Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- kouba
- Qualità Juventino
dziwne, bo rzeczą normalną jest ze szukałem na google
ale mi wyskoczyły tylko jakies 4 odnośniki do komenatrzy/blogów, w ktorych tytułu nie było... No ale mniejsza o to, moze jakas literówka była. Dzieki!

- białas
- Juventino
wie ktoś jaki tytuł nosi piosenka z filmu "Gorączka sobotniej nocy" z J.Travoltą, która leciała podczas jego tańca w klubie? piosnka ta jest też znana a gry "Sheep". kojarzy ktoś?
@pan Zambrotta, dzięki wielkie.
@pan Zambrotta, dzięki wielkie.
Ostatnio zmieniony 03 września 2007, 20:17 przez białas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Kurcze to może ktoś z was wie jaka to jest piosenka w reklamie telefonu nokia taka bardzo wesoła, laska śpiewa. Jest tam takie hej ho napoczątku w reklamie taki mały (pomniejszony) murzynek tańcuje. JA wiem że to sam strasznie brzmi ale to jak te titi tum tum rozszyfrowaliście to może i ktoś mnie zrozumie tekst zaczyna sie chyba od "ale grija......" kurde no dacie rade;) 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- juve_pany
- Juventino
liczac to ze jest on bez twardziela ?Barton pisze:Tak na oko to koło tysiaka, może trochę więcej.juve_pany pisze:Witam
Ile wart jest taki sprzet ?
Pamięć GEIL DDR2 1GB Dual Channel 2x512MB 533MHz
GIGABYTE GA-8I945P-G-RH Intel 945P Socket 775
ati radeon x800gt 128mb
Intel CELERON D 2.8 GHz
naped lg combo
stacja dyskietek
zasilacz calosc w obudowie ;]
pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Solta O Frango - Bonde Do RoleMaggie Del Piero pisze:Kurcze to może ktoś z was wie jaka to jest piosenka w reklamie telefonu nokia taka bardzo wesoła, laska śpiewa. Jest tam takie hej ho napoczątku w reklamie taki mały (pomniejszony) murzynek tańcuje. JA wiem że to sam strasznie brzmi ale to jak te titi tum tum rozszyfrowaliście to może i ktoś mnie zrozumie tekst zaczyna sie chyba od "ale grija......" kurde no dacie rade;)
Swoją drogą to na 46 stronie tematu o tą samą piosenkę pytał Johnny777

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ale wtopa. Wybaczcie i jednocześnie dziękuje bardzo bardzo bardzo
:rotfl:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- pan Zambrotta
- Juventino
Czy któraś szanowna Persona wytłumaczy mi, gdzie trafiają te wszystkie zdjęcia grupowe drużyn wykonywane przed meczem? Chodzi mi o te zdjęcia: http://www.eoe.is/liverpool/gamalt/juventus_team.jpg
Przecież takie foto jest robione przed każdym meczem. Czemu w necie jest tak mało zdjęć ?
Poszukuję takich zdjęć Juventusu z poszczególnych sezonów. Najlepiej od 2002/2003. Z góry dziękuję.
EDIT:
Hehe
Do usług, no zdjęć to trochę mam na dysku nie powiem
Przecież takie foto jest robione przed każdym meczem. Czemu w necie jest tak mało zdjęć ?
Poszukuję takich zdjęć Juventusu z poszczególnych sezonów. Najlepiej od 2002/2003. Z góry dziękuję.

EDIT:
Dzięki stary. O to mi chodziło. BTW, niezła kolekcja :shock:Dragon pisze:To wszystko co mam, powinno Cię co nieco zadowolićZnalazłem ja na necie... http://www.sendspace.com/file/p3sqk0
Hehe

Ostatnio zmieniony 15 września 2007, 17:55 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To wszystko co mam, powinno Cię co nieco zadowolić
Znalazłem ja na necie... http://www.sendspace.com/file/p3sqk0

- Ein
- Juventino
Mam pytanie. Orientuje się ktoś jak nazywa się piosenka która leci pod koniec odc. "Włatców Móch" pt. Móndial ?
Z góry dziękuje
Z góry dziękuje

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Barton
- Juventino
Kojarzy ktoś taką grę: sterowało się ludzikiem podobnym do Robin Hooda i strzelało się z łuku do różnych rzeczy. W pierwszej rundzie to były balony, w drugiej tak samo tylko że były jeszcze białe których nie wolno było zestrzelić. Były też jakieś sępy, drzewa rzucające jabłkami, kule ognia. Dodam że to stara gra 2d sprzed około 10 lat. Potrzebuje tytuł.
- Martin
- Juventino
Linux z poziomu Windowsa?? Ciekawe... też z chęcią bym rzucił na to okiem. Toż to swoisty biały krukDiego pisze:Szukam takiej wersji Linuxa, którą mógłbym uruchamiać z poziomu Windowsa i wyłączać w każdej chwili. Pomoże ktoś?

Prędzej pewno znajdziesz emulator...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- M.
- Juventino
Może źle się wyraziłem. Chodzi mi o wersję Linuxa, która działa jak zwykły program komputerowy. Będąc w Windowsie mogę go włączyć i wyłączyć w każdej chwili jak np. Mozillę.Martin pisze:Linux z poziomu Windowsa?? Ciekawe... też z chęcią bym rzucił na to okiem. Toż to swoisty biały krukDiego pisze:Szukam takiej wersji Linuxa, którą mógłbym uruchamiać z poziomu Windowsa i wyłączać w każdej chwili. Pomoże ktoś?
Prędzej pewno znajdziesz emulator...
:roll: