[Video] Zapowiedz: AS Roma - Juventus

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 września 2007, 10:21

Zapowiedź multimedialna dzisiejszego meczu, przygotowana przez stronę eurogoal.pl.

Ściągnij lub luknij - TUTAJ;p
Ostatnio zmieniony 24 września 2007, 13:36 przez rad3k88, łącznie zmieniany 1 raz.

oen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2007, 11:01

Spoko filmik!

A co do meczu to jestem przekonany, że to będzie wspaniałe widowisko.
Przeciwnik trudny, ale JUVE na pewno da sobie radę!
Będzie 2:0 dla nas!

FORZA JUVE
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 września 2007, 11:02

Za mało wspólnych ujęć między zawodnikami Romy i Juve :P

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 23 września 2007, 11:42

Nigdy nie oglądałem zapowiedzi meczów, dlatego trudno mi oceniać powyższą pracę. Napewno jest krótka, i jak wspomina poprzednik mało w niej bezpośrednich starć między zawodnikami Juventusu i Romy, jednak swoją rolę spełnia, wszystko, co powinno być o tym meczu powiedziane, w skrócie zostało zawarte :wink:.

patryks14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 września 2007, 12:00

Nawet fajne i zgadzam sie z poprzednikami powinno byc wiecej bezposrednich starc tych druzyn. Dzis bedzie 2-1 dla nas. :D Napewno bedzie to trudny mecz dla bianconerich i swietne widowisko dla kibicow.

Pzdr :ball:
Ostatnio zmieniony 23 września 2007, 12:02 przez patryks14, łącznie zmieniany 1 raz.

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2007, 12:01

Nie wiem czy zauważyliście, w którą stronę zwrócony jest palec na końcu...on wskazuje zwycięzcę dzisiejszego meczu...mam nadzieję,że wygramy, ale to na pewno nie będzie spacerek... Roma, to drużyna bardzo mocna, chociąz bez napastników...Totti jest taki przyszywany, bo żaden prawdziwy napastnik nie chce u nich grać... :smile: Alex i reszta dziś będą górą...jedną, a może i większą ilością bramek... FORZA JUVE!!!

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2007, 12:42

Szczerze mowiac czytajac 'zapowiedz' spodziewalem sie zupelnie czegos innego. Mialem nadzieje na przytoczenie ostatnich meczow obu druzyn w tym sezonie, porownanie formy, nawet na jakiegos polskiego lektora. Jesli chodzi o bezposrednie starcia to rowniez tego zabraklo, mialem nadzieje na ukazanie wynikow z kilku ostatnich sezonow/meczow towarzyskich, a takze urywki ukazujace atmosfere towarzyszaca meczom Romy z JUVE.

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2007, 12:44

Ten mecz to klasyk, a w takim meczu nie liczą sie wcześniejsze mecze i wyniki. Mam nadzieje ze odpowiednio się zmotywujemy na to spotkanie, będzie trudno, ale trochę szczęścia i może być dobrze.
Nie gra Camor, na którego wszyscy liczyliśmy. Miło by było jakby paru zawodników złapało formę :-D
Dobrze ze wraca Grygera ale nie zdaje mi się żeby zagrał w pierwszej 11. Chciałbym ale chyba nie jest na to gotowy.
Generalnie nasze szanse widzę w tym ze Roma uważa się za faworyta i w tym ze grała w LM.
Nie skazuje nas za porażkę, ale remis biorę w ciemno.

FORZA JUVE :!:

PS Filmik spoko!

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2007, 13:40

Genialny trailerek. Świetne klipy, muzyka, tempo :) . Materiały genialne, przede wszystkim ujęcie stadionów. Świetne ukazanie najlepszych graczy obydwu drużyn. Odgłosy komentatorów również kapitalnie wycięte. Nic tylko się uczyć i brać przykład, brawo.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2007, 13:46

Zapowiedź mnie rozczarowała. Tak jak pisał to Radek_88 w klipie powinny być same materiały z meczów pomiędzy Romą a Juventusem. A tak nie jest. Oczywiście niektóre fragmenty zasługują na pochwałę, ale całość sprawia wrażenie odrobionej pracy domowej w przerwie między lekcjami w dodatku na kolanie.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2007, 14:30

Ze strony technicznej przyznaję rację Mateusszkowi. Całość generalnie robi wrażenie, ale bardziej popieram Martina, bo to takie nie-wiadomo-co tak naprawdę. Fajne jest, ale krótkie, no i brakuje starć pomiędzy obiema ekipami. Szkoda, ale jestem pewien, że następnym razem wyjdzie to lepiej :ok:

Barton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2007, 15:00

Martin pisze:Zapowiedź mnie rozczarowała. Tak jak pisał to Radek_88 w klipie powinny być same materiały z meczów pomiędzy Romą a Juventusem. A tak nie jest. Oczywiście niektóre fragmenty zasługują na pochwałę, ale całość sprawia wrażenie odrobionej pracy domowej w przerwie między lekcjami w dodatku na kolanie.
Widać po wypowiedzi Martina że on bardzo dobrze wie jak wygląda praca domowa odrobiona na kolanie w przerwie między lekcjami. Praktykował to przez wiele lat (nawet 2 lata za dużo). :smile: I faktycznie zapowiedz zaledwie na dopuszczający. Najbardziej uderzyło mnie to co zostało już tutaj wspomniane, a mianowicie to że pokazywane były ujęcia z innych meczów a nie tylko z pojedynków Romy i Juve. Słabo...

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2007, 16:15

No ludzie. Celem traileru jest jak najbarwniejsze przedstawienie tego co ma być. Tam nie patrzy się czy będą jakieś edukujące materiały i tego typu rzeczy. Ma to w sposób fajerwerkowy przedstawiać ów mecz, oraz zachęcić do obejrzenia go. Powiedzieliście o starciach piłkarzy. Co chcieliście tam umieścić? Zazwyczaj takie przepychanki, walka o piłkę jest ukazywana na szerokim planie (czyli na tym głównym ujęciu meczowym) a dawanie takich ujęć gdzie ledwo widać co się dzieje mija się z celem. Radeek zawarł w swoim trailerze to co ma być, czyli sceny zagrzewające do walki. Zanim ktoś napisze takie coś, to radzę dobrze popatrzeć czy takie ujęcia są dostępne. Wg mnie ta praca wyszła wspaniale i ma z czego być dumny. Wszystko dynamicznie, zwiększa jeszcze zaciekawienie meczem i tak ma być. Brawo.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2007, 23:47

Zgadzam sie, ze praca pod wzgledem technicznym i jesli chodzi o dynamike jest bardzo dobra. Jednak wlasnie troszke brakuje tych bezposrednich starc, nawet nie do konca zgodnych z zasadami fair play. Od kilku ostatnich sezonow to wlasnie ostre starcia naleza do wizytowek meczow pomiedzy Roma a Juventusem. Na tym filmiku nie widzialem zas zadnej klotni, przepychanki, a to z pewnoscia dobitnie ukazuje napieta atmosfere panujaca w starciu tych ekip. Ostatnie pojedynki rowniez obfituja w wiele bramek, w tym filmiku zas ich nie bylo. Natomiast taka bramka Nedveda z Serie B nijak ma sie do meczu z Romanistami.

ODPOWIEDZ