Serie A (3): JUVENTUS 0-1 Udinese
- rokfor
bedzie na TV7 Bulgaria - potwierdzenie i cala ramowka trzeciej kolejki serie a <=> http://liveonsat.com/foot_italy.php#jacek32w pisze:Mam pytanie, czy na TV7 Bulgaria na pewno będzie ten mecz?? Bo gdy wchodzę na Link to po prawej stronie jest program.... i ten raczej nie wskazuje na transmisje jakiegokolwiek meczu.
A co do samego meczu, to obstawił bym 2:1.
0:1 Di Natale
1:1 Del Piero
2:1 Trezeguet
- alex_pl
- Juventino
Ja mam to szczęście że mi tv ants śmiga bez zarzutu, oglądałem więc już parę meczy za pomocą tego programu i jestem zadowolony póki co, jakość zwykle bardzo dobra, nie tnie, czegoż chcieć więcej?;)
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- benkas
- Juventino
Moim zdaniem mecz będzie bardzo ciężki, mam nadzieje, że dwa poprzednie to nie było tylko samo szczęście i że jednak po ciężkim mecz wygramy zasłużenie i utrzymamy lidera. Wynik: 2:1
Sorry, za offtopic, ale czy może mi ktoś powiedzieć jak się zarejestrować na tej stronie TV7 Bulgaria, bo do tej pory nie miałem czasu sie tym zająć
Sorry, za offtopic, ale czy może mi ktoś powiedzieć jak się zarejestrować na tej stronie TV7 Bulgaria, bo do tej pory nie miałem czasu sie tym zająć
- Marcinzakopane
- Juventino
Tu macie TV7 Bulgaria i nie trzeba sie rejestrowac wchodzisz i ogladasz!!
http://www.utv.bg/play/tv_1979.html
- Soulfly_Fanatic
- Juventino
Jak nie jak tak :-D Działa tylko jest pytanie czy sie serwer nie przeciązy podczas transmisji bo eraz śmiga.
Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
- Marcinzakopane
- Juventino
nie powinno byc z tym problemu:)Soulfly_Fanatic pisze:Jak nie jak tak :-D Działa tylko jest pytanie czy sie serwer nie przeciązy podczas transmisji bo eraz śmiga.
- rokfor
Marcinzakopane pisze:Tu macie TV7 Bulgaria i nie trzeba sie rejestrowac wchodzisz i ogladasz!!
Pisac umiesz a czytac juz nie?Bartolek pisze:a na jakim programie bedzie mozna ten mecz tez ogladac ?

- Bobeknaklo
- Juventino
Na tej bułgarskiej TV7 teraz jest taki zielony ekran z napisami jakimis??? Musze sie upewnic czy mi dziala bo coraz blizej meczu
Niech ktos mi powie 

- Marcin_FCJ
- Juventino
Udinese to wymagający rywal, jednak jak najbardziej do pokonania. Mają bardzo groźny i szybki atak więc trzeba będzie uniemożliwić pomocnikom Udine zagrywanie prostopadłych piłek do Quagliarelli, Di Natale czy też Asamoaha. Musimy od początku narzucić swój styl gry. Ważne by prowadzenie objąć już w 1 połowie. Prawdopodobny skład na mecz:
1 Buffon
2 Birindelli
14 Andrade
19 Criscito
3 Chiellini
8 Camoranesi
4 Almiron
6 Zanetti
11 Nedved
17 Trezeguet
10 Del Piero
Ja osobiście widziałbym Legrottaglie w miejsce Criscito. Oczekuję na dobry występ Birindelliego, który moim zdaniem udowodni wszystkim, że spokojnie może grać w Serie A. Warto odnotować, że w 1 składzie wreszcie ujrzymy Mauro. Na ławce wciąż pozostaje Tiago co może niepokoić. Atak optymalnie. Tradycyjnie liczę na bramkę Del Piero. Chciałbym, żeby dziś 1 napastnikiem do wejścia był Palladino a nie Iaquinta. W rezerwie mamy:
Belardi, Legrottaglie, Molinaro, Tiago, Nocerino, Palladino, Iaquinta.
Rezerwa wygląda dobrze, także zawsze będzie można coś zmienić. Liczę iż wreszcie zachowamy czyste konto bramkowe i podtrzymamy serię meczów w których dużo strzelamy.
Juve 3-0 Udine
Del Piero, Del Piero, Palladino 8)
Ave Juve !
1 Buffon
2 Birindelli
14 Andrade
19 Criscito
3 Chiellini
8 Camoranesi
4 Almiron
6 Zanetti
11 Nedved
17 Trezeguet
10 Del Piero
Ja osobiście widziałbym Legrottaglie w miejsce Criscito. Oczekuję na dobry występ Birindelliego, który moim zdaniem udowodni wszystkim, że spokojnie może grać w Serie A. Warto odnotować, że w 1 składzie wreszcie ujrzymy Mauro. Na ławce wciąż pozostaje Tiago co może niepokoić. Atak optymalnie. Tradycyjnie liczę na bramkę Del Piero. Chciałbym, żeby dziś 1 napastnikiem do wejścia był Palladino a nie Iaquinta. W rezerwie mamy:
Belardi, Legrottaglie, Molinaro, Tiago, Nocerino, Palladino, Iaquinta.
Rezerwa wygląda dobrze, także zawsze będzie można coś zmienić. Liczę iż wreszcie zachowamy czyste konto bramkowe i podtrzymamy serię meczów w których dużo strzelamy.
Juve 3-0 Udine
Del Piero, Del Piero, Palladino 8)
Ave Juve !
- darek
- Juventino
U mnie była przed chwilą reklama proszku czy czegoś takiegoBobek1991 pisze:Na tej bułgarskiej TV7 teraz jest taki zielony ekran z napisami jakimis??? Musze sie upewnic czy mi dziala bo coraz blizej meczuNiech ktos mi powie
A teraz mydełko reklamują. To dobry mam program?
Wydaję mi się że teraz tam leci jakiś program ogrodniczy
- Bobeknaklo
- Juventino
No to fajnie. Mi nie dziala! :płaczę: :płaczę: :płaczę:
Pisze cos o Media Player 11. Trzeba go miec?
Jaki macie?? Co trzeba miec jakies kodeki czy cos zeby dzialalo?
- Bartas_01
- Juventino
Ja mam zwykly standardowy WMP z Windowsa XP(ale nawet nie wiem jaki tam numer standardowo jest) i media codec pack najnowszy i bez zadnych problemow chodzi a jakosc slicznaBobek1991 pisze:No to fajnie. Mi nie dziala! :płaczę: :płaczę: :płaczę:
- orzo
- Juventino
Moim skoromym zdaniem dzisiaj zdobędziemy 3pkt. co umocni nas na pozycji lidera włoskiej serie A, a co za tym idze odskoczymy np. Milanowi, ktory traci bez sensu punkty...