tatuaże

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2007, 14:59

Dragon pisze:Dla mnie symbolem bedzie byk jak w herbie, no ale to indywidualna sparawa :P
To nie jest indywidualna sprawa... Byk jest symbolem torino a w herbie jest tylko z racji odwołania do herbu miasta. Naszym symbolem jest zebra.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2007, 15:11

Dragon pisze:Dla mnie symbolem bedzie byk jak w herbie, no ale to indywidualna sparawa :P

Swoją drogą, od soboty również i ja mogę się szczycić, że na mojej skórze już do końca życia będzie widnial najpiękniejszy i najważniejszy dla mnie napis.
Planowałem i zrobiłem, to byla tylko kwestia kasy. To mój osobity ślub, nieprzesdzam :P
Za tatuaż dalem 250 zł. Robił mi go 2 h. Kontur trochę boli, zwlaszcza, jak jeszcze nie jest się osfojonym z bólem, potem już jest ok :)
Oto tatuaż http://images21.fotosik.pl/401/ca619bacd170b3camed.jpg później dorzucę jeszcze 2 fotki w trakcie robienia i minutowy filmik z komórki :)
JUVENTUS PER SEMPRE :!:
Piękny tatuaż. Właśnie takie mi się najbardziej podobają, ale to jeszcze nie ta pora :smile:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
PSSjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2007, 15:55

Swoją drogą, od soboty również i ja mogę się szczycić, że na mojej skórze już do końca życia będzie widnial najpiękniejszy i najważniejszy dla mnie napis.
Planowałem i zrobiłem, to byla tylko kwestia kasy. To mój osobity ślub, nieprzesdzam :P
Za tatuaż dalem 250 zł. Robił mi go 2 h. Kontur trochę boli, zwlaszcza, jak jeszcze nie jest się osfojonym z bólem, potem już jest ok :)
Oto tatuaż http://images21.fotosik.pl/401/ca619bacd170b3camed.jpg później dorzucę jeszcze 2 fotki w trakcie robienia i minutowy filmik z komórki :)
JUVENTUS PER SEMPRE :!:
A teraz Cie nie boli ? Bo na tym zdjeciu troche zaczerwieniona masz reke w okolicach liter. Tez mysle nad zrobieniem sobie podobnego tatuazu ale nie wiem czy to jest dobre miejsce..

FORZA JUVENTUS TORINO
T S WISLA KRAKOW
juvepiotr18(stare)

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 września 2007, 18:37

Dragon

bardzo fajnie wyszedł ten tatuaż generalnie w fajnym miejscu :):)
mój herb tyle samo kosztował 250zł
mnie najbardziej bolało cieniowanie a tak ogolnie to spox
ja sobie planuje jeszcze cos do herbu dorobic tylko nie wiem konkretnie co moze ma ktos jakijs fajny pomysł??

Pozdrawiam:)

JUVENTUS&CRACOVIA :twisted:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 10:23

bblackk pisze:
Dragon pisze:i minutowy filmik z komórki :)
Z reakcji rodziców? :prochno: ;)
Nie, chociaż niebyłoby czego w sumie nagrywać, no może mamę trochę :D
juveluck pisze:To nie jest indywidualna sprawa... Byk jest symbolem torino a w herbie jest tylko z racji odwołania do herbu miasta. Naszym symbolem jest zebra.
Masz rację, trochę się zamotałem, nie do końca mi o to chodziło, ale to już nie istotne :)
PSSjuve pisze: A teraz Cie nie boli ? Bo na tym zdjeciu troche zaczerwieniona masz reke w okolicach liter.
Już nie, to było na drugi dzień po zrobieniu to jeszcze bolało, przypisal mi maść i smaruje.
PSSjuve pisze:Tez mysle nad zrobieniem sobie podobnego tatuazu ale nie wiem czy to jest dobre miejsce..
juvepiotr18 pisze:Dragon
bardzo fajnie wyszedł ten tatuaż generalnie w fajnym miejscu :):)
Właśnie nad miejscem się zastanawaiłem najdłużej. Wiadomo to prawa ręką, ktorą się na codzień podaje i różnie ludzie mogą na to patrzeć, zwlaszcza starsi, którzy żyją starą teorią, że tatuaż wiąże się odrazu z kryminalizmem. Ale powiem tak, nie miałem się z czym ukrywać, z dumą go noszę w widocznym miejscu :P

Tu fotka po konturze, niezły kleks heh
Tu w trakcie
Minutę po, aha, litera v nie jest połączona tym ogonkiem jak ma parów, nie chcialem bo wygląda jak b

Tu filmik, tylko jakoś kiepska http://www.sendspace.com/file/jjdxkc

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 19:35

Nooo Dragon elegancko :D I miejsce też super. Myślałem o czymś podobnym, ale ciągle się nie mogę zdecydować :doh:

juvepiotr18(stare)

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 20:02

chcialbym urozmaicic swój tylko nie wiem dokladnie jak...;/ Ma ktos moze jakijś pomysł??

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 20:20

Odgapiacz, na na na na na! :whistle:

JuveCloud

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 21:09

Dragon muszę przyznać, że Twój tatuaż robi naprawdę wrażenie. Kozacko wygląda :)

A jakie miejsca brałeś jeszcze pod uwagę ? i wiedziałeś, że to będzie napis juventus, czy brałeś jeszcze jakieś inne możliwosci ?

..:: There can be only onE ::..
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 22:20

Gibon pisze:Odgapiacz, na na na na na! :whistle:
przynajmniej nie jest do gory nogami :D:D

Wadzgi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 23:27

Ja powiem tak kilka lat temu zapragnąłem mieć dziarę. Oczywiście rodzice nie byli przekonani. Więc poszukałem, poczytałem trochę o tatuażach. Pewnego dnia przyszedłem do domu, sciągnąłem koszulke i pokazałem nowy tatuaż!!!! Mam na łopatce pazury. Rodzice jakoś to przyjęli a z drugiej strony co mieli już zrobić???? :-) Teraz minęło trochę czasu i znów się przygotowuję do tatuażu.

Co do herbu juve kiedyś o tym myślałem, ale to już zakrawało by na fanatyzm. Lepiej przemyślcie ten krok bo w sumie odwrotu nie ma.

Drugim niebezpieczeństwem jest to że TO NAPRAWDĘ WCIĄGA!!!!!

Waca
adi130

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 23:44

gregor_g4 pisze:
Gibon pisze:Odgapiacz, na na na na na! :whistle:
przynajmniej nie jest do gory nogami :D:D

ale par00w ma do gory nogami bo on jak mysli to musi widziec z JUVE a nie EVUJ :P zresztą obydwa są fajne :)

evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2007, 00:07

Pozwolcie, ze ja tez zabiore glos w tej dyskusji.

Mam 18 lat i za rok wybieram sie do pracy w policji. Nie z braku perspektyw na dalsza edukacje, przeciwnie- ucze sie w jednym z najlepszych torunskich liceum i licze na srednia z paskiem. Ide do policji z wlasnego, swiadomego wyboru.

Jako przyszly stroz prawa nie widze nic zlego w tatulazach (odnoszac sie do wczesniejszych wypowiedzi coniektorych). Sam mam w planach zrobienie sobie dwoch w najblizszym czasie - o ile oczywiscie przelozeni nie beda miec nic przeciwko :wink: Pierwszym z nich mialoby byc imie mojej dziewczyny - w przyszlosci zony - na plecach. Drugim - cos z Juve. Jestem przeciwny tatulowaniu herbow, gdyz te sie ciagle zmieniaja. Bardzo spodobal mi sie napis juvelucka, dlatego tez mysle o czyms podobnym - troszke mniejsza czcionka.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2007, 00:10

Ide do policji z wlasnego, swiadomego wyboru.
Parów też :P. On bedzie w boleslawskiej policji konnej, a Ty??

evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2007, 00:17

Dionizos pisze:
Ide do policji z wlasnego, swiadomego wyboru.
Parów też :P. On bedzie w boleslawskiej policji konnej, a Ty??
a ja bede na torunskiej prewencji :-D i bede tlukl na meczach wlasnych kumpli :) :)

ODPOWIEDZ