tatuaże
- schyddeuko
- Juventino
zrób teraz... z komunijnych pieniędzy jeszcze Ci pewnie zostało... :roll:
jak dla mnie to najlepsze są jakieś teksty
herb mogą zmienić(chociaż nasz obecny jest rewelacyjny
), a napisu już nie 
jak dla mnie to najlepsze są jakieś teksty

- Krystian Walkiewicz
- Juventino
schyddeuko pisze:zrób teraz... z komunijnych pieniędzy jeszcze Ci pewnie zostało... :roll:
jak dla mnie to najlepsze są jakieś tekstyherb mogą zmienić(chociaż nasz obecny jest rewelacyjny
), a napisu już nie
Komunie mialem niecale 4 lata temu a juz 3 lata temu mi sie kasa skonczyla

Na szczęscie skóry nie mam zbyt cienkiej :-DHybryd pisze:Co do pytania kolegi o bolesnośc tego zabiegu .... Im cieńsza skóra i blizej kosci to boli bardziej ....

- juvepiotr18(stare)
- Juventino
Hybryd jak masz zdjecie swoich tatuaży to pokarz je na forum bo jestem ciekaw ja juz swój zaprezentowałem pozdrawiam:)
- Radek_88
- Qualità Juventino
Rzeczywiscie zaprezentowales... :roll:juvepiotr18 pisze:Hybryd jak masz zdjecie swoich tatuaży to pokarz je na forum bo jestem ciekaw ja juz swój zaprezentowałem pozdrawiam:)
Adres www.fotka.pl na pewno wsystkim duzo mowi na temat Twojego tatuazujuvepiotr18 pisze:nie no fajny tatuazyk ale i tak ja mam lepszy;p www.fotka.pl pozdro
EDIT:
Zgadza sie, pewnie bym wiedzial, ale nie czytalem calego tematu, wiec po czesci zwracam honor. Ale pewnie wiecej jest takich osob jak ja, a podanie adresu www.fotka.pl do Twojego tatuazu wiekszosci nic nie mowi.juvepiotr18 pisze:jakbysczytal ten temat od samego poczatku to bys widzial
juvepiotr.fotka.pl
A co do tatuazu to naprawde robi wrazenie, ja jednak planuje zrobic sobie nieco mniejszy.
Ostatnio zmieniony 03 września 2007, 14:48 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
jakbysczytal ten temat od samego poczatku to bys widzial
juvepiotr.fotka.pl
juvepiotr.fotka.pl
- montero4
- Juventino
Juvepiotr fajny tatoo, lux wyszedł. Kojarzę Cię... Albo w Miechowie grałeś albo w innej drużynie z nr 7 bodajże, na pomocy... Ja grałem w Skalance, w juniorach, 2003 lub 2004 rok. Baty ogromne dostaliśmy ale cóż taki jest football. Pozdro.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- aleksander1986
- Juventino
Siema ja mam wytatuowany herb Juve na prawym ramieniu ;-) Radzę spróbować
To się nazywa oddanie Starej Damie...pzdr

...Taka miłość jest jedna...Juve
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
:roll: Czy ty aby na pewno urodziles sie w tym roku, ktory masz w nicku?aleksander1986 pisze:Siema ja mam wytatuowany herb Juve na prawym ramieniu ;-) Radzę spróbowaćTo się nazywa oddanie Starej Damie...pzdr
Jak ktoś spróbuje, to chyba już tak łatwo tego nie cofnie...
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
1 post:
montero4montero4
rzeczywiście grałem w Pogoni Miechów ale to różnie czasami na skrzydle czasami kryjacego obrońce.
Pozdrawiam
P.S Montero jaki jesteś rocznik??
2 post:
aleksandebardzo chcialbym zobaczyc zdjecie twojego tatto i porównac ze swoim moglbys go gdzies zamieścic??r
korzystaj z opcji 'zmień' a nie pisz 2 postow pod sobą.
prywatne sprawy wyjasniaj z kims na privie
/kouba
montero4montero4
rzeczywiście grałem w Pogoni Miechów ale to różnie czasami na skrzydle czasami kryjacego obrońce.
Pozdrawiam
P.S Montero jaki jesteś rocznik??
2 post:
aleksandebardzo chcialbym zobaczyc zdjecie twojego tatto i porównac ze swoim moglbys go gdzies zamieścic??r
korzystaj z opcji 'zmień' a nie pisz 2 postow pod sobą.
prywatne sprawy wyjasniaj z kims na privie
/kouba
- montero4
- Juventino
Rocznik 85. Dobrą mam pamięć do twarzy:) Wpadnij czasem do KRK na mecz na Rakowicką. Może w tym tygodniu z Udinese będzie transmisja,
na priva z takim czymś
/kouba
na priva z takim czymś
/kouba
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus

- JaPs
- Juventino
O tatuazu Juve mysle juz jakies 2 lata, jak nie wiecej. Wciaz sie zastanawialem co mialby przedstawiac. I chyba jestem zdecydowany na rysunek ostro wku...rzonej, dzikiej zebry, toczacej piane z pyska a pod spodem jakis napis Bianconero lub Juventino Per Sempre. Nie wiem tez gdzie mialby sie znajdowac. Najpewniej na ramieniu. Boje sie tez ze ta zebra za bardzo przypominalaby byka. Temat do przemyslenia. Naprawde intensywnego...
- juveluck
- Juventino
To ma wspólnego, że jest symbolem Juve. Tak jak wilczyca romy czy diabeł milanu. Nawet na zapowiedzi do Birra Moretti każda drużyna była przedstawiona właśnie w taki sposób. My za pomocą Zebry, inter węża, napoli konia.Dragon pisze:Zebra...?? A co ona ma na dzień dziesiejszy wspólnego z Juve?:P Chyba tylko paski
http://www.tuttonapoli.net/img_art/20070801173754.jpg

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dla mnie symbolem bedzie byk jak w herbie, no ale to indywidualna sparawa
Swoją drogą, od soboty również i ja mogę się szczycić, że na mojej skórze już do końca życia będzie widnial najpiękniejszy i najważniejszy dla mnie napis.
Planowałem i zrobiłem, to byla tylko kwestia kasy. To mój osobity ślub, nieprzesdzam
Za tatuaż dalem 250 zł. Robił mi go 2 h. Kontur trochę boli, zwlaszcza, jak jeszcze nie jest się osfojonym z bólem, potem już jest ok
Oto tatuaż http://images21.fotosik.pl/401/ca619bacd170b3camed.jpg później dorzucę jeszcze 2 fotki w trakcie robienia i minutowy filmik z komórki
JUVENTUS PER SEMPRE :!:

Swoją drogą, od soboty również i ja mogę się szczycić, że na mojej skórze już do końca życia będzie widnial najpiękniejszy i najważniejszy dla mnie napis.
Planowałem i zrobiłem, to byla tylko kwestia kasy. To mój osobity ślub, nieprzesdzam

Za tatuaż dalem 250 zł. Robił mi go 2 h. Kontur trochę boli, zwlaszcza, jak jeszcze nie jest się osfojonym z bólem, potem już jest ok

Oto tatuaż http://images21.fotosik.pl/401/ca619bacd170b3camed.jpg później dorzucę jeszcze 2 fotki w trakcie robienia i minutowy filmik z komórki

JUVENTUS PER SEMPRE :!: