Polska II liga
- Gałcio
- Juventino
Czy Piasta nazywasz beniaminkiem ?:)
A juz jutro walczymy o lidera, rozjedziemy gdyńskie śledzie ..
A juz jutro walczymy o lidera, rozjedziemy gdyńskie śledzie ..

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- RuTeK
- Juventino
Nie wiesz nawet jak Bliska jest mi Ta teoriaGałcio pisze:rozjedziemy gdyńskie śledzie ..
Sląsk w tym sezonie narazie lepiej sobie radzi z mocniejszymi rywalami niż ze słabiakami ! ale może to i lepiej bo przynajmniej czołówka nie odskakuje!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Gałcio
- Juventino
Zauważyłem, chociaż w Gliwicach nie rozegraliście jakiegoś wielkiego spotkania to urwaliście nam punkt, co świadczy o tym że macie mocny zespól. Póki co nie ma co typować kto awansuje bo ścisk w czołówce jest niemiłosierny i każdy moze wygrac z każdym. Benikaminki z pewnością nieco spuchną pod koniec i tu do głosu dojdą takie ekipy jak Polonia, Śląsk, Lechia, Piast czy Wisla Płock (oby nie).RuTeK pisze:
Sląsk w tym sezonie narazie lepiej sobie radzi z mocniejszymi rywalami niż ze słabiakami ! ale może to i lepiej bo przynajmniej czołówka nie odskakuje!
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- kedzier
- Juventino