Gdyby kózka nie skakała ... ;)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
iwan_91

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lipca 2007, 08:59

ja miałem problemy z oby dwoma kolanami :? z prawy juz w 5 klasie podstawówy, gdy zaczynałem trenowac pilke nozna, po półroku jak przychodziłem z treningu to pod przesiedzieniu 15 minut nieumiałem wyprostowac nogi(kolano) poszłem do ortopedy i okazało sie ze to martwica aseptyczna rzepki( chyba tak jakos to leciało)czyli zabrakło mi tej maźi miedzy kolanami i 1,5 roku zwolnienia :płaczę:
teraz w zime zaczeło sie na nowo tylko lewym w wrześniu czyli ostatni miesiac i najważniejszy w lekkoatletycze dla młodzika miałem ostre treningi na płotach i tam kosci tez mocno sie kreciły (jak mi powiedział lekarz) tylko tym razem coz z wiezadłami miałem, z pozniej dopiero tam maź, 6 miesiecy w plecya pod koniec zastrzyki w kolano :angry: narazie jest dobrze, gram, trenuje, ale jak długo?? :?

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2007, 09:29

Owceusz pisze:ja miałem problemy z oby dwoma kolanami :? z prawy juz w 5 klasie podstawówy, gdy zaczynałem trenowac pilke nozna, po półroku jak przychodziłem z treningu to pod przesiedzieniu 15 minut nieumiałem wyprostowac nogi(kolano) poszłem do ortopedy i okazało sie ze to martwica aseptyczna rzepki( chyba tak jakos to leciało)czyli zabrakło mi tej maźi miedzy kolanami i 1,5 roku zwolnienia :płaczę:
teraz w zime zaczeło sie na nowo tylko lewym w wrześniu czyli ostatni miesiac i najważniejszy w lekkoatletycze dla młodzika miałem ostre treningi na płotach i tam kosci tez mocno sie kreciły (jak mi powiedział lekarz) tylko tym razem coz z wiezadłami miałem, z pozniej dopiero tam maź, 6 miesiecy w plecya pod koniec zastrzyki w kolano :angry: narazie jest dobrze, gram, trenuje, ale jak długo?? :?
To łądnego masz pecha...ja raczej nie mam problemów ze złamaniami...nie żebym uwarzał na siebie...wręcz przeciwnie jak gramy ligowego mecza to zawsze gdzieś tam noge wstawie( i nietylko noge) i faula się zrobi :D no i tak w październiku ubiegłego roku :ball: :doh: :prochno: koleś w walce o piłke (on był rozpędzony a ja dobiegałem żeby do niego nie doszło górne podanie) skoczył we mnie i walnął czołem w twarz a konkretniej w nos i zęby... :płaczę: zęby jakoś przeżyły :D ale nos nie i złamany miałem i 3 miesiące przerwy...to nie jest zbyt długo i poważna jakaś kontuzja ale... :D

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
iwan_91

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lipca 2007, 09:35

jak byłem na koloniach to wchodzac do pokoju jakis mały dzieciak zabrał rozmach i dzwiami mi walnoł tak pogranicze szczeki i nosa chyba z 30 sekund lezałem oszołomiony a nos to myslałem ze jakies 5m. dalej lezy na szczescie nie było złamania

Bulentus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2007, 19:20

Ode mnie moze troche z innej bajki...
Ja gram w pilke reczna i ponad rok temu mialem niemila kontuzje. Otoz podczas meczu wyskoczylem do rzutu, a ze jestem bardzo skoczny to dosyc wysoko i chyba za daleko polecialem. Otoz ladujac zblizylem sie zbyt blisko do przeciwnika (lub on do mnie) i lewa noga wyladowalem na jego nodze i mi sie paskudnie przekrecila. Pozniej okazalo sie, ze wszystkie 3 zewnetrzne wiazadla byly zerwane. Przeszedlem operacje i juz po 3 miesiacach bylem wrecz tak sprawny jak przedtem.
Lekarze zrobili kawal dobrej roboty. :P

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2007, 11:36

Pabuju pisze: Przeszedlem operacje i juz po 3 miesiacach bylem wrecz tak sprawny jak przedtem.
Lekarze zrobili kawal dobrej roboty. :P
A w którym szpitalu tak? ;)

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2007, 18:14

MSWiA? :prochno:

Obrazek
ODPOWIEDZ