Ciekawostki o Del Piero
- ToMeK
- Juventino
Jak sa o Nedvedzie to tez moze beda o Del Piero
Alex ma 3 samochody:ferrari i dwa modele alfa romeo ...wakacje spedza najchetniej na Karaibach albo w Indonezji...Jest fanem kina : W zeslzym roku bardzo podobal mu sie film Tożsamość Bouern'a - sensacja o szpiegu.Spedza duzo czasu przy komputerze surfujac po internecie ... moze tutaj zajrzal juz
Uwilbia golf oraz koszykowke.Del Piero projektuje meska bizuterie ... wydal plyte z 40 ulubionymi kawalkami muzyki jakiej slucha.
Alex ma 3 samochody:ferrari i dwa modele alfa romeo ...wakacje spedza najchetniej na Karaibach albo w Indonezji...Jest fanem kina : W zeslzym roku bardzo podobal mu sie film Tożsamość Bouern'a - sensacja o szpiegu.Spedza duzo czasu przy komputerze surfujac po internecie ... moze tutaj zajrzal juz

Uwilbia golf oraz koszykowke.Del Piero projektuje meska bizuterie ... wydal plyte z 40 ulubionymi kawalkami muzyki jakiej slucha.
- azuriana
- Juventino
1.Pink-Don t Let get me
2.Paul Oakenfold-Starry eyed surprise
3.Badly Drown Boy-Smething to talk about
4.Planet Funk- Who said
.
.
.
Aż tak do 40.Dino-Call me
Wiecie co nie mam siły tego przepisywać kupcie sobie nowe Bravo Sport z 23.07-5.08 tam jest wszystko z tej płyty i super zdjęcie Del Piero no i plakat z Nedvedem.
A cha jest jeszce,że Alex uwielbia golf a tak poza tym to słyszałam ,że już niedługo ma się zaobrączkować
I ma to być bardzo huczne i wystawne wesele.(Żeni się chyba z Sonią) 
2.Paul Oakenfold-Starry eyed surprise
3.Badly Drown Boy-Smething to talk about
4.Planet Funk- Who said
.
.
.
Aż tak do 40.Dino-Call me
Wiecie co nie mam siły tego przepisywać kupcie sobie nowe Bravo Sport z 23.07-5.08 tam jest wszystko z tej płyty i super zdjęcie Del Piero no i plakat z Nedvedem.

A cha jest jeszce,że Alex uwielbia golf a tak poza tym to słyszałam ,że już niedługo ma się zaobrączkować
- Mania
- Juventino
Projektuje biżuterie? A to ciekawe... Nie sądzę że uda mi się kupić... ale może chociaż obejrzeć..?Uwilbia golf oraz koszykowke.Del Piero projektuje meska bizuterie ... wydal plyte z 40 ulubionymi kawalkami muzyki jakiej slucha.
Agnieszka
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehhe od dawna znam te informacje
wszystko chyba jest zaczerpinięte z najlepszej gazety Bravo Sport
Mam oczywiście ten numer gdzie Alex podał ulubione piosenki
Jakoś ścieram sie z nim gustem muzycznym

- juveluck
- Juventino
Nie tylko na plane tej reklamowki, gral przeciez jeszce w paru spotach adidasa, w reklamie nuteli i komiksow z kaczorem donaldem(bodajze). Swietny pilkarz i aktorJuventinho pisze:Do tego Del Piero jest świetnym aktorem, co udowodnił na planie reklamowym wody mineralnej Uliveto.Może po zakończeniu kariery nakręci film
![]()

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- DeeJay
- Juventino
Wszyscy chwalili go za jego aktorskie zdolności w rekamie Uliveto, w której... zamienił jedynie kilka zdań...juveluck pisze:Nie tylko na plane tej reklamowki, gral przeciez jeszce w paru spotach adidasa, w reklamie nuteli i komiksow z kaczorem donaldem(bodajze). Swietny pilkarz i aktorJuventinho pisze:Do tego Del Piero jest świetnym aktorem, co udowodnił na planie reklamowym wody mineralnej Uliveto.Może po zakończeniu kariery nakręci film
![]()