Ideał kobiety
- mesju
- Qualità Juventino
Marzyć nam nikt zabronić nie może. Poza tym chyba dla większości facetów widok ładnej kobiety jest czymś przynajmniej przyjemnymLord_ Juve pisze:Hmm...napisze tylko tak, moj ideal jest moj a wasze...wasze mozecie najwyzej zobaczyc, uslyszec, nic wiecej.mJaUcViEej pisze:hehe... zobaczymy jak długo będziesz tak o niej mówićLord_ Juve pisze:Dobrze, ze ja już mam swój ideał.

Masz swój ideał? Fajnie. Też kiedyś miałem. Nawet kiedyś byłem z tym ideałem, a dziś prawie "cześć" sobie nie mówimy. Gadać o tym wiele, ale wniosek taki, że z "ideałami" to trza ostrożnie. I to bardzo.
- Martin
- Juventino
Problem polega na tym, że ideały wiedzą, że są w dużym kręgu zainteresowań i raczej pielęgnują "powłokę zewnętrzną" zamiast skupiać się na swoim wnętrzu. Efektem potem jakie są każdy widzi...
Poza tym jak napisał Lord_Juve: każdy ma swój ideał. Dla mnie ideałem jest moja żona... I tez ktos moze mi zarzucic: "Jestem ciekaw jak dlugo bedziesz tak mowił". Ja osobiscie wierzę, że bardzo, bardzo długo
Poza tym jak napisał Lord_Juve: każdy ma swój ideał. Dla mnie ideałem jest moja żona... I tez ktos moze mi zarzucic: "Jestem ciekaw jak dlugo bedziesz tak mowił". Ja osobiscie wierzę, że bardzo, bardzo długo

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Wojt
- Juventino
Ojj, trudno powiedzieć. No więc tak, włosy ciemny blond, szare oczy, 175cm wzrostu, koło 55kg wagi, jaśniutka cera (!). Tyle o wyglądzie. Z cech charakteru to: poczucie humoru, inteligencja, delikatność, cierpliwość o ogromnie wielkiej wartości. Przy okazji, chciałem pozdrowić pannę Paulinę, której opis tu umieściłem. Dziękuje 

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- minimav
- Juventino
Heh fajny temat
jak dla mnie podium zajmuja:
1. Jessica Alba (o moj Boże co za figura... i ten usmiech... i te nogi...
)
2. Elisha Cuthbert (-cenzor- mmm
- kto nie widzial niech ogladnie "Dziewczyne z sasiedztwa"
)
3. Natasza Urbańska - najładniejsza ze znanych polek
bije na glowe DODE 

1. Jessica Alba (o moj Boże co za figura... i ten usmiech... i te nogi...

2. Elisha Cuthbert (-cenzor- mmm

3. Natasza Urbańska - najładniejsza ze znanych polek

Ostatnio zmieniony 26 września 2007, 15:59 przez minimav, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Chyba tylko Siewier toleruje nie anorektyczki... Kurka czytać was to szok. Nie chce żeby ktoś, źle mnie zrozumiał broń Boże. (Pisze tak bo moja "sistar" nie należy do zbyt szczupłych osób ale buzie ma super i jest niesamowicie "ciepłą" osobą (bez gupiego myślenia;p) a widzie jak faceci patrzą na laski przy tuszy (w większości) i szkoda gadać)
Czyta się to wszystko ciekawie. Po pierwsze Ideału nie ma. Cokolwiek by sie pisało gadało będzie fajna z wyglądu to może nie dopasować się charakterem, możecie się rozumieć w życiu zamieszkacie razem i będzie wszystko nie tak. Wydaje mi się, że ten ideał polega na tym, że kocha się osobę mimo tego, że nie jest ideałem. Ideał szybko się nudzi. Moje zdanie nikt nie musi się z nim zgadzać. W życiu bym nie pomyślała, że wyjde za faceta, który nie lubił piłki nożnej i biedak żeby ze mną miał o czym gadać zobaczył swój pierwszy mecz w życiu od początku do końca na ME w Portugalii, bo ja o niczym innym nie gadałam. Jak widzicie, żaden z Was nie napisał "zapalonej kibicki Juve" bo taka osoba to dobry kumpel, owszem ma was zrozumieć, że chcecie popatrzeć na mecz ale musi posiadać wiele więcej.
Kurka rozpisałam się i nikt tego nie przeczyta ;p lipa;) Pozdrawiam IDEAŁY :twisted:
Czyta się to wszystko ciekawie. Po pierwsze Ideału nie ma. Cokolwiek by sie pisało gadało będzie fajna z wyglądu to może nie dopasować się charakterem, możecie się rozumieć w życiu zamieszkacie razem i będzie wszystko nie tak. Wydaje mi się, że ten ideał polega na tym, że kocha się osobę mimo tego, że nie jest ideałem. Ideał szybko się nudzi. Moje zdanie nikt nie musi się z nim zgadzać. W życiu bym nie pomyślała, że wyjde za faceta, który nie lubił piłki nożnej i biedak żeby ze mną miał o czym gadać zobaczył swój pierwszy mecz w życiu od początku do końca na ME w Portugalii, bo ja o niczym innym nie gadałam. Jak widzicie, żaden z Was nie napisał "zapalonej kibicki Juve" bo taka osoba to dobry kumpel, owszem ma was zrozumieć, że chcecie popatrzeć na mecz ale musi posiadać wiele więcej.
Kurka rozpisałam się i nikt tego nie przeczyta ;p lipa;) Pozdrawiam IDEAŁY :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
I tu się zgodze z Maggie. Nie ma ideału kobiety. Może być ładna, ale ciezki charakter posiadac. Moze byc fajna, zabawna, towarzyska, ale znowu z wygladu będzie brzydka. Nie klasyfikuje dziewczyn na ładne i brzydkie tylko na fajne i mniej fajne
pozdro 

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- Barton
- Juventino
Faceci mają pecha, że nie ma ideału kobiety... Żadna nie będzie w pełni "zadowalająca"Pemek pisze:I tu się zgodze z Maggie. Nie ma ideału kobiety. Może być ładna, ale ciezki charakter posiadac. Moze byc fajna, zabawna, towarzyska, ale znowu z wygladu będzie brzydka. Nie klasyfikuje dziewczyn na ładne i brzydkie tylko na fajne i mniej fajnepozdro

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Faceci.. Barton a ty uważaj co jutro nie bydziesz sie musioł odganiać od nagrzanych lachonów szukających swojego rycerza na białym koniu ;pBarton pisze:Faceci mają pecha, że nie ma ideału kobiety... Żadna nie będzie w pełni "zadowalająca"Pemek pisze:I tu się zgodze z Maggie. Nie ma ideału kobiety. Może być ładna, ale ciezki charakter posiadac. Moze byc fajna, zabawna, towarzyska, ale znowu z wygladu będzie brzydka. Nie klasyfikuje dziewczyn na ładne i brzydkie tylko na fajne i mniej fajnepozdro
A kobiety jak mają fajnie... Mają ideał mężczyzny taki jak np. ja (przystojny, z poczuciem humoru, inteligentny, bez nałogów, skromny, odpowiedzialny, uczynny, dobrze zbudowany itp., itd.)
Co to za sprawiedliwość
Ciesze się, żę ktoś przeczytał moje wypociny

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Barton
- Juventino
Też się z tym zgodzę. Przeczytałem w wikipedii pod hasłem diamentu to zdanie:Lord_ Juve pisze:Ideał kobiety to taki idealny diament...każda kobieta jest diamentem, trzeba tylko umieć zrobić z tego diamentu idealny, dla siebie.
[..]Duża część kryształów ma zaokrąglone kształty[...]
- minimav
- Juventino
rafal005 pisze:Z tych ze srebrnego ekranu - zdecydowanie Elisha Cuthbert - zresztą już kilka osób na forum też ją typowało :lol: Zapraszam na polskie forum fanów Elishy, które odkryłem niedawnohttp://elisha6.goldeye.info/board/ A jakby ktoś chciał świetny avatar z Elishą to niech wejdzie na: http://elisha.primenova.com/avatars.html
![]()
![]()
![]()
![]()
Z tych bardziej realnych - dziewczyna z mojego avatara - wygrywa nawet z Elishą :lol: Jest boskaPod każdym względem
Niestety nic więcej Wam nie zdradzę
- Juventus_Bianconeri
- Juventino
Mi się podoba Doda i się tego nie wstydze:D.
Mój ideał to około 1.70wzrostu,opalona,duże niebieskie oczy
:D.
Mój ideał to około 1.70wzrostu,opalona,duże niebieskie oczy

- Il Storico
- Juventino
Mój ideał to Salma Hayek.Na prawdę nieźle gra do tego ładna.Nie będę się dalej rozpisywał.Dziękuję
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2009, 19:07 przez Il Storico, łącznie zmieniany 1 raz.