Snai: Totti faworytem strzelców Serie A
- Del
- Juventino
no no, niezle cenia naszych napadziorow. Treze jest wyzej od kazdego napastnika z Interu, a Alex mimo iz 33 letnie jest stawiany na rowni z Ibrahimovicem. Mam nadzieje, ze utrzyma forme i bedzie ok 20 bramek pod koniec sezonu 

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Moim zdaniem trezegueta stac na krola strzelcow.Patrzac na sparingi jest to jeden z najskuteczniejszych napastnikow,choc liga moze zmylic.Jezeli tylko bedzie wykorzystywac sytuacje nadarzajace sie to bedzie dobrze.
Co do reszty to zagrozic mu moga z cala pewnoscia Suazo( o ile bedzie grac w podstawowym skladzie)Totti,ktory mimo,iz nie jest typowym snajpierem to moze namieszac,moglbym takze powiedziec o 2 napatsnikach milanu,ktorych tez nie wolno lekcewazyc,czyli Inzaghi i Gilardino,choc nie wiadomo czy beda grac w podstawowym skladzie.
Co do reszty to zagrozic mu moga z cala pewnoscia Suazo( o ile bedzie grac w podstawowym skladzie)Totti,ktory mimo,iz nie jest typowym snajpierem to moze namieszac,moglbym takze powiedziec o 2 napatsnikach milanu,ktorych tez nie wolno lekcewazyc,czyli Inzaghi i Gilardino,choc nie wiadomo czy beda grac w podstawowym skladzie.
- Bob Gnieciuch
- Juventino
Ja myślę, że Trazegueta spokojnie stać na ten tytuł, zdobył go już kilka lat temu razem z bodajże Hubnerem. Początek w jego wykonaniu znakowmity, więc liczę na więcej :-D
- luceksejny
- Juventino
Myślę że koronę króla strzelców zdobędzie Trezeguet lub Iaquinta.
Obaj pokazali to w pierwszym meczu :-D

Najlepszy klub na świecie Juventus Turyn a w Polsce Legia Warszawa!!
- Mati
- Juventino
Obaj są świetnymi napastnikami i udowadniają to od kilku sezonów, do tego z ligi ubyło kilku świetnych strzelców (Bianchi, Toni, Lucarelli) ale radzę nie wpadać w hurra optymizm.To dopiero pierwszy mecz, a o każdą bramkę będzie teraz o wiele trudniej niż dwa, trzy sezony temu.luceksejny pisze:Myślę że koronę króla strzelców zdobędzie Trezeguet lub Iaquinta.
- Gladiator87
- Juventino
Moim zdaniem Krolem Strzelców SERIE A będzie ktoś z JUVE
mamy wspaniałych napadziorów ALEX.TREZEGUET.IAGUINTA.
TOP 6 według mnie:
:puck: 1.TREZEGUET
21
:puck: 2.IAGUINTA
18
:puck: 3.TOTTI
16
:puck: 4.KAKA
14
:puck: 5.DEL PIERO
13
:puck: 6.MUTU 10
11
mamy wspaniałych napadziorów ALEX.TREZEGUET.IAGUINTA.
TOP 6 według mnie:
:puck: 1.TREZEGUET

:puck: 2.IAGUINTA

:puck: 3.TOTTI

:puck: 4.KAKA

:puck: 5.DEL PIERO

:puck: 6.MUTU 10

...::::::::::::WISŁA * KRAKÓW:::::::::::::::...
*J A N P A W E Ł 2*
*J A N P A W E Ł 2*
- youvee666
- Juventino
a królem strzelców może zostac Iaquinta i co wtedy??? to jest mój faworyt numer 1 a numer dwa to oczywiście KAKA a potem Trezeguet i reszta snajperów... gratuluje firmie nie umieszczenia na liscie Vincenzo Iaquinty... moze sie zdziwicie
- naros
- Juventino
Myślę że jeśli David utrzyma taką formę strzelecką przynajmniej przez 3/4 sezonu to zostanie królem strzelców. Na drugim miejscu obstawiał bym Kake a dalej może Del Piero, ale tylko wtedy jeśli będzie to ten sam Alex z Serie B!

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- orzo
- Juventino
Naz Trezege.... na Krola... hmmm no nie wime raczej wydaje mi się, ze nie jest w stane osiągnąc takiego sukcesu. Wydaje mi się, ze David będzie w czołówce ale napewno nie zostanie krolem strzelców, jak i równiez Del Piero. Natomiast co do mojego typu na krola strzelców to ja stawiam Kake:)
- KieLoN
- Juventino
Del Piero czy Iaquinta lubią niekiedy przytrzymać piłeczke przy nóżce, przez co są bardziej podatni na faule i kontuzje. Trezeguet to sęp pola karnego. uderzy nogą, głową, czymkolwiek.. i wszystko to z pierwszej piłki. jezeli mowa o pilkarzach juve, to własnie David jest moim faworytem do korony króla.
- Venomik
- Juventino
Wyskoczyliście trochę z tym Kaką...
Oglądam sporo meczów Milanu i powiem wam, że Kaka bardzo często gra w lidze przeciętne mecze. W których nie pokazuje nic.
Ostatni sezon miał najlepszy w karierze. Strzelił w Serie A 8 bramek.
Być może w tym sezonie strzeli więcej, ale nie wierzę by miał strzelić 3 razy tyle co ostatnio, a tyle gdzieś będzie potrzeba do korony króla strzelców.
Iaquinta nie ma też większych szans na tytuł. Nie może być pewien miejsca w pierwszym składzie, to raz. Dwa - nikt już tutaj na niego grać nie będzie.
Ciężko więc oczekiwać, by strzelił 10 bramek więcej niż zwykł to robić.
Fawort jest jeden: Treze. Pamiętam jak go broniłem kilka miesięcy temu i dziś mogę zatriumfować. Od poczatku pokazuje klasę, 4 bramki po dwóch kolejkach. Oby utrzymał podobną formę (identycznej nie ma szans, bo to by dawało prawie 80 bramek w sezonie
) i zakończył sezon z blisko 30 bramkami na koncie.
Kto dalej? Hmm... Totti. Świetny ostatni sezon, jego drużyna powinna mu pomagać, bo gra wyraźnie na niego.
W Interze szanse ma na to Ibra, co niestety zaczyna pokazywać. Skuteczność o wiele większa niż w ostatnim sezonie u nas. Ale i tak nie daje mu więcej jak 20 bramek.
Oglądam sporo meczów Milanu i powiem wam, że Kaka bardzo często gra w lidze przeciętne mecze. W których nie pokazuje nic.
Ostatni sezon miał najlepszy w karierze. Strzelił w Serie A 8 bramek.
Być może w tym sezonie strzeli więcej, ale nie wierzę by miał strzelić 3 razy tyle co ostatnio, a tyle gdzieś będzie potrzeba do korony króla strzelców.
Iaquinta nie ma też większych szans na tytuł. Nie może być pewien miejsca w pierwszym składzie, to raz. Dwa - nikt już tutaj na niego grać nie będzie.
Ciężko więc oczekiwać, by strzelił 10 bramek więcej niż zwykł to robić.
Fawort jest jeden: Treze. Pamiętam jak go broniłem kilka miesięcy temu i dziś mogę zatriumfować. Od poczatku pokazuje klasę, 4 bramki po dwóch kolejkach. Oby utrzymał podobną formę (identycznej nie ma szans, bo to by dawało prawie 80 bramek w sezonie

Kto dalej? Hmm... Totti. Świetny ostatni sezon, jego drużyna powinna mu pomagać, bo gra wyraźnie na niego.
W Interze szanse ma na to Ibra, co niestety zaczyna pokazywać. Skuteczność o wiele większa niż w ostatnim sezonie u nas. Ale i tak nie daje mu więcej jak 20 bramek.
Dirty mind
- TURINIO
- Juventino
Ty wyskoczyłeś trochę z tą przeciętnością Kaki 
Tak się składa,że również oglądam sporo meczów Milanu i jak dla mnie 'rosso-neri' bez swojego 'kogoś'-(coś pomiędzy ofensywnym pomocnikiem a cofniętym napastnikiem) tracą połowę swojej wartości
Zgadzam się jednak absolutnie,że Brazylijczyk nie jest faworytem w wyścigu o tytuł najlepszego strzelca Serie A..
Zgadzam się również w zupełności,że najwięksi faworyci to powracający do wielkiej formy-David Trezeguet,najlepszy włoski piłkarz-Francesco Totti i najlepszy napastnik faworyta rozgrywek-Zlatan Ibrahimović..
Pamiętajmy jednak,że to dopiero początek sezonu..Mam nadzieję,że objawi nam się jakiś 'czarny koń' w wyścigu o tytuł króla strzelców

Tak się składa,że również oglądam sporo meczów Milanu i jak dla mnie 'rosso-neri' bez swojego 'kogoś'-(coś pomiędzy ofensywnym pomocnikiem a cofniętym napastnikiem) tracą połowę swojej wartości

Zgadzam się jednak absolutnie,że Brazylijczyk nie jest faworytem w wyścigu o tytuł najlepszego strzelca Serie A..
Zgadzam się również w zupełności,że najwięksi faworyci to powracający do wielkiej formy-David Trezeguet,najlepszy włoski piłkarz-Francesco Totti i najlepszy napastnik faworyta rozgrywek-Zlatan Ibrahimović..
Pamiętajmy jednak,że to dopiero początek sezonu..Mam nadzieję,że objawi nam się jakiś 'czarny koń' w wyścigu o tytuł króla strzelców

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- fernandinho10
- Juventino
Stawiiam na trezegola mysle ze ustrzeli ponad 20 brameczek ale nie zapominam o Ibrze ktory tez moze sporo bramek ustrzelic.
1. Trezeguet
2. Ibrahimovic
3. Totti
1. Trezeguet
2. Ibrahimovic
3. Totti
Juve rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
- orzo
- Juventino
A ja się zgadzam z Venomik, poniewaz Kaka nprawde w lidze gra przeciętnie. Kaka w lidze przeciętnie, ale jak przystało na gwiazdę zespołu potrafi w cięzkim meczu pokaza to co naprawde potrafi i wygrac samemu mecz.

- Tharp
Jak Del Piero zdobędzie 10-12 goli, to będzie dobrze. Trezeguetowy standard to 15-23 (chociaż, jakby było więcej, to bym nie marudził ;]), oby wystarczyło na króla strzelców. Iaquinta raczej nie zakróluje, ale swoje 15 napewno zdobędzie. Tak czy inaczej - najgroźniejszym przeciwnikiem Trezegueta w walce o KS będzie napewno Totti. Ibrahimovic nie umie trzymać równej formy przez CAŁY sezon, Quagliarella strzela ładne bramki, ale nie za dużo, Toniego nie ma. Conajwyżej Kaka może się ewentualnie przyłączyć do 'walki'.