Cenzura
- rastapastor
- Milanista
Też mam HBO i HBO2 ale i tak nie oglądam jak chce film obejrzeć to na dvd...poza tym nie mam czasu na oglądanie telewizji...nt reklam musiałbyś się mojego ojca pytać...bo to jest maniak...ale z tego co usłyszałem i zauważyłem podzieliłby TWoje zdanie
...
Nie dają nie dają...to już nie moja wina...no ale zarabiać muszą...
40 min? nie przesadzaj...góra 30 min
Pozdroo...BLESS

Nie dają nie dają...to już nie moja wina...no ale zarabiać muszą...
40 min? nie przesadzaj...góra 30 min

Pozdroo...BLESS
- LordJuve
- Juventino
Jak pisałem wyzej, ja nie mam HBO ani HBO 2, jestem skazany na te mniej prestiżowe kanały.rastapastor pisze:
40 min? nie przesadzaj...góra 30 min![]()
Pozdroo...BLESS
30 min? Noo ostatnio jak oglądałem Ojca Chrzestnego na TVN to bałbym się na twoim miejscu zakładać ile.
Na Polsacie wcale nie jest lepiej.
- rastapastor
- Milanista
Tak zawsze jest...gdy jest transmisja np. z gali bokserskiej i leci najważniejsza walka to puszczają reklamy co przerwę...jak dają jakiś fajny film i wiedzą że wiele ludzi bedzie go oglądac też dają dużo reklam...albo kilka długich bloków reklamowych albo wiele krótszch...niestety to są stacje komercyjne...i się tego nie uniknie...Wiele osób to denerwuje...natomiast w temacie chodzi o cenzurę...której w Polsce nie powinno być zważywszy na to iż jest krajem demokratycznym...jednak w niepełnym tego słowa znaczeniu 
Pozdroo..BLESS

Pozdroo..BLESS
- Gildor
- Juventino
A powiedzcie mi co sądzicie o tym : http://powiedznie.org/
Mi osobiście cenzura reklam idiotycznych i (lub) z podtekstem erotycznym zupełnie ale to zupełnie mi nie przeszkadza. A ponad to umarzam że w telewizji publicznej do, której ma dostęp 99 % społeczeństwa jest nawet wskazana.
Co to pana Artura Kurasińskiego sprawa wrażenie człowieka śmiesznego lub marionetki na usługi opozycji.
Mi osobiście cenzura reklam idiotycznych i (lub) z podtekstem erotycznym zupełnie ale to zupełnie mi nie przeszkadza. A ponad to umarzam że w telewizji publicznej do, której ma dostęp 99 % społeczeństwa jest nawet wskazana.
Co to pana Artura Kurasińskiego sprawa wrażenie człowieka śmiesznego lub marionetki na usługi opozycji.
"W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." - Fiodor Dostojewski
- rastapastor
- Milanista
Taa i może jeszcze powołajcie Centralną komisję do spraw ceznury mediów
Ludzie! My żyjemy w demokratycznym kraju...tak mi się przynajmniej wydaje...co do inicatywy jaką kieruje twórca pomysłu powiedznie.org wydaje mi się słuszna...od cenzury reklam jest o krok od cenzury mediów ogólnie... może się to wydawać głupie co ja mówię ale jeszcze nie dawno była sytuacja cenzury w TVP i było o tym głośno...
Pozdroo..BLESS
Ludzie! My żyjemy w demokratycznym kraju...tak mi się przynajmniej wydaje...co do inicatywy jaką kieruje twórca pomysłu powiedznie.org wydaje mi się słuszna...od cenzury reklam jest o krok od cenzury mediów ogólnie... może się to wydawać głupie co ja mówię ale jeszcze nie dawno była sytuacja cenzury w TVP i było o tym głośno...
Pozdroo..BLESS
- Gildor
- Juventino
Tak... czyli w imię wolności słowa zostałem skazany na oglądanie idiotycznych reklamówek ?? :doh: Nie zgadzam się.
Jestem za cenzurą rzeczy prostackich i po prostu głupich !
Również pozdrawiam
Jestem za cenzurą rzeczy prostackich i po prostu głupich !
Mogę z pełną świadomością powiedzieć że na kuli ziemskiej nie istnieje żaden kraj, w którym ustrój byłby odbiciem pierwotnego znaczenia słowa demokracja.My żyjemy w demokratycznym kraju
Również pozdrawiam
"W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." - Fiodor Dostojewski
- rastapastor
- Milanista
I właśnie to jest paradoks...żyjemy w kraju demokratycznym który notabene takim nie jest...wiesz Ty może nie przepadasz za takimi reklamami...mi one nie przeszkadzają i mogą sobie lecieć...a jeżeli Cię denerwują...to po prostu ich nie oglądaj przełącz na inny kanał i sprawa rozwiązana...natomiast ja się nie zgadzam na cezurę wszelkiego rodzaju...
Pozdroo...BLESS
Pozdroo...BLESS