LaLiga
- Alexxxxx
- Juventino
Ja chce zeby zagrał Ronaldinho i już sobie ostrze pazury na pojedynek Alexa z nim!!!Philby pisze:No to jeden juz odpadl ;] kto nastepny? Moze Ronaldinho?
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Shadow_Alex
- Juventino
HEHEHE, ale jaja... Bardzo dobrze mu tak, chociaz oni powinni go wsadzic na 10 lat do wiezienia a nie kilka godzin prac.... Chociaz chcialbym go zobaczyc na ulicy z miotla, albo przy wyworzeniu gnoju LOLLLLLLLL
- JUVEFANE_10
- Juventino
Barcelona stara się o zawodnika PSG Gabriela Hainze o którego starał się też Juventus.Lecz cena za jaką chcą go sprzedać PSG Barcelonie się władzom klubu nie podoba ta suma to 10 mln euro.
Moim zdaniem Moggi powinien kupić tego lewego obrońce ponieważ jest bardzo dobry i wtedy Zambrotta grał by na prawej pomocy a Hainze na obronie.I dodatkowy atut tego zawodnika że posiada paszport UE.
Moim zdaniem Moggi powinien kupić tego lewego obrońce ponieważ jest bardzo dobry i wtedy Zambrotta grał by na prawej pomocy a Hainze na obronie.I dodatkowy atut tego zawodnika że posiada paszport UE.
JESTEM OSZUSTEM
- paweł (neo)
- Juventino
chyba nie ten pokuj..?? ten temat powinien byc chyba w pokoju europa???
BArcelona niech kupuje...!!! ciekawe ile juz jej długi wynosza??? niech spanie do 4ligi to sie przekonaja.....czy sie opłacało zyc na kredyt!!!
Forza JUVE
BArcelona niech kupuje...!!! ciekawe ile juz jej długi wynosza??? niech spanie do 4ligi to sie przekonaja.....czy sie opłacało zyc na kredyt!!!
Forza JUVE
- JUVEFANE_10
- Juventino
to naprawde dobry zawodnik sprzydał by się Juve przecież nie mamy nikogo dobrego na lewej stronie
JESTEM OSZUSTEM