedziela godziny poranne, tak do 12-13 bysmy rozpoczeli. Jeśli będzie ładna pogoda to na boisku odkrytym, gorzej jesli bedzie padac. Jutro postaram sie rozejrzec za jakąś halą, póki co mam nadmiar spraw do zalatwienia i nie mialbym nic przeciwko gdyby mnie ktos czesciowo zluzowal.
Wazne, by nie trzeba bylo placic szybko z gory, bo glupio tak placic i grac na dusznej hali jak sloneczko na dworze
Jak pamietam ktos mial balon sprawdzic. Jakies postepy?
Gramy oczywiscie z Milanistami.
Chętni powinni się wpisywać. Ja bede grac na 100%
Wazne, by nie trzeba bylo placic szybko z gory, bo glupio tak placic i grac na dusznej hali jak sloneczko na dworze

Jak pamietam ktos mial balon sprawdzic. Jakies postepy?
Gramy oczywiscie z Milanistami.
Chętni powinni się wpisywać. Ja bede grac na 100%
Dirty mind
- zal adminow
- Juventino
okej sprawdze balon i zapytam sie czy mozna zaplacic pozniej bo masz racje z ta pogoda.
jutro dam znac
jutro dam znac
- Juventinha
- Qualità Juventina
Nie no, nie daj się Madzia! W końcu trzeba trenować przed letnim turniejemMadzia:) pisze:ja też moge zagrać..... żarcik.... i tak wiem że mi nie pozwolicie
![]()