Orange Ekstraklasa 2007/2008
- Bob Gnieciuch
- Juventino
Stracić to Wisła może szanse na mistrzostwo w tym sezonie, bo teraz ja oglądam wszystkie mecze OE, które lecą na Canal + u mojego kolegi Kacora na jego komórce i mam przy sobie mojego szczęsliwego zielonego trampka, a wiedzcie, że jeśli go mam przy sobie i oglądam mecz Legii to zawsze wygrywają. Więc reszta drużyn może sobie powalczyć jedynie o 2 miejesce. 

Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2007, 13:47 przez Bob Gnieciuch, łącznie zmieniany 1 raz.
- rastapastor
- Milanista
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Gdyby tylko piłkarze Zagłębia potrafili uderzyć piłkę z paru metrów tak, aby ta poleciała w światło to równie dobrze Legia mogła parę bramek stracić.MrMaro pisze:Legia popełnia błędy w obronie, ale strzela bramki a to najważniejsze. Teraz, w najbliższym meczu z Zagłębiem może paść remis, ale pozostaną liderem i oby tak do końca. Gdyby Chinyama nie marnował tylu sytuacji to Legia wygrała by z 8-0 i wtedy dopiero to by zrobiło wrażenie na wszystkich.
Wisła jest na prawno w lepszej sytuacji z tego względu, że ma już za sobą mecze z takimi drużynami jak Bełchatów, Lubin, Korona. Legia za to pierwsze mecze grała z dużo łatwiejszymi drużynami. Prawdziwą wartość piłkarze Urbana będą mogli udowodnić jednak już w najbliższej kolejce. I jakoś nie sądzę, aby uzyskali tak dobry wynik jak Wisła z Lubinie. Ba! wątpię, aby wywieźli z terenu mistrza Polski choćby jeden punkt

- valsir
- Juventino
a moze na odwrot Wisla se nie poradzi ze slabszymi druzynami
W kazdym meczu tylko 3 punkty do zdobycia sa i tyle kazdy ma taka sama wartosc wagowa :]

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- Dominik10
- Juventino
W tym sezonie ciagle zaskakuje mnie Legia WArszawa ktora pokonala
2:0 mistrza kraju Zaglebie. Co jeszcze bardziej mnie zaskoczyło to ze nie stracili jeszcze ani jednej bramki. Bardzo pewnie broni Mucha, który
chyba bardzo dobrze zajal miejsce Fabianskiego ktory odszedl do
Arsenalu. Jeszcze duzo kolejek przed nami i mam przeczuci ze jednak
mistrzostwo zdobedzie Krakowska Wisła która wedlug mnie prezentuje
lepszy futbol od Legionistow i mysle ze jeszcze duzo krwi napsuje Lech
Poznan jesli nie bedzie tracil glupich bramek a co za tym idzie punktow.
2:0 mistrza kraju Zaglebie. Co jeszcze bardziej mnie zaskoczyło to ze nie stracili jeszcze ani jednej bramki. Bardzo pewnie broni Mucha, który
chyba bardzo dobrze zajal miejsce Fabianskiego ktory odszedl do
Arsenalu. Jeszcze duzo kolejek przed nami i mam przeczuci ze jednak
mistrzostwo zdobedzie Krakowska Wisła która wedlug mnie prezentuje
lepszy futbol od Legionistow i mysle ze jeszcze duzo krwi napsuje Lech
Poznan jesli nie bedzie tracil glupich bramek a co za tym idzie punktow.
- Michal17
- Juventino
Rachunki z Dolhą wyrównane :twisted:, Lech na kolanach i jeszcze do tego Cracovia przegrywa - świetna kolejka! 8)
Na boisku Wisła o klasę lepsza więc w zasadzie nie ma co się wypowiadać o meczu piłkarsko...
Na trybunach bardzo dobrze, sektor D przejął rolę głównego odpowiadającego i wspomagającego doping. Ale dla samego:
"- Dolha?
- Co?
- 4:0!"
warto było przyjść na stadion... Z pozycji sektora C kibice Lecha wypadli słabo a biorąc poprawkę na oczekiwania to nawet bardzo słabo. Jeszcze zupełnie kretyńska (czego można się spodziewać po Lechu-Cracovii-Arce :?) akcja z rzucaniem "świecidełek" w stronę sektora A - szczyt buractwa i bezradności...
Na boisku Wisła o klasę lepsza więc w zasadzie nie ma co się wypowiadać o meczu piłkarsko...
Na trybunach bardzo dobrze, sektor D przejął rolę głównego odpowiadającego i wspomagającego doping. Ale dla samego:
"- Dolha?
- Co?
- 4:0!"
warto było przyjść na stadion... Z pozycji sektora C kibice Lecha wypadli słabo a biorąc poprawkę na oczekiwania to nawet bardzo słabo. Jeszcze zupełnie kretyńska (czego można się spodziewać po Lechu-Cracovii-Arce :?) akcja z rzucaniem "świecidełek" w stronę sektora A - szczyt buractwa i bezradności...
- paku
- Juventino
DAHAHAHA !
Było ich 6 ! Potem 12 !
Upokorzony Dolha. Niech wie co znaczy zdrada !
Ultras, byłes na meczu ?
Doping kozacki.
Parę tekstów kozackich
Uważałem kibiców Lecha za najlepszych w Polsce. Teraz są dla mnie zerem po tej akcji z rzucaniem.
Zapomniałem dodać ze maja poczucie humoru.
Gramy u siebie ! Kolejorz gramy u siebie !

Było ich 6 ! Potem 12 !

Upokorzony Dolha. Niech wie co znaczy zdrada !

Ultras, byłes na meczu ?
Doping kozacki.
Parę tekstów kozackich

Uważałem kibiców Lecha za najlepszych w Polsce. Teraz są dla mnie zerem po tej akcji z rzucaniem.
Zapomniałem dodać ze maja poczucie humoru.
Gramy u siebie ! Kolejorz gramy u siebie !

- valsir
- Juventino
Nareszcie wróciłem z Francji, więc mogę na bieżąco śledzić polską piłkę kopaną 
Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków chyba nie będzie tak jak przed rokiem więc 2
Lech Poznań - GKS Bełchatów nie wiem dokładnie w jakiej formie jest Bełchatów więc chyba wygra Lech 1
Cracovia - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski X2 4 miejsce sprzed roku Cracovii to chyba było nieporozumienie
Górnik Zabrze - Polonia Bytom X1 A co tam, i tak górnik zostanie w ekstraklasie nawet jak będzie ostatni
Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 2
Łódzki KS - Zagłębie Sosnowiec 2 ŁKS w tym sezonie chyba nie powalczy za dużo
Jagiellonia Białystok - Korona Kielce 2 Nie sądzie by wynik był inny
Legia Warszawa - Widzew Łódź 1 Tutaj jest wszystko wiadome

Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków chyba nie będzie tak jak przed rokiem więc 2
Lech Poznań - GKS Bełchatów nie wiem dokładnie w jakiej formie jest Bełchatów więc chyba wygra Lech 1
Cracovia - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski X2 4 miejsce sprzed roku Cracovii to chyba było nieporozumienie

Górnik Zabrze - Polonia Bytom X1 A co tam, i tak górnik zostanie w ekstraklasie nawet jak będzie ostatni
Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 2
Łódzki KS - Zagłębie Sosnowiec 2 ŁKS w tym sezonie chyba nie powalczy za dużo
Jagiellonia Białystok - Korona Kielce 2 Nie sądzie by wynik był inny
Legia Warszawa - Widzew Łódź 1 Tutaj jest wszystko wiadome

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- Michal17
- Juventino
Nie jest źle 8) Ciekawe co pokażecie 27.10 :twisted:Dionizos pisze:Jak juz mowimy o dopingu to obejzyjcie to:
A pomijając kibiców: piłkarze Legii w dość imponującym stylu regularnie wszystkich ogrywają...
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Nooo nie był bym tego taki pewien...ŁKS w tym sezonie chyba nie powalczy za dużo

Do końca sezonu wiele kolejek a Ty już skreślasz ŁKS :naughty:
- Dominik10
- Juventino
Legia zadziwia mnie w tym sezonie ale juz wczoraj mecz pokazal ze nie jest ona nie do pokonania. Widzew wyszedl na to spotkanie bardzo zdeterminowany przy odrobinie szczescia urwac punkty stolecznej druzynie. ALe mysle ze juz w nastepnym spotkaniu Legia straci punkty bo jak nie to liga stanie sie bardzo nudna.
A i jeszcze mnie bardzo zaskoczyła wysoka wygrana Zabrzańskiego Górnika z beniaminkiem z Bytomia. Pokazuje to ze Gornicy chca pokazac sie z bardzo dobrej strony.
A i jeszcze mnie bardzo zaskoczyła wysoka wygrana Zabrzańskiego Górnika z beniaminkiem z Bytomia. Pokazuje to ze Gornicy chca pokazac sie z bardzo dobrej strony.
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Widzew? Już predzej inne druzyny mogły ugrac jakies punkty z Legia, ale akurat nie Widzew. Legia caly czas dyktowala tempo i bez bledow takich jak w poprzednich spotkaniach. Bramka dla Widzewa troche przypadkowo i poza "strzalem" Vuko i probami Piechny Widzew nie zagrozil Legii. Wojskowi graja coraz lepiej i widac prace P. Urbana. Oby tak dalej! I ten doping... najlepsi kibice w Polsce!Dominik10 pisze:Legia zadziwia mnie w tym sezonie ale juz wczoraj mecz pokazal ze nie jest ona nie do pokonania. Widzew wyszedl na to spotkanie bardzo zdeterminowany przy odrobinie szczescia urwac punkty stolecznej druzynie. ALe mysle ze juz w nastepnym spotkaniu Legia straci punkty bo jak nie to liga stanie sie bardzo nudna.
.
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""