Cenzura

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2007, 21:05

Też mam HBO i HBO2 ale i tak nie oglądam jak chce film obejrzeć to na dvd...poza tym nie mam czasu na oglądanie telewizji...nt reklam musiałbyś się mojego ojca pytać...bo to jest maniak...ale z tego co usłyszałem i zauważyłem podzieliłby TWoje zdanie :prochno: ...

Nie dają nie dają...to już nie moja wina...no ale zarabiać muszą...

40 min? nie przesadzaj...góra 30 min :prochno:

Pozdroo...BLESS

Obrazek
Obrazek
Obrazek
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2007, 23:27

rastapastor pisze:
40 min? nie przesadzaj...góra 30 min :prochno:

Pozdroo...BLESS
Jak pisałem wyzej, ja nie mam HBO ani HBO 2, jestem skazany na te mniej prestiżowe kanały.

30 min? Noo ostatnio jak oglądałem Ojca Chrzestnego na TVN to bałbym się na twoim miejscu zakładać ile.

Na Polsacie wcale nie jest lepiej.

rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2007, 16:54

Tak zawsze jest...gdy jest transmisja np. z gali bokserskiej i leci najważniejsza walka to puszczają reklamy co przerwę...jak dają jakiś fajny film i wiedzą że wiele ludzi bedzie go oglądac też dają dużo reklam...albo kilka długich bloków reklamowych albo wiele krótszch...niestety to są stacje komercyjne...i się tego nie uniknie...Wiele osób to denerwuje...natomiast w temacie chodzi o cenzurę...której w Polsce nie powinno być zważywszy na to iż jest krajem demokratycznym...jednak w niepełnym tego słowa znaczeniu :P

Pozdroo..BLESS

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Gildor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2007, 14:28

A powiedzcie mi co sądzicie o tym : http://powiedznie.org/

Mi osobiście cenzura reklam idiotycznych i (lub) z podtekstem erotycznym zupełnie ale to zupełnie mi nie przeszkadza. A ponad to umarzam że w telewizji publicznej do, której ma dostęp 99 % społeczeństwa jest nawet wskazana.

Co to pana Artura Kurasińskiego sprawa wrażenie człowieka śmiesznego lub marionetki na usługi opozycji.

"W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." - Fiodor Dostojewski
rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2007, 15:27

Taa i może jeszcze powołajcie Centralną komisję do spraw ceznury mediów

Ludzie! My żyjemy w demokratycznym kraju...tak mi się przynajmniej wydaje...co do inicatywy jaką kieruje twórca pomysłu powiedznie.org wydaje mi się słuszna...od cenzury reklam jest o krok od cenzury mediów ogólnie... może się to wydawać głupie co ja mówię ale jeszcze nie dawno była sytuacja cenzury w TVP i było o tym głośno...

Pozdroo..BLESS

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Gildor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2007, 16:35

Tak... czyli w imię wolności słowa zostałem skazany na oglądanie idiotycznych reklamówek ?? :doh: Nie zgadzam się.

Jestem za cenzurą rzeczy prostackich i po prostu głupich !
My żyjemy w demokratycznym kraju
Mogę z pełną świadomością powiedzieć że na kuli ziemskiej nie istnieje żaden kraj, w którym ustrój byłby odbiciem pierwotnego znaczenia słowa demokracja.

Również pozdrawiam

"W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." - Fiodor Dostojewski
rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2007, 17:27

I właśnie to jest paradoks...żyjemy w kraju demokratycznym który notabene takim nie jest...wiesz Ty może nie przepadasz za takimi reklamami...mi one nie przeszkadzają i mogą sobie lecieć...a jeżeli Cię denerwują...to po prostu ich nie oglądaj przełącz na inny kanał i sprawa rozwiązana...natomiast ja się nie zgadzam na cezurę wszelkiego rodzaju...

Pozdroo...BLESS

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ