Kto jest Waszym "idolem" ??
- Pacos@
- Juventino
Moim idolem jest Edgar Davids. Co ciekawe pierwszy raz oczarował mnie swoją grą w tym samym meczu w którym Juve stało się moją ulubioną drużyną. Było to 15 Maja 2003 r. właśnie wtedy Juventus pokonał Real i awansował do finału LM.
- luceksejny
- Juventino
Moim Idolem jest David Trezeguet. Ponieważ uwielbiam oglądać napastnika który strzela mnóstwo goli. 8) 
- Bob Gnieciuch
- Juventino
A za to moim idolem jest moja mama, która bardzo dobrze i szybko szyje skarpetki. A jeśli chodzi o piłkarzy to są to Krzysztof Majda i Lee Quaye ze Stali Rzeszów oraz Alessandro del Piero. 

- Janek1986
- Juventino
Bezapelacyjnie Alessandro Del Piero, bowiem jego początku w Juventusie zbiegają się z czasem, w którym zacząłem kibicować Starej Damie. Choć pierwszą koszulkę miałem z Alenem Boksiciem, ale tylko dlatego, że akurat z Alexem tamtego dnia zeszły na pniu 

- rastapastor
- Milanista
- RavaneVialli
- Juventino
Jon Schaffer, gitarzysta Iced Earth - moim skromnym zdaniem najlepszy gitarzysta rytmiczny ostatnich lat, biorąc pod uwagę szeroko pojęty rock i metal.
- drozdi
- Juventino
proste pytanie prosta odpowiedz
oczywiscie BUFFON bo sam jestem bramkarzem a jak patrze na jego gre to oczom nie raz nie dowierzam jak on to robi i choc wiem ze to nie mozliwe chcialbym byc tak dobry jak on...
oczywiscie BUFFON bo sam jestem bramkarzem a jak patrze na jego gre to oczom nie raz nie dowierzam jak on to robi i choc wiem ze to nie mozliwe chcialbym byc tak dobry jak on...

- Bubu1899
- Milanista
- Franz del Torino
- Juventino
Najpierw moim wielkim idolem był Pavel Nedved, a w miarę upływu czasu, im dłużej kibicowałem Juventusowi, doszedł jeszcze Alex Del Piero.
''Czas jest względny, ale czasy są bezwzględne'' - Ferdynand K.
- Sapo
- Juventino
Jako ze temat nie mowi o idolu pilkarskim to powiem ze moim wzorem jest nasz ukochany Papiez Jan Pawel II. A jako wzor w pilce stawiam sobie Alexa 
ale pokój w ktorym zakłada sie dany wątek też ma znaczenie...
/kouba

ale pokój w ktorym zakłada sie dany wątek też ma znaczenie...
/kouba