TRÓJMIASTO|| wspólne wypady na mecze
- Juve4ever10
- Juventino
W multikinie jest jakiś pub kibica czy coś takiego ale co tam puszczają w środę i czy mają Canal+ Sport tego nie wiem....znacie jeszcze jakieś miejsca...?
- Luciano_Moggi
- Juventino
No tak, tak już mnie molestujesz na gadulcu.Zaraz uruchomię kontakty, sprawdzimy kto poza mną byłby chętny.

Ja nie jestem pewien czy będę na pewno. Swoją obecność wrażę tak na 70 %. Jeżeli przybędę to prawdopodobnie również z kuzynem.
To Wy tam miastowi wyczajcie jakąś dogodną miejscówkę.

Towarzyszu, ale mecz z torino jest w niedziele. :roll:W multikinie jest jakiś pub kibica czy coś takiego ale co tam puszczają w środę i czy mają Canal+ Sport tego nie wiem....znacie jeszcze jakieś miejsca...?
- Abi
- Juventino
Pomożemy. Pokierujemy Cię na odpowiedni tramwaj wodny.altar6 pisze:wiem tylko, ze bede mieszkac w Brzeźnie, potem bede potrzebowal pomocy odnosnie dojazdu itp itd
A spróbuj nie przyjść :twisted: A ja może jeszcze Okonia zwerbuję w czwartek.No tak, tak już mnie molestujesz na gadulcu. Very Happy
Ja nie jestem pewien czy będę na pewno. Swoją obecność wrażę tak na 70 %. Jeżeli przybędę to prawdopodobnie również z kuzynem. Smile
Mamy już 1,2, 3...6 osób. Na początek nowego sezonu całkiem nieźle.
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Witaj kolego studencie. Okazuje się, że będziemy mieszkać po sąsiedzku(tak, tak, Brzeźno my home:P ), więc razem możemy wybrać się na ten meczaltar6 pisze:no ja niestety Wam niepomogewiem tylko, ze bede mieszkac w Brzeźnie, potem bede potrzebowal pomocy odnosnie dojazdu itp itd

A więc oficjalnie dołączam się do wyprawy... padł pomysł PizzaHut&KFC. Przypominam, że jest to niedziela o godz. 20:30, to nie bedzie dla nich problem ?:D Wiecie, jak to chłop ze wsi przyjedzie, gdzie wieś ogląda o tej porze "jak oni fałszują?!" i wszystko jest zamknięte

Ale przynajmniej piwo mają, bo McDonald to chyba nie pogrywa w te klocki :twisted:ULAT pisze:Możliwe że da radę w Pizza Hut&KFC na Zaspie. Mają spory telewizor na ścianie. Oczywiście "darcie mordy" odpada bo nasz uprzejmie wyproszą
Musze się tylko dowiedzieć czy mają tam ten kanał.
P.S. Abdulu drogi, a może jakiś meczyk w sobotę?:P Piłka nożna i te sprawy :> Jeżeli nie udałoby się zebrać juventinich, to wraz ze mną spora wiara znajomych wpada i może oni by się skusili

Capo di tutti capi
- darel
- Juventino
Je do Gdańska przyjeżdżam na studia w piątek i w niedziele bardzo chętnie obejrze Derby Turynu. :lol:
A co do miejsca gdzie obejrzeć?? Ja moge jedynie zaproponowac Sport Pub w multikinie, wiem że mają tam Canal+ Sport, więc z drugim programem też nie powinno być problemów. Jeśli są jacyś chętni za tą opcją, to w piątek moge sie przejść do multikina i dokładnie dopytać co i jak, żeby nie było żadnej niemiłej niespodzianki.
A co do miejsca gdzie obejrzeć?? Ja moge jedynie zaproponowac Sport Pub w multikinie, wiem że mają tam Canal+ Sport, więc z drugim programem też nie powinno być problemów. Jeśli są jacyś chętni za tą opcją, to w piątek moge sie przejść do multikina i dokładnie dopytać co i jak, żeby nie było żadnej niemiłej niespodzianki.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Juve4ever10
- Juventino
Może być, że masz racje....myślałem, żę chodzi o mecz z Reggina....Luciano_Moggi pisze:No tak, tak już mnie molestujesz na gadulcu.Zaraz uruchomię kontakty, sprawdzimy kto poza mną byłby chętny.![]()
Ja nie jestem pewien czy będę na pewno. Swoją obecność wrażę tak na 70 %. Jeżeli przybędę to prawdopodobnie również z kuzynem.![]()
To Wy tam miastowi wyczajcie jakąś dogodną miejscówkę.
Towarzyszu, ale mecz z torino jest w niedziele. :roll:W multikinie jest jakiś pub kibica czy coś takiego ale co tam puszczają w środę i czy mają Canal+ Sport tego nie wiem....znacie jeszcze jakieś miejsca...?
- Luciano_Moggi
- Juventino
Powiało grozą, chyba nie mam wyboru. :roll:A spróbuj nie przyjść A ja może jeszcze Okonia zwerbuję w czwartek.
Niby jest już więcej, ale ile z osób, które się zadeklarowały wpadnie? Żeby nie było tak jak z piłeczką. :?Mamy już 1,2, 3...6 osób. Na początek nowego sezonu całkiem nieźle.
Nie być może, tylko na pewno. Wystarczy zerknąć na nazwę tematu: torino - Juventus.Może być, że masz racje....myślałem, żę chodzi o mecz z Reggina....