Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Krystian Walkiewicz
- Juventino
Dzis dostalem paczke od Czech i jak zwykle w niej 24 obrazki z pilkarzami i dane. Ale jeszcze tam jest Nedved i Grygera. 

- zebol
- Juventino
Dziś Korona Kielce(po liście)
Dwie fotki Hermes i Jacek Zieliński oraz dwa programy meczowe z odrą wodzisław i lechem poznań :lol:
Dwie fotki Hermes i Jacek Zieliński oraz dwa programy meczowe z odrą wodzisław i lechem poznań :lol:
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- white_wolv
- Juventino
Autorzy kolejnych postow proszeni sa o to aby informowac co w danej paczce otrzymali. Posty typu "dzis paczka od Grzegorza Rasiaka" beda traktowane jako nabijanie.
- Palladino
- Juventino
Dziś od:
Hertha Berlin autografy:
Marko Pantelic
Arne Friedrich
Łukasz Piszczek
Josip Simunic
i od Zagłębia Lubin autografy:
Czesław Michniewicz
Szymon Pawłowski
Zdjęcia tych i wielu innych moich autografów znajdziecie w mojej galerii autografów: www.ziuteksgallery.fotopic.net
Pozdrawiam.
Hertha Berlin autografy:
Marko Pantelic
Arne Friedrich
Łukasz Piszczek
Josip Simunic
i od Zagłębia Lubin autografy:
Czesław Michniewicz
Szymon Pawłowski
Zdjęcia tych i wielu innych moich autografów znajdziecie w mojej galerii autografów: www.ziuteksgallery.fotopic.net
Pozdrawiam.
- minimav
- Juventino
No dobra. Z tego co widze to na wiekszosc listow federacje/kluby odpowiadaja. Wobec tego tez sprobuje. Ale czy ktos moze podac mi, za jaka kwote trzeba nakleic znaczki np do Wloch, Niemczech, Hiszpanii, Czech, Anglii, USA?
- Kamil_on
- Juventino
minimav pisze:No dobra. Z tego co widze to na wiekszosc listow federacje/kluby odpowiadaja. Wobec tego tez sprobuje. Ale czy ktos moze podac mi, za jaka kwote trzeba nakleic znaczki np do Wloch, Niemczech, Hiszpanii, Czech, Anglii, USA?
Cena znaczków:
- Do państw UE: 2.40 zł
- Na pozostałe kontynenty: 2.50
- Na terenie Polski: 1.35
Jak juz ktoś powiedział www.google.pl nie boli

- minimav
- Juventino
Dzieki serdeczne 
PS. www.google.pl nie boli, ale boli strona poczty polskiej, na ktorej nie moglem sie takich informacji doszukac...
przy okazji chcialbym Was jeszcze zapytac, czy listy piszecie komputerowo czy odrecznie? ;>

PS. www.google.pl nie boli, ale boli strona poczty polskiej, na ktorej nie moglem sie takich informacji doszukac...
no tak... ;pMichał_B pisze:Chciec znaczy moc, polecam strone: http://www.cennik.poczta.lublin.pl , sa tam wszystkie ceny. Znalezienie tej strony zajelo mi niecale 5 sekund.
Pozdrawiam.
przy okazji chcialbym Was jeszcze zapytac, czy listy piszecie komputerowo czy odrecznie? ;>
Ostatnio zmieniony 21 września 2007, 22:00 przez minimav, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_B
- Juventino
Chciec znaczy moc, polecam strone: http://www.cennik.poczta.lublin.pl , sa tam wszystkie ceny. Znalezienie tej strony zajelo mi niecale 5 sekund.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.