Telefony komórkowe
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Co do k750i, nie mówcie ogółem za wszystkich. to że waszym znajomym padł dżojstik nie oznacza że ze wszystkim SE tak jest.. 
ja już dłuuugo użytkuje Soniaki. od k700i do k800i.
telefon jest super, nie psuje się, przeżywa upadki nawet do 2 metrów.. ;p
ale niech ktoś jeszcze raz powie, że jakiś telefon ma prawdziwy aparat fotograficzny.. :roll:
jak to nazywacie prawdziwym aparatem to nigdy nie mięliście w ręce niczego lepszego niż jakiś kompakt. to raczej przydatny gadżet, którego sam używam, bo nie będę ze sobą wszędzie aparatu taszczył..

ja już dłuuugo użytkuje Soniaki. od k700i do k800i.
telefon jest super, nie psuje się, przeżywa upadki nawet do 2 metrów.. ;p
ale niech ktoś jeszcze raz powie, że jakiś telefon ma prawdziwy aparat fotograficzny.. :roll:
jak to nazywacie prawdziwym aparatem to nigdy nie mięliście w ręce niczego lepszego niż jakiś kompakt. to raczej przydatny gadżet, którego sam używam, bo nie będę ze sobą wszędzie aparatu taszczył..

- rastapastor
- Milanista
Jeżeli chodzi o Nokie to owszem...polecałbym kupić ale jedynie te telefony które oferowane są z symbianem...reszta to chłam...
Jeżeli miałbym decydować mając do wyboru modele podane przez Ciebie...bez zastanowienia wybrałbym SE K800i...oczywiscie dokupiłbym sobie przy okazji baterię litowo-polimerową...bo o ile dobrze sięorientuję hurtowo są wyposażone w litowo-jonową...czym się różni ta pierwsza od tej drugiej? mianowicie tym, iż pierwsza jest wydajniejsza oraz tym że nie zużywa się tak szybko jak ta druga...co do joisticków...technologia zmieniła się i w nowych telefonach SE nie zaobserwowano szybkiego zużywania się tego elementu...naprawdę jeżeli chodzi o SE wszystko zmienia się na lepsze...to jest jedynie moja osobista odp...a jak masz kase o proponowałbym kupić palmtopa GSM, albo lepszą nokię z symbianem...naprawde to ma o niebo więcej możliwości
Pozdroo...BLESS
Jeżeli miałbym decydować mając do wyboru modele podane przez Ciebie...bez zastanowienia wybrałbym SE K800i...oczywiscie dokupiłbym sobie przy okazji baterię litowo-polimerową...bo o ile dobrze sięorientuję hurtowo są wyposażone w litowo-jonową...czym się różni ta pierwsza od tej drugiej? mianowicie tym, iż pierwsza jest wydajniejsza oraz tym że nie zużywa się tak szybko jak ta druga...co do joisticków...technologia zmieniła się i w nowych telefonach SE nie zaobserwowano szybkiego zużywania się tego elementu...naprawdę jeżeli chodzi o SE wszystko zmienia się na lepsze...to jest jedynie moja osobista odp...a jak masz kase o proponowałbym kupić palmtopa GSM, albo lepszą nokię z symbianem...naprawde to ma o niebo więcej możliwości
Pozdroo...BLESS
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Wiem że nie zawsze sie ten joystick psuje ale szkoda by mi bylo nowy tel. zanosic zaraz do naprawy. Aparacik fotofaktyczny rewelacyjny ale Nokia forever moje przeżyły juz wszystko co mozna było 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- white_wolv
- Juventino
Widze ze tu sporo padlo na temat joystickow w SE k750i.
Wlasnie okazyjnie kupilem uzywana sztuke i jedyna wada jest wlasnie zacinajacy sie joy. Ile moze kosztowac czyszczenie/naprawa tego ?
Wlasnie okazyjnie kupilem uzywana sztuke i jedyna wada jest wlasnie zacinajacy sie joy. Ile moze kosztowac czyszczenie/naprawa tego ?
- rastapastor
- Milanista
Ja nigdy nie będę polecać Samsungów...marna bateria, marna wytrzymałość mechaniczna, mój telefon padł po 1.5 roku użytkowania...jedyne co samsungowi mogą zazdrościć inni producenci to wyświetlacz...ten mają naprawdę dobry...jak wcześniej mówiłem polecam Nokię z symbianem, lub tego SE K800i...
Pozdroo...BLESS
Pozdroo...BLESS
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
no to chyba go po.. pieściło i to zdrowo.. :roll:UlTrAs pisze:Kumpel w komisie za czyszczenie joya SE (inny model niż Twój) dał 50 zł.
w Sosnowcu za czyszczenie joya biorą nawet od dyszki.. sam dałem 20 zł.
a co zdjęcia.. nie spodziewaj się wiele po czymś takim jak aparat w komórce.. tutaj masz przykłady fotek z k750i.
http://img181.imageshack.us/img181/374/dsc00547jf4.jpg
http://img365.imageshack.us/img365/5954/dsc00549ef7.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/8400/dsc00542ur2.jpg
- rastapastor
- Milanista
Ogólnie reasumując temat telefonów komórkowych...one mają służyć do wykonywania połączeń, otrzymywania wiadomości sms...ewentualnie e-mail...jeżeli chcę sobie zdjęcie zrobić kupuję aparat cyfrowy...naprawdę teraz można kupić dobry i niedrogi aparat...nie mówię o lustrzance hehe
...jeżeli chcę posłuchać muzy to wolę użyć odtwarzacza MP3...lepszy dźwięk...i też można kupić niedrogo...jeszcze arz podkreślę...z tych co wymieniłeś...bezapelacyjnie SE K800i...lub nokia z symbianem
Pozdroo...BLESS

Pozdroo...BLESS
- rastapastor
- Milanista
Bez wątpienia Nokia E65...Paramtery są porównywalne(z lekką przewagą na Nokię E65<m.in E65 ma wyświetlacz 16mln kolorów, natomiast 6288 ma 262tys. kolorów, baterię ta pierwsza też ma nieco wytrzymalszą>)...ale istnieje jednak duża różnica między nimi, mianowicie przemawiająca na korzyść E65 obecność symbiana czego brakuje temu pierwszemu...symbian=większe możliwości...owszem nie zaprzeczam...Nokia 6288 jest dobrym telefonem, jednak polecałbym tą drugą...
Pozdroo...BLESS
Pozdroo...BLESS
- stahoo
- Juventino
Odświeże trochę temat, bo nie chce zakładac nowego...
Mam problem z wyborem telefonu (napsiałem na "specjalistycznym" forum ale tam oni takich pytań dostają 200 na dzien więc mnie zlali :roll: :płaczę:
) mam nadzieję, że mi troche ułatwicie wybór telefonu
Otóż poszukuje komórki do 400zł, ewentualnie 450...
Generalnie nie ma byc ona jakas super, hiper szpanerska, nie musi miec duzo bajerów, ale:
1. w miarę dobrej marki (Sony Ericsson, Simens, Nokia, Samsung, raczej NIE chciałbym Motorolli)
2. z klapką, chyba że naprawdę fajny bez klapki by była...
3. IrDa, Bluetooth, wap, java
4. mp3
5. aparat (dobrze by było powyzej 1 mgp, ale niekoniecznie)
6. Jakas dobra bateria
7. Polskie MENU :!: :!:
Wiem ze wymagania duze
, ale moze ktos ma jakis podobny telefon, albo cos wie na ten temat
Bardzo prosze o pomoc
jak narazie zastanawiam sie nad:
1) Sonny Ericsson W300i
2) Sonny Ericsson Z310i
3) Sonny Ericsson Z530i
4) Nokia 2760
5) ewentualnie Motorola V360
prosze doradzcie coś
Mam problem z wyborem telefonu (napsiałem na "specjalistycznym" forum ale tam oni takich pytań dostają 200 na dzien więc mnie zlali :roll: :płaczę:

Otóż poszukuje komórki do 400zł, ewentualnie 450...
Generalnie nie ma byc ona jakas super, hiper szpanerska, nie musi miec duzo bajerów, ale:
1. w miarę dobrej marki (Sony Ericsson, Simens, Nokia, Samsung, raczej NIE chciałbym Motorolli)
2. z klapką, chyba że naprawdę fajny bez klapki by była...
3. IrDa, Bluetooth, wap, java
4. mp3
5. aparat (dobrze by było powyzej 1 mgp, ale niekoniecznie)
6. Jakas dobra bateria
7. Polskie MENU :!: :!:
Wiem ze wymagania duze

jak narazie zastanawiam sie nad:
1) Sonny Ericsson W300i
2) Sonny Ericsson Z310i
3) Sonny Ericsson Z530i
4) Nokia 2760
5) ewentualnie Motorola V360
prosze doradzcie coś

- darek
- Juventino