Pytanie odnośnie koszulki Juve.Pilne
- Yaher
- Juventino
Yo! Dziś wracając z rozpoczęcia zauważyłem koszulkę juve ;d .Patrze na cene-dyszka. Ale zaraz patrze hmm...stara chyba bo nadruk sony ma zamiast tamoil,ale co tam kupiłem bo jutro ma w-f a koszulki z deka niektóre za małe. Ale ciekawi mnie w którym roku,czy bardzo dawno w mezozoiku grali w tych strojach ;d. A i ma 2 gwiazdki nadrukowane po stronie serducha po prawo logo juventus pod tym nadruk duzy "SONY" a na białych paskach takie szare loga juve i gwiazdki w tym samym kolorze. Czy mógłby mi ktoś pomóc bo jestem początkującym fanem juve.
:płaczę:

- juvepiotr18(stare)
- Juventino
taka koszulke Juve Mialem jakos chyba w 1996 jedna z pierwsszych koszulek
- Zawidowianin
- Juventino
- Yaher
- Juventino

- montero4
- Juventino
Przynajmniej Juventus a nie Udinese lub Newcastle...

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- tabo89
- Juventino
tak jak juz koledzy mowili to jest chyba z roku 1996
dziwi mnie ze gdzies taka znalazłeś - ona jest nowa czy uzywana, bo ja nowa to naprawde nie wiem gdzie ona te wieki sie przechowała
sam mialem taka - tez z 10 i DP jak byłem mały i była to moja pierwsza koszulka Juve (oczywiscie nie oryginal tylko z bazarku) - mozna by powiedziec ze od niej zaczela sie moja miłosc do Juventusu dlatego tez jej nie wyrzuciłem tylko przybiłem na drzwi i sobie wisi jako pamiątka
dziwi mnie ze gdzies taka znalazłeś - ona jest nowa czy uzywana, bo ja nowa to naprawde nie wiem gdzie ona te wieki sie przechowała
sam mialem taka - tez z 10 i DP jak byłem mały i była to moja pierwsza koszulka Juve (oczywiscie nie oryginal tylko z bazarku) - mozna by powiedziec ze od niej zaczela sie moja miłosc do Juventusu dlatego tez jej nie wyrzuciłem tylko przybiłem na drzwi i sobie wisi jako pamiątka
- Del
- Juventino
heh, mam identyczna historie odnosnie Juve. Tak samo sie zaczela moja milosc do tego klubu ^^tabo89 pisze:tak jak juz koledzy mowili to jest chyba z roku 1996