Orange Ekstraklasa 2007/2008
- valsir
- Juventino
no i koniec najdłuższej serii w historii Legii czyli 7 spotkań bez przegranej i prawie do wyniku Górnika Zabrze który osiągnął wynik 8 w 6 którymś . Korona strzeliła gola w niecałe 2 minuty i koniec
no szkoda bo a) spodziewałem się wygranej b) ciekawszego meczu też . Może reszta też pogubi punkty chodzi głównie o Wisłę ;P

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- Vincitore
- Juventino
Mecz Korony z Legią mógł się podobać. W Legii najlepszy Astiz, był nie do przejścia, chociaż w końcówce Kaczmarek ładnie go zakręcił, ale Edi fatalnie spudłował. Cieszy mnie porażka eLki, Wisła teraz musi uczynić swoją powinność i zdobyć trzy punkty z Polonią Bytom nie widzę innego wyjścia
.

- Dionizos
- Juventino
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /0/SPORT01
A tak wogole, to ciekawe jak im ostatnio wyszlo HSV czy inna piosenka...
- paku
- Juventino
Nie porównuj prawdziwych kibiców do bandytów.Dionizos pisze:http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /0/SPORT01
- LBaLin
- Juventino
Sorki ze zapytam - odcinasz sie od nich calkowicie?paku pisze:Nie porównuj prawdziwych kibiców do bandytów.Dionizos pisze:http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /0/SPORT01
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Jakieś pół roku temu widziałem jak jakiś menel szarpał na ulicy swoją żonę (?). Miał na sobie koszulkę... Juventusu. Jak można bić kobietę! Można powiedzieć, kibice Juventusu, ekipa bez honoru...
Daruj sobie gościu takie teksty.
Poza tym nazwy klubów piszemy z dużej litery. Naucz się tego.
Daruj sobie gościu takie teksty.
Poza tym nazwy klubów piszemy z dużej litery. Naucz się tego.
- Burq
- Juventino
Heh się polonista znalazł.. :lol:UlTrAs pisze:Poza tym nazwy klubów piszemy z dużej litery. Naucz się tego.
myślę że niektórzy piszą nazwy klubów (wyjątek JUVENTUS) z małej litery ponieważ chcą wyrazić 'szacunek' do danego klubu.
Przynajmniej u mnie tak jest piszę specjalnie z małej litery by wyrazić szacunek który jest nijaki

Co do meczów to za bardzo nie interesuję się polska ligą (oprócz okręgowej ligi juniorów

- Andryk
- Juventino
bedę pisał jak chce, nie mam szacunku to nie pisze z dużej, nie pisze książki, żeby to co pisze zgadzalo sie w 100% z poprawna polszczyzna...
buahah... ale przykład wytrzaskałeś haha na jakim Ty świecie żyjesz?
pozdro dla kumatych
pozdro dla kumatych

- Michal17
- Juventino
Nie wiesz co się wydarzyło w Kielcach (tak jak ja) i opierasz swoje zdanie na wypocinach pismaków... Ja już się przyzwyczaiłem, że wszystko co złe to Wisła i jej kibice więc zupełnie mnie to nie rusza co Ty i Tobie podobne osoby napiszą. Tych bandytów, którzy zabili młodego człowieka trzeba zamknąć niezależnie komu swą miłość deklarują.Andrewtbg pisze:bogu ducha winny koleś, wracał w barwach po prostu z meczu... no ale co to mowić... żal... brak słów..
wisla krakow ekipa bez honoru...
Zanim napiszesz coś o honorze i szacunku to zastanów się dwa razy, bo najwyraźniej nie masz o tych wartościach pojęcia...
A na temat: Polonia zmiażdżona 8)
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
To nie zdziw się jak i do ciebie ktoś szacunku mieć nie będzie... burkuBurq pisze:Heh się polonista znalazł.. :lol:UlTrAs pisze:Poza tym nazwy klubów piszemy z dużej litery. Naucz się tego.
myślę że niektórzy piszą nazwy klubów (wyjątek JUVENTUS) z małej litery ponieważ chcą wyrazić 'szacunek' do danego klubu.
Przynajmniej u mnie tak jest piszę specjalnie z małej litery by wyrazić szacunek który jest nijaki![]()

Pozdro dla kumatych :shock: :rotfl: panie "kumaty" odstaw na chwile kompa i wyjdź na dwór. Dobrze Ci to zrobi :lol:Andrewtbg pisze:bedę pisał jak chce, nie mam szacunku to nie pisze z dużej, nie pisze książki, żeby to co pisze zgadzalo sie w 100% z poprawna polszczyzna...
pozdro dla kumatych
- Dominik10
- Juventino
W sobote nie bylo zbyt duzych niespodzianek. A zatem Groclin pokonal piłkarzy z Zabrza 3:1 chociaz Górnik prowadzil po strzale w 4 minucie Gołosia. Cracovia pokonała już zdegradowany ZAgłebie Sosnowiec mecz był nudny a wynik ustalil w pierwszej polowie Witkowski. Lech Poznan pokonal na wyjezdzie Odre. Widac ze chlopaki z Poznania juz sa w bardzo dobrej formie i okazalo sie ze zeszłotygodniowa wygrana 6:2 z Ruchem nie byla dzielem przypadku. W nastepnym meczu Łodzki KS przegral na swym stadionie z Kielecka Korona ktora tez bedzie szla w gore bo we wczorajszym meczu pokazala kawalek dobrego futbolu ale 3 punkty powinni zawdzieczac swemu bramkarzowi. A w Białymstoku Jaga pokonala Łodzki Widzew 2:1.
W sobote nie bylo niespodzianek ale za to byly w piatek kiedy Legia rozgromila Bełchatow. Ten mecz pokazal ze zeszlotygodniowa porazka w Kielcach byla jednorazowym slabym spotkaniem. A jeszcze wieksza niespodzianka byla gdy Polonia Bytom pokonala aktualnego mistrza Polski 1:0.
W tej kolejce jeszcze jedno spotkanie. Ruch spotka sie z Krakowska Wisła. Mysle jednak ze wygra minimalnie Krakowianie.
W sobote nie bylo niespodzianek ale za to byly w piatek kiedy Legia rozgromila Bełchatow. Ten mecz pokazal ze zeszlotygodniowa porazka w Kielcach byla jednorazowym slabym spotkaniem. A jeszcze wieksza niespodzianka byla gdy Polonia Bytom pokonala aktualnego mistrza Polski 1:0.
W tej kolejce jeszcze jedno spotkanie. Ruch spotka sie z Krakowska Wisła. Mysle jednak ze wygra minimalnie Krakowianie.