Ciekawostki o Nedvedzie
- BIGGI
- Qualità Juventino
Prywatnie Nedved jest żonaty i ma dwoje dzieci. Swoją żonę Ivanę poznał w wieku zaledwie szesnastu lat i ożenił się z nią pięć lat później. Wraz z Ivaną ma córkę Ivankę i syna Pavla.
Piłkarz kolekcjonuje wina i uwielbia pizzę. Jego idolem jest Mike Tyson. Poza piłką Nedveda pasjonuje tenis i często można go spotkać na kortach. Jego ulubionym filmem jest Braveheart a aktorami, których grę najbardziej ceni, Julia Roberts i Mel Gibson.

Piłkarz kolekcjonuje wina i uwielbia pizzę. Jego idolem jest Mike Tyson. Poza piłką Nedveda pasjonuje tenis i często można go spotkać na kortach. Jego ulubionym filmem jest Braveheart a aktorami, których grę najbardziej ceni, Julia Roberts i Mel Gibson.
- 3andit
- Juventino
Hehe jak sie ma tyle kaski to można kolekcjonowac wina, bo ja to mógł bym co najwyżej zbierać etykiety z polskiej siaryjuveluck pisze:Tego kiedy poznal zonke nie wiedzialem. Te wina to calkiem fajne hobby.

< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
- Mania
- Juventino
A ten ser to nie przypadkiem "Mozarella"..? :roll:Ubóstwia jesczcze ser Mazarella oraz bardzo lubi wyscigi samochodowe ... mowi ''gdybym nie byl pilkarzem to kto wie moze bym sprobowal tego sportu''.Nie wyobrazam kolesia w wyscigach
Agnieszka
- azuriana
- Juventino
Oj tam Mozarella czy Mazarella i tak jest pycha.a_gu_nia pisze:A ten ser to nie przypadkiem "Mozarella"..? :roll:Ubóstwia jesczcze ser Mazarella oraz bardzo lubi wyscigi samochodowe ... mowi ''gdybym nie byl pilkarzem to kto wie moze bym sprobowal tego sportu''.Nie wyobrazam kolesia w wyscigach
Agnieszka

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Te ciekawosyki o Nedvedzie też oczywiście znam 8) Najlepsze jest, że Pavel z Żoną tak samo nazwali swoje dzieci
Ciekawe też, że Nedved swą żonę poznał w wieku 16 lat :shock: , tego akurat niewiedziałem, ja mam 16 8)
I 5 lat później jak miał 21 sie już z nią ożenił. Czego chcieć więcej od życia?

- ToMeK
- Juventino
NO tak ... sorki ... pomylka.Oczywiscie ze Mozarellaa_gu_nia pisze:A ten ser to nie przypadkiem "Mozarella"..? :roll:Ubóstwia jesczcze ser Mazarella oraz bardzo lubi wyscigi samochodowe ... mowi ''gdybym nie byl pilkarzem to kto wie moze bym sprobowal tego sportu''.Nie wyobrazam kolesia w wyscigach
Agnieszka