TRÓJMIASTO|| wspólne wypady na mecze
- Abi
- Juventino
Po kolei:
Aha, standardowo już - dajcie mi na siebie jakieś namiary(tel.), albo zapiszcie sobie na dłoni: Trzeba to jakoś ogarniać.
Słuszna uwaga. Trzeba więc jeszcze sprawdzić ten SportPub w Multikinie. Po za tym w KeeFcu raczej ciężko byłoby się rozluźnić(piwo, fajeczka). Darel, liczę na Ciebie.padł pomysł PizzaHut&KFC. Przypominam, że jest to niedziela o godz. 20:30, to nie bedzie dla nich problem ?Very Happy Wiecie, jak to chłop ze wsi przyjedzie, gdzie wieś ogląda o tej porze "jak oni fałszują?!" i wszystko jest zamknięte Razz
Ja w tą sobotę mam zamiar spać do 15, więc raczej odpadam. Pomyślimy w październiku.P.S. Abdulu drogi, a może jakiś meczyk w sobotę?Razz Piłka nożna i te sprawy :> Jeżeli nie udałoby się zebrać juventinich, to wraz ze mną spora wiara znajomych wpada i może oni by się skusili Razz
Oby... A Okoń siedzi w Norwegii i ogląda fiordy, nie wiem jak z nim będzie...Niby jest już więcej, ale ile z osób, które się zadeklarowały wpadnie? Żeby nie było tak jak z piłeczką. Confused
Aha, standardowo już - dajcie mi na siebie jakieś namiary(tel.), albo zapiszcie sobie na dłoni: Trzeba to jakoś ogarniać.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2015, 01:48 przez Abi, łącznie zmieniany 1 raz.
- darel
- Juventino
Ok, w piatek postaram sie dowiedziec o i jak w tym multikinie. Jak juz będe coś wiedzieć, to odezwe sie do Ciebie. Niestety raczej nie będe mógł napisać na forum, bo przez pierwszy tydzień raczej nie będe miał internetu.Abdul_BN.pl pisze:Słuszna uwaga. Trzeba więc jeszcze sprawdzić ten SportPub w Multikinie. Po za tym w KeeFcu raczej ciężko byłoby się rozluźnić(piwo, fajeczka). Darel, liczę na Ciebie.padł pomysł PizzaHut&KFC. Przypominam, że jest to niedziela o godz. 20:30, to nie bedzie dla nich problem ?Very Happy Wiecie, jak to chłop ze wsi przyjedzie, gdzie wieś ogląda o tej porze "jak oni fałszują?!" i wszystko jest zamknięte Razz
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Okoń
- Juventino
no musiałem się zainteresować tematem bo niezniszczalny abdul mi wspomniał na forum ug o meczu niedzielnym:)
ja jestem w norwegii do czwartku wieczorem wiec na obecna chwile w niedziele sie pisze. jest tylko jedna nie wiadomo czy bede mogl w niedziele, czy bede mial trening.dowiem sie jak tylko to mozliwe i dam znac tu albo Abdul tobie bezpośrednio. No ale oczywiscie postaram sie nie oposcic takiego spotkania:)
pozdrawiam z Sogndalu:)
ja jestem w norwegii do czwartku wieczorem wiec na obecna chwile w niedziele sie pisze. jest tylko jedna nie wiadomo czy bede mogl w niedziele, czy bede mial trening.dowiem sie jak tylko to mozliwe i dam znac tu albo Abdul tobie bezpośrednio. No ale oczywiscie postaram sie nie oposcic takiego spotkania:)
pozdrawiam z Sogndalu:)
- Abi
- Juventino
Dostałem już cynk, że PiccaHat/KeeFCe na Zaspie przyjmie nas z otwartymi ręcami. Nie zmienia to jednak faktu, że wciąż będziemy starać się załatwić jakiś pub, który zaoferuje nam więcej atrakcji(kieptace, piwo, prawo do darcia mordy). Do soboty sytuacja powinna się wyklarować, także proszę grzecznie czekać. Jeżeli ktoś ma jakąś alternatywę dla SportPubu w MultiK, niech zabierze głos teraz(albo zamilknie na wieki).
UWAGA! DO WSZYSTKICH CZŁONKÓW JPC Z TRÓJMIASTA!!! JUŻ OD LIPCOWEGO ZLOTU PRZECHOWUJĘ U SIEBIE WASZE LEGITYMACJE. JAKO ŻE NIE CHCE MI SIĘ ZWOŁYWAĆ OSOBNEGO ZEBRANIA(TAK JAK W KWIETNIU) NA ROZDANIE TYCH FANTÓW, JEDYNA MOŻLIWOŚĆ NA ODEBRANIE LEGITEK TO PRZYBYCIE NA NIEDZIELNE DERBY. DOTYCZY PANÓW:
Patryk B.
Piotr T.
Krzysztof A.
Paweł G.
UWAGA! DO WSZYSTKICH CZŁONKÓW JPC Z TRÓJMIASTA!!! JUŻ OD LIPCOWEGO ZLOTU PRZECHOWUJĘ U SIEBIE WASZE LEGITYMACJE. JAKO ŻE NIE CHCE MI SIĘ ZWOŁYWAĆ OSOBNEGO ZEBRANIA(TAK JAK W KWIETNIU) NA ROZDANIE TYCH FANTÓW, JEDYNA MOŻLIWOŚĆ NA ODEBRANIE LEGITEK TO PRZYBYCIE NA NIEDZIELNE DERBY. DOTYCZY PANÓW:
Patryk B.
Piotr T.
Krzysztof A.
Paweł G.
- Abi
- Juventino
W Scruffym mają C+S2, ale rezerwacji jako takiej nam nie zrobią(chamy!). Jeśli taka sama sytuacja miałaby miejsce w SportPabie to d***kratyczną większością głosów wybierzemy gdzie się udać. Najważniejsze aby dotrzeć na miejsce w miarę wcześnie(np. 19.30), żeby miejsca pozajmować!
Lista chętnych na chwilę obecną:
-Jego Wysokość Sułtan Abdul I
-Okoń
-darel
-hara
-ULAT
-altar6
-Luciano_Moggi
-Juve4ever10
-Tarnos15
Lista chętnych na chwilę obecną:
-Jego Wysokość Sułtan Abdul I
-Okoń
-darel
-hara
-ULAT
-altar6
-Luciano_Moggi
-Juve4ever10
-Tarnos15
- Luciano_Moggi
- Juventino
Ja jestem od jutra w Gdańsku do poniedziałku, toteż moją obecność wyrażam już na pewno 100 %. Zjawię się z młodszym kuzynem. Proszę informować o miejscu, w którym obejrzymy widowisko na forum, bo będę miał wgląd, a na gadu mnie nie będzie. Do zobaczenia w niedziele, ajmen.
- Abi
- Juventino

No to już wiemy co, jak i gdzie:
1 opcja - Scruffy O'Brien. Trza przyjść wcześniej(19.30), zająć bezczelnie miejsca i czekać, w międzyczasie żądając wyświetlenia derbów, bo rezerwacji nie robią.
2 opcja - SportPub Multikino. Jak wyżej, z tym że ma dodatkowy minus: może być ciężko z atrakcjami dodatkowymi(pety, piwo, darcie się).
3 opcja - KeeFCe/PiccaHat. Przyjmą nas, ale nie mamy o liczyć na więcej niż obejrzenie spotkania wśród snobów wpieprzających pizzę.
A więc robimy tak(zapamiętać!):
-o godzinie 19.30 zbiórka pod Manhatanem(jak ktoś nie wie gdzie to jest, niech wysiądzie z SKMki na stacji Wrzeszcz i dzwoni, pokierujemy go).
-spod M udajemy się do Scruffiego. Zajmujemy miejsca, zamawiamy sok gruszkowy i czekamy na mecz.
-w najlepszym wypadku puszczą nam go i będą dziękować że przybyliśmy w tak licznym gronie. W najgorszym...
-...będzie trzeba przenieść się do Multi i tam walczyć o swoje.
-gdyby i tamto nie wypaliło ruszamy do KFC/PH, modląc się o to, by zdążyć przynajmniej na drugą połowę
Lista zapgrejdowana:
1. Majself
2. Luciano_Krzyżak
3. ULAT_Kanikuły_dancer <-- następny za dużo kombinuje
4. darel
5. hara
6. Okoń <-- bezczelnie próbuje się wyłamać

7. cep6
8. altar6
9. Juve4ever10
10. Tarnos15
Na niebiesko osoby, które podały mi namiary na siebie(tel.) i na które można liczyć. Reszta niech się ogarnie i postara nie zawieść!
Ostatnio zmieniony 01 października 2007, 21:25 przez Abi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Abi
- Juventino
Bezczelnie napisze drugiego pod rząd. :twisted:
Nie było źle panowie, osiem osób na mecz naszego kochanego Toro z <nie pamiętam nazwy> to całkiem przyzwoity wynik. I choć zaczęło się od zaciętej wymiany zdań z kierownikiem Scruffyego, który był pod Hamburgiem na ogórkach i widział cały świat, to jednak w końcu się udało. Dzięki wszystkim, widzimy się na następnym meczu, mam nadzieję że znowu bedzie okazja do oblewania.
P.S. &%$#@ kapusi i gitara! - jak mawiał nasz przyjaciel spod MAXa :rotfl:
Nie było źle panowie, osiem osób na mecz naszego kochanego Toro z <nie pamiętam nazwy> to całkiem przyzwoity wynik. I choć zaczęło się od zaciętej wymiany zdań z kierownikiem Scruffyego, który był pod Hamburgiem na ogórkach i widział cały świat, to jednak w końcu się udało. Dzięki wszystkim, widzimy się na następnym meczu, mam nadzieję że znowu bedzie okazja do oblewania.
P.S. &%$#@ kapusi i gitara! - jak mawiał nasz przyjaciel spod MAXa :rotfl:
- juvefan85
- Juventino
Siema,Abdul_BN.pl pisze:Bezczelnie napisze drugiego pod rząd. :twisted:
Nie było źle panowie, osiem osób na mecz naszego kochanego Toro z <nie pamiętam nazwy> to całkiem przyzwoity wynik.
Dzisiaj w nocy wróciłem i zobaczyłem że atakowałeś mnie na mobile

Meczyk widziałem na obczyźnie.
Na następny meczyk piszę się dwoma rękoma

Pozdro dla Juventinich.
31 SUL CAMPO !!!
- Luciano_Moggi
- Juventino
To przyszedł czas i na moją majestatyczną jednostkę. Moje odczucia są jak najbardziej pozytywne, spodziewałem się mniejszej ilości osób i mile się zaskoczyłem.
Najbliższe interesujące spotkanie jak będzie to mecz z interem i już teraz proponowałbym aby ponownie nawiedzić multikino. Mam nadzieję, że na taki szlagier stawi się jeszcze większa rzesza fanów.
Poza tym wylukałem w multikinie przyjemną kobietkę, której po meczu już nie widziałem. Taką bajerkę szykowałem, a tutaj znikła mi z pola widzenia.
Uff dobrze, że tam pracuje. 
Najbliższe interesujące spotkanie jak będzie to mecz z interem i już teraz proponowałbym aby ponownie nawiedzić multikino. Mam nadzieję, że na taki szlagier stawi się jeszcze większa rzesza fanów.
Poza tym wylukałem w multikinie przyjemną kobietkę, której po meczu już nie widziałem. Taką bajerkę szykowałem, a tutaj znikła mi z pola widzenia.

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jak już zabierzesz kolegów do Multi, to szukaj nas na stadionie :twisted:Luciano_Moggi pisze:Najbliższe interesujące spotkanie jak będzie to mecz z interem
Capo di tutti capi
- Luciano_Moggi
- Juventino
To musi w Twoim pobliżu znaleźć się Abdul, bo jego można z daleka dostrzec, ta sylwetka gladiatora... :lol:Jak już zabierzesz kolegów do Multi, to szukaj nas na stadionie
- fan_of_juve
- Juventino